7 uker med graviditet: Symptomer, forslag og mer

Beskrivelse

Den syvende uken av graviditet er en periode med viktige endringer for både deg og ditt barn. Selv om fra # 8217; eksteriør er ikke veldig åpenbart, fra innsiden din kropp forbereder deg på å mate barnet ditt i de kommende månedene.

Hver ny utvikling eller symptom kommer nærmere et skritt på # 8217; møte med barnet ditt.

Endringer i kroppen din

Nå vet du sikkert at du er gravid, men noen kvinner vil ikke oppdage det med sikkerhet til denne uken.

Du virker ikke gravid ennå, men du merker tegnene. Du har sannsynligvis ikke opptjent vekt, og du kan også ha mistet noen pund på grunn av morgenkvalme. BAen kan føles litt og # 8216; stramt som brystet vokser og buksene kan føle seg litt og # 8217; ubehagelig på grunn av hevelse.

Ditt barn

Del på Pinterest

Barnet ditt er omtrent 1/4 lang tommel denne uken og er fortsatt ansett som et embryo. Halen hans er krympet og forsvinner snart.

I løpet av denne uken utvikler barnets hode og ansikt. Neseborene vises og øyelinsen begynner å danne. Selv hender og føtter er spire, selv om de i denne fasen ser flere små padler enn hendene dine og dine fine føtter vil du elske å fotografere i syv måneder.

Tvilling utvikling en uke 7

Selv om multipler ofte er mindre enn singler ved fødselen, er deres utvikling hver uke ikke så annerledes frem til tredje kvartal. Denne uken er barna dine litt & # 8216; større enn toppen av en blyantgummi.

Mange kvinner har den første ultralydet mellom 6. og # 8217; 8 uker. Dette er avtalen som vil gi deg en visjon om livmoren din for å se barna dine. Du kan også oppdage deres hjerteslag gjennom ultralyd fra uke 6.

Graviditets symptomer i 7 uker

Etter hvert som barnet ditt fortsetter å vokse, er det sannsynlig å begynne å manifestere de første symptomene på graviditet, om du ikke har gjort, så vel som noen nye symptomer. Sammen inkluderer disse:

Avioner til mat og kvalme

Hvis din favorittmat virker motstridende og du vil pickle og tunfisk, ikke fortvil. Du opplever mat og aversjoner relatert til graviditeten din. Luktene som aldri har plaget deg før, kan plutselig få kvalme.

Kvalme, mataversjon og cravings kan vare for all graviditet, men de fleste kvinner begynner å føle seg bedre etter første kvartal.

Prøver å identifisere hvilke matvarer og lukt som trigger symptomer og unngå dem. Det er greit til et usunt lyst fra tid til annen, men hold dietten så sunn som mulig. Hvis du har problemer med å opprettholde et balansert kosthold mens du er syk, prøv å ikke stresse deg.

Prenatal vitaminer kan bidra til å bygge bro over gapet mellom ditt begrensede kosthold og sunne spisevaner når morgenen kvalme. Hvis symptomene dine er ekstreme, og du ikke kan beholde mat eller væsker i mer enn 24 timer, ring legen din.

Overskytende spytt

L’Overdreven salivasjon og behovet for å spytte er et irriterende symptom som du kan prøve denne uken. Selv om ingen vet nøyaktig hva som forårsaker dette, er hormoner eller mageforbrenning sannsynligvis mistenkelig

Unngå irriterende stoffer, for eksempel røyking, som kan gjøre problemet verre. Prøv å tygge dekk uten sukker eller suge harde candies. Dette kan gjøre det lettere å svelge overflødig spytt.

Det er også viktig å drikke mye vann. Selv om du kanskje føler at munnen din er for hydrert av all spytt, kan vannet faktisk bidra til å redusere spyttproduksjonen.

tretthet

Du kan finne deg selv å trykke på snooze-knappen oftere denne uken. Tretthet er vanlig i første og tredje kvartal. Prøv å gå til sengs før. Hvis arbeidsprogrammet ditt er fleksibelt, se om du kan gå på jobb litt & # 8216; senere. Kroppen din jobber hardt og holder deg oppdatert er viktig.

En annen måte å øke energien din er å trene. Hvis du trent før du blir gravid, kan du vanligvis fortsette å trene i løpet av første kvartal med få endringer.

Rådfør deg med legen din før du starter ny treningsrutine, eller hvis du har spørsmål eller tvil om sikker trening under graviditeten.

Ting du kan gjøre denne uken for en sunn graviditet

Din graviditet er fortsatt ganske ny, men det er ikke for tidlig å begynne å planlegge og praktisere sunne vaner. Her er noen ting du kan starte i løpet av uken 7.

Planlegg ditt prenatale besøk

Du bør planlegge din første avtale for prenatal omsorg hvis du ikke gjør det. Mange kvinner har sitt første prenatale besøk denne uken eller en uke 8. Din Første besøk vil være den lengste og mest komplette kontrollen.

Under besøket vil legen eller midthistorikken undersøke din kliniske historie, det bestemmer din omtrentlige utløpsdato, det vil identifisere risikoen for graviditet og vil gjennomgå en fysisk undersøkelse, inkludert en bekkenundersøkelse med PAP-test.

Du vil sjekke vekt og blodtrykk, og du vil sannsynligvis bli bedt om urin og blodprøver.

Start # 8217; prenatal øvelse

Hvis du føler deg hjemmehøyde, starter han et prenatal treningsprogram. De American College of obstetrikere og gynekologer foreslår å trene 30 minutter om dagen for å støtte en sunn graviditet. Yoga, turer og svømming er gode alternativer.

Få godkjenningen til legen din før du kjører, løft tunge vekter eller gjør intense kardio treningsprogrammer.

Slutt å røyke

Hvis du er en røyker, er det av grunnleggende betydning å stoppe. Røyking øker risikoen for komplikasjoner under graviditet, for eksempel lav vekt ved fødselen og for tidlig arbeidskraft. Det kan også forårsake problemer med barnet etter fødselen.

De fleste har problemer med å slutte å røyke kaldt kalkun og røyking Avslutte produkter kan ikke være sunt for barnet ditt. Spør legen din hjelp.

Når skal du ringe legen

L’Spontan abort og ektopisk graviditet er komplikasjoner som kan forekomme i første kvartal. Det er viktig å gjenkjenne symptomene.

Ekstrauterin graviditet

En ektopisk graviditet er en graviditet som danner utenfor livmoren, ofte i et av fallopianrøret. Er en’nødsituasjon farlig for moren til moren. Du kan ha normale symptomer Alle «8217; begynnelsen av graviditeten uten å være klar over at embryoen utvikler seg utenfor livmoren.

En ekstrauterin graviditet kan ikke overleve. Hvis ubehandlet, # 8217; område rundt embryoet i enden bryter. Kontakt lege umiddelbart hvis du er gravid og finn ett av følgende symptomer:

Spontanabort

L’Abort forårsaker tap av barn under graviditet. De fleste aborter forekommer i de første 12 ukene eller i første trimester av graviditet. Selv om du fortsatt kan ha en til uke 20, etter å ha brukt den 12. uken av graviditet, er sjansene for spontan abort mye lavere.

Abort er forårsaket av et problem med barnegener, livmorhals eller livmor problemer, hormonelle problemer eller infeksjoner. I mange tilfeller, ikke C’Det er en åpenbar grunn til en spontan abort. Ring legen din dersom en av disse faresignalene oppstår:

Selv om en spontan abort er traumatisk, fortsetter de fleste kvinner å ha en sunn graviditet etter en spontan abort.

Ta bort

Uke 7 er et spennende og viktig øyeblikk under graviditeten. Mens kroppen din fortsetter å forberede seg på å mate et voksende barn, kan du begynne å merke noen symptomer, som kvalme og føle ekstra tretthet.

Det er også en god tid å ta noen sunne tiltak for å forberede de kommende månedene, inkludert planleggingsavtaler fra legen, start en prenatal treningsrutine og slutte å røyke.

Vektøkning en uke 7

  • Det er usannsynlig at skalaen har endret seg på dette punktet av graviditet. Hvis du lider av morgenkvalme, kan det hende du finner det vanskeligere å spise. Hvis du merker at du mister vekt, snakk med legen din.