7 Velsmakende Swank Diet Oppskrifter fra MS-fellesskapet

Mettet fett er overalt. Fra frites og pakket kjeks med fettbiff, lard og krem, ser det ut til at det ikke er mulig å passere matbutikken eller skanne en meny uten å komme over et lastet element med denne typen fett.

Selv om all mat i moderasjon er en realistisk tilnærming for de fleste av oss, må folk som lever med visse helsemessige forhold være brigade på’Saturi fettinntak.

Ifølge Roy L. Swank, md, skaperen av Swank Ms Diet, Følg en diett på meget lavt mettet fettinnhold & # 8211; Ikke overstige 15 gram per dag & # 8211; Det kan bidra til å håndtere flere sklerose symptomer (SM). I tillegg til å begrense mettet fett, understreker den swank-metoden integrert frokostblandinger, frukt, grønnsaker og svært tynne proteiner.

Her er syv vennlige oppskrifter for Swank å prøve.

Del på Pinterest

1. Enkel vintervarmer frokostgrøt

Kald morgen krever et varmt måltid når du våkner for å mate dagen din. Denne grøten oppskrift Kylie A MS diettoppskrifter Den er lastet med frisk frukt, chia frø, skiver mandler og all naturlig grøt.

Opprett denne oppskriften!

2. Fiskegryte

Siden swank dietten gir det grønne lyset til hvit fisk, dette oppskrift for fiskestokk fra MS diettoppskrifter er en’perfekt tillegg til middagsmenyen. Den hvite fiskefileten, blåskjell, muslinger, reker, kamskjell og blekksprut, bli med på ekstra jomfruolivenolje, tomater, hvitløk og løk for å gi denne betydelige stewen sin deilige smak.

Opprett denne oppskriften!

Del på Pinterest

3. Kylling shawarma

Hvis du prøver å forbedre matlagingsspillet ditt, dette oppskrift fra Slank kjøkken Det er bare for deg. Kylling Shawarma er en Midtøsten-tallerken som kombinerer kylling, sitronsaft, cumin, paprika, hvitløk, gurkemeie, kanel og mer.

Ingrediensene er det som gjør dette måltidet deilig, men det faktum at du kan lage mat i en sakte kokekanne, trykkkoker eller på rutenettet er det som gjør denne oppskriften en av favorittene fra fansen. Videre, guttene til Vennlige oppskrifter for Swank Diet Fowers Jeg anbefaler dette måltidet, så lenge du gjør det med utbenet kyllingbryst uten hud.

Opprett denne oppskriften!

Del på Pinterest

4. Øyeblikkelig saus kylling

Din tacos, burritos og salat vil elske å være krydret med denne kyllingsausen oppskrift fra Bare glad gourmet. Listen over ingredienser er enkel: utbenet kyllingbryst uten hud, pulverisert hvitløk, taco dressing, oregano, saus, salt og pepper. Og hvis du er ny på Instant Potter, the Vennlige oppskrifter for Swank Diet Fowers Gruppen sier at dette er en god oppskriften til å begynne med.

Opprett denne oppskriften!

Del på Pinterest

5. Hummus og grillet grønnsak pizza

De fleste pizzaene er lastet med mettet fett, men ikke dette Budsjett Byte $. Faktisk, Swank ms diett og livsstil offentlig side sier dette oppskrift Det er en sunn og deilig touch til vår favoritt pie pizza.

Opprett denne oppskriften!

Del på Pinterest

6. Spinat salat med soy kylling alle’Maple

Den søte smaken av sirup d’Maple kombinert med soyasaus er det som gjør kyllingen for dette oppskrift fra Lavt fettinnhold for livet Pop. Men det er salat dressing laget med avokado olje, hvitløk, oliven, eple cider eddik, honning og sennep som virkelig gir dette måltidet. Hans sjarm.

Opprett denne oppskriften!

7. Swank-vennlige Tootsie Rolls

Si det er ikke som dette & # 8230; En sunn oppskrift på sjokolade som også er swank-vennlig? Moderatorene av Den offentlige siden av Swank Ms diett og livsstil av dette oppskrift fra Spis grønnsaker en tommelen opp. Og med bare fem ingredienser og ingen nødvendig matlaging, er dette en søt du bør prøve.

Opprett denne oppskriften!

Alle swank

Sm swanks kosthold og livsstil Pinterest-nettstedet Er ditt referansepunkt for swank diettoppskrifter. Fra Marokkansk Stew Detoxifying Slow Cooking til Sjokolade vegansk kake uten matlaging, Gjør deg klar til å tilbringe timer på jakt etter deres meldingstavler.

Sara Lindberg, Bs, Med, er en freelance forfatter av fitness og helse. Han har en grad i motorvitenskap og en mastergrad i rådgivning. Han tilbrakte sitt liv med å utdanne folk på helse, velvære, mentalitet og mental helse. Det spesialiserer seg på kroppsforbindelse, med særlig vekt på måten vår mentale og følelsesmessige velvære påvirker vår fysiske og helseform.