8 allergiske Halloween søtsaker

Hvis i år, året, deltar i Teal Pumpkin-prosjektet, gjør du din del for å øke bevisstheten om matallergi. Du gjør også Halloween morsommere for barn som ellers kunne føle seg utelukket!

Ved å delta i Teal Pumpkin Project, en nasjonal kampanje av Forskning og trening på’matallergi, Det betyr at du velger å levere & # 8220; Dolcetti & # 8221; uten allergener når barna kommer til å ringe i sine kostymer. Dessverre tilbyr butikker ikke mange kreative alternativer for folk som ser etter ikke-søte delikatesser. Men vi gjør det!

Del på Pinterest

Først: Hva å unngå

Det er åtte viktigste allergener å være klar over: melk, valnøtter, jordnøtter, soya, egg, hvete, fisk og krepsdyr.

Unngå dem helt kan være vanskelig, fordi selv maten som noen ganger er laget, er laget i strukturer hvor andre produkter behandles med disse ingrediensene (dette er noe som familier med matallergi må møte hver dag). Pass på siden av sikkerheten, og hvis du er i tvil om tilstedeværelsen av disse allergene, velg en liten bit’andre.

1. Dollar Store Finn

Dollar butikken kan være et flott sted å fylle opp candy delikatesser. Du vil ofte finne lim, blyanter, notatbøker og små julemeiler. Prøv å hoppe baller, boble skapere, vampyrstøy og fangs!

2. Appelsiner Jack-O’-Alance

Distribuere sunne søtsaker til Halloween har to formål. Hvis du er fri for allergener, vil barna være lykkelige og, siden de er gode for dem, vil selv foreldre være lykkelige! Prøv denne ideen fra Bli en bentoholic: Bruk en markør for å tegne ansikter Jack-O’-alans på lokkene av enkeltdose Mandarins beholdere!

Del på Pinterest

3. Varme drikker

I slutten av oktober begynner det å gjøre ganske kaldt i de fleste områder, og, avhengig av hvor du bor, kan Halloween få barn fullpakket med sine strøk over kostymer. Send dem hjem med Apple Cider-pakker eller varm sjokolade. Pass på at du bare leser etikettene! Litt & # 8216; varm sjokolade inneholder pulverisert melk.

4. Candy Epler

Jeg er en klassisk Dell’høst og har ingen av de store åtte allergenene. Karamelliserte epler er fortsatt en søt glede, men jeg er stort sett sikker for barn med allergi. Sjekk for å bekrefte at de ikke har blitt gjort på et sted som brukte noen form for dø i produksjonen.

5. Håndbånd

Heller enn å kaste dine ikke-mat delikatesser i en stor bolle fordi barn kan gripe dem, ta deg tid til å lage godteri. Alt du trenger er brune papir lunsjposer og byggepapir. Vri posene til ugler, fugleskremsel og andre Halloween-tema ansikter og fyll dem med funnene i dollarbutikken din!

Del på Pinterest

6. Snackposer med gulrotpinner

Du kan ikke vinne noen popularitetspris ved å distribuere grønnsaker, men så langt som grønnsaker er bekymret, tolererer mini gulrotpakker ofte godt av barn. Kjøp individuelle gulrøtter individuelle poser for å holde alt rent og sterilt.

7. Skewers av tørket frukt

Tørket frukt er lyse og søte farger og uten farene ved den mystiske ingrediensen. Velg tropiske og infilzale frukter på treskjærer. Wrap i cellofan poser & # 8211; Oransje hvis du kan finne dem & # 8211; og bind med en svart og oransje tråd. Hvis du foretrekker det, kjøp små bokser med rosiner eller craisiner for A & # 8217, enkelt og sunt alternativ.

8. Craft Kit

Barn liker å være smart og kreative. Skyv de juiceene ved å distribuere små perler og smykker sett med strenger. Kjøp alle’engros og deretter gi hvert barn nok perler for å lage et kjede eller et armbånd.

Bli kreativ! Din evne til å gjøre Halloween kaker eller behandler smil ikke avhengig av mengden godteri enn dem. Det er mange ideer uten allergener der ute. Å være kreativ og inkluderende, vil du være sikker på å være en suksess i blokken din.