7 Vanlige bivirkninger av narkotika for erektil dysfunksjon

Narkotika for erektil dysfunksjon

Erektil dysfunksjon (DE), også kalt impotens, kan påvirke livskvaliteten ved å redusere din tilfredshet med sex. L’og kan ha mange årsaker, både psykologisk og fysisk. L’og for fysiske årsaker er ganske vanlig hos menns aldring. Narkotika er tilgjengelige som kan bidra til å kurere og mange menn.

De mest kjente erektil dysfunksjonen medisiner inkluderer:

  • Tadalafil (Cialis)
  • Sildenafil (Viagra)
  • Vardenafil (Levitra)
  • Avanafil (Stredra)

Disse reseptbelagte legemidlene øker nivåene av nitrogenoksyd i blodet. L’Nitrogenoksyd er en vasodilator, som betyr at forstørrelse av blodkar for å øke blodstrømmen. Disse stoffene er spesielt effektive for å forstørre penis blodkar. Mer blod i penis gjør deg mye lettere å få og holde en ‘8217; ereksjon når du er seksuelt spent.

Imidlertid kan disse stoffene også forårsake noen bivirkninger. Her er syv av de vanligste bivirkningene av narkotika for de.

Hodepine

Hodepine er den vanligste bivirkningen forbundet med narkotika for de de de de de de de de de de de de de de de de de de de de. L’plutselig endring i blodstrømmen på grunn av økningen i nitrogenoksydnivåer forårsaker hodepine.

Denne bivirkningen er vanlig for alle former for narkotika for de de de, så endrede merkevaren vil ikke nødvendigvis lindre symptomene. Hvis du har hodepine på grunn av medisinen din, og snakk med legen din, hvordan du kan hindre dem.

Muskelsmerter og vondt

Noen mennesker har muskelsmerter og smerte i hele kroppen under stoffinntaket for de. Andre rapporterte spesifikk smerte i nedre deldelen. Hvis du har slike smerter under legemiddelinntaket for DE, kan motbenet medisiner (OTC) hjelpe.

Men du bør snakke med legen din om andre mulige årsaker til smerten din. Legen din kan hjelpe deg med å velge et stipend som er trygt å ta med stoffene dine og med andre stoffer du tar.

Fordøyelsessystemproblemer

Medisinen din og kan forårsake irriterende bivirkninger til fordøyelsessystemet. Den vanligste er fordøyelsesbesvær og diaré.

For å lindre mindre problemer, vurdere muligheten for å gjøre endringer i kostholdet for å redusere magesmerter. Drikke vann i stedet for drinker som inneholder koffein, alkohol eller juice kan hjelpe. Hvis du endrer kostholdet ditt, virker det ikke, snakk med legen din på benkmidler som kan være D’hjelp.

Svimmelhet

En økning i’nitrogenoksid kan forårsake svimmelhet til noen menn. Den svimmelheten forårsaket av narkotika for DE er generelt mild. Imidlertid kan enhver svimmelhet forårsake ubehag i daglige aktiviteter.

I sjeldne tilfeller, svimmelhet på grunn av narkotika for de de de faining, som kan bli et alvorlig helseproblem. Fortell legen din dersom du opplever svimmelhet under DE narkotika-sysselsettingen. Hvis han svimmer under ansettelse av disse stoffene, kontakt legen umiddelbart.

Visuelle endringer

Narkotika for L’og kan endre måten du ser ting, bokstavelig talt. Kan midlertidig endre utsikten og til og med forårsake en sløret syn. Narkotika for erektil dysfunksjon anbefales ikke hvis du har hatt tap av visning eller en retinal forstyrrelse kalt retitis pigmentosa.

Et komplett tap av syn eller endringer som ikke går bort, kan bety et mer alvorlig problem med stoffene dine for de. Søk etter akuttmedisinsk hjelp hvis du manifesterer disse symptomene.

Flammer

Blinkene er midlertidige perioder med hudrødhet. Blinkene utvikler seg vanligvis på ansiktet og kan spre seg til deler av kroppen. Blinkene kan være milde, som farget hud, eller seriøse, som hudutslett. Selv om utseendet kan gjøre deg ubehagelig, er blinkene generelt ikke skadelige.

Blinkene av narkotika for DE kan bli verre når:

  • Spis varmt eller krydret mat
  • drikke alkohol
  • Jeg er ute på varme temperaturer

Congestion og nese cola

Congestion eller rumed eller lukket nese kan være et vanlig symptom på narkotika for de. I de fleste tilfeller forsvinner disse bivirkningene uten behandling. Snakk med legen din dersom de vedvarer.

Gjenkjenne alvorlige og uvanlige bivirkninger

Mindre bivirkninger er vanlige under legemiddelinntaket for de de de de de de de de de de de de de de. Det er imidlertid noen bivirkninger som ikke er så vanlige, og noen kan til og med være farlige. Alvorlige bivirkninger av narkotika for de kan omfatte:

  • priapismo (ereksjoner som varer mer enn 4 timer)
  • plutselige endringer i # 8217; hørsel
  • Tap av syn

Kontakt legen din umiddelbart hvis du manifesterer noen av disse alvorlige bivirkningene.

Noen menn er mer utsatt for disse bivirkningene i forhold til andre. Dette kan skyldes andre forhold som har eller andre stoffer som ansetter.

Når du diskuterer behandlingen av de med legen din, er det viktig å informere dem om alle stoffer som antas og andre helsemessige forhold du har. Hvis stoffene for erektil dysfunksjon ikke er egnet for deg, kan legen foreslå andre behandlingsalternativer, for eksempel kirurgi eller vakuumpumper.