7 triks for å leve med type 1 diabetes

1. Hold en flaske reise krem ​​i posen, koffert eller ryggsekk. Tørket hud er en irriterende side diabetes effekt, men 8217; hydrering kan ofte bidra til å eliminere kløe.

Del på Pinterest

2. Forbered snacks i en uke og legg dem i gjennomsiktige beholdere eller poser for når du har tid. Hvis du kan, merk hver matbit med det totale antall karbohydrater, slik at du vet nøyaktig hva du skal ta.

Del på Pinterest

3. Forbered et desinfeksjonsmiddel for hender eller kluter i alkohol såpe for utflukter Alle’åpne eller natt turer. Å ha rene hender er viktig for å nøye teste blodsukkeret, og du kan ikke alltid ha tilgang til dagens vann når du er ute for å utforske. Og mens testen med den første blodfallet er det beste, kan du bruke den andre dråpen hvis du ikke klarer å vaske hendene for å unngå noen form for forurensning.

Del på Pinterest

4. Sett en påminnelse på telefonen eller datakalenderen for å omorganisere aksjene for diabetes, for eksempel insulin, reaktive strimler, glukose tabletter og alt annet du bruker regelmessig. Du vil aldri bli sittende fast og denne påminnelsen kan presse deg til lager på hva du trenger.

Del på Pinterest

5. Eliminerer problemer fra diabeteshåndtering, eller i det minste delvis, ved hjelp av smarttelefonen. Apps kan være en utmerket ressurs og kan hjelpe med alt fra matopptak til glukoseovervåking til tilkobling med andre.

Del på Pinterest

6. Bær alltid diabetes og medisinsk informasjon med deg, spesielt når du reiser. Skriv ut den på papirstørrelsen på et kredittkort, plastiser det og bevart det i lommeboken eller i posen. Hvis du går til # 8217; utenlands, oversetter det til språkene i landene du besøker.

Del på Pinterest

7. Organiser ditt pantry basert på hva du bruker mer og hold sunn mat i forgrunnen. Hold ting som hermetiske bønner, valnøttpakker og melkasser D’havre og bevare søte frokostblandinger, pakkede kaker og annen junk food på baksiden av # 8217; garderobe. Dette vil hjelpe deg med å velge sunne snacks og hjelpe deg med å unngå doble kjøp.

Del på Pinterest