7 tips for å holde hjemmet ditt sunt når noen blir syk

Del på Pinterest

Det er få følelser i verden av evigvarlig paragliatorialitet å frykte at du prøver når du ønsker barna dine hjem fra skolen bare for å innse at en av dem har helt ny hoste og løpende nese.

Du kan tenke: & # 8220; oh nei! Sally er syk, og så blir det den lille Bobby & # 8230; Og så vil mor og pappa være den neste! & # 8220;

Ikke bekymre deg! Som #Healthboss av huset, har du dette.

Mellom forkjølelse, L’influensa og magesmerter, det er mange tidligere sykdommer i de kaldeste sesongene. Men du kan gjøre mye for å prøve å holde resten av familien sunn (inkludert deg selv) når sykdommen treffer.

Germs burde gjøre deg begen?

Jeg hater å være bærer av dårlige nyheter, men bakterier er overalt. Og mange kalde og # 8217 bakterier; påvirkning kan forbli levende på overflater for noen timer.

Brutto, sant?

Her er de gode nyhetene: Mange av dem vil aldri bli syk. Men når noen fra familien din tar dem hjem, må du være mer oppmerksomme. Den vanligste måten folk overfører sykdommen er gjennom personlig kontakt. Dette betyr at hver gang du deler kjøkkenutstyr for å spise eller drikke, stram hånden din eller inspirere bakterier etter en hoste eller nyser, du setter i fare.

7 måter å holde seg frisk, sterk og trygg på

1. Sink tennene dine i hosten av vampyren

Barn kommer i kontakt med tonnevis av bakterier på skolen og alle «8217; Nursery og ofte er de første som tar med sykdommen. Lær dem å dekke munnen din når de hoster eller nyser. Dette vil bidra til å hindre at bakterier kommer i kontakt med andre familiemedlemmer og med forskjellige overflater ALLE’interiør i huset.

Og allerede at du er, minner de voksne også denne regelen om etikett for hoste og nysing. Mens folk kan bli fristet til å hoste i hendene, kan det spre sykdommen raskere. Tossire og nyse i albue kurven & # 8211; ellers kjent som & # 8220; vampyr hoste & # 8221; & # 8211; Bidrar til å redusere risikoen. Tusks er ikke nødvendig, selvfølgelig.

2. Karantene de guttene!

Del på Pinterest

Ser absurd, jeg vet, men skaper en & # 8220; syk space & # 8221; hjemme kan bidra til å holde bakteriene inneholdt i et husområde på 8217. Enten det er gjesterommet, familierommet eller barnas rom, gjør det koselig og la noen som er sykefravær der. Hvis en’annen person viser tegn på infeksjon, kan du også gå ut. Gi hver person glasset, håndkleet og håndkleet og # 8217;. Det er ikke et fengsel og åpenbart kan de komme inn og forlate om nødvendig. Det er rett og slett et trygt fristed for din lille ugyldige hekling, nysing hvor nødvendig og inneholder de dårlige hilsen av brødrene (som er spesielt nyttig hvis du har et lite barn hjemme).

Andre objekter du kanskje vil beholde i pasientrommet inkluderer:

 • Separat søppelbøtte
 • Stoffer
 • Hånd desinfeksjonsmiddel
 • Is og vann / lys væsker
 • termometer
 • luftfukter
 • Masker for ansiktet

Hvis du har sjansen, er det også en god ide at pasienten bruker et bad hjemme mens resten av familien bruker en annen.

3. Husk å ta de daglige vitaminene

Hvis du ikke tok dine daglige vitaminer før, nå er det definitivt tid til å doble styrking av immunforsvaret ditt.

Selv om du allerede tar et multivitamin, vil du kanskje være særlig oppmerksom på vitamin C, B-6 og E. Heldigvis antar de fleste nok gjennom et sunt kosthold.

Vitamin C er den største forsterkeren i immunsystemet, og kroppen lagrer ikke den. Faktisk, hvis du ikke har nok, kan du være mer tilbøyelig til å bli syk. Den finnes i sitrusfrukter, krøllete kål og paprika, blant annet mat.

Vitamin B-6 påvirker noen reaksjoner i immunforsvaret. Det finnes i grønne grønnsaker og i kikærter.

Vitamin og hjelper kroppen til å bekjempe infeksjoner. Det er i valnøtter, frø og spinat.

Selv om du tar mange vitaminer i maten, anbefaler legene noen ganger l’integrering. Hvis du har spørsmål om’antagelse om vitaminer og kosttilskudd, ring legen din.

4. Hold kroppen din sterk med brokkoli og bananer

L’du har allerede hørt: maten du spiser kan ha makt til å forbedre immuniteten din, så prøv å spise en rekke frukt, grønnsaker og andre hele matvarer. Vi har mange oppskrifter på fingertuppene som er både deilig og bra for immunforsvaret ditt!

5. Pop de probiotika

Du har kanskje hørt at probiotikainntaket er bra for helsen til Dell’tarmene, men de kan også stimulere immunforsvaret ditt. Ta hensyn til det daglige inntaket av probiotika, men les etikettene nøye for å sikre at du skal ta de riktige.

Disse seks probiotiske stammene var forbundet med bedre immunitet:

 • Lactobacillus rhamnosus gg
 • Lactobacillus Casei Shirota
 • Bifidobacterium BB-12
 • Lactobacillus Johnsonii LA1
 • Bifidobacterium lactis DR10
 • Saccharomyces Cerevisiae Boulardii

6. Doble hendene vaske rutine

Del på Pinterest

Ikke å fortsette å insistere på denne grove realiseringen, men du kan samle bakterier praktisk talt av alt som berører om dagen. Vask hendene dine ofte og riktig er en av de beste måtene å holde seg frisk. Disse fem trinnene forklarer det veldig enkelt:

 • Våte hender med varmt eller kaldt vann.
 • Legg til såpe og skum godt.
 • Vask såpen rundt minst 20 sekunder. Og ikke glem ryggen av hendene og fingrene dine. (Du kan finne det som synger & # 8220; Gratulerer med dagen & # 8221;.)
 • Skyll hendene dine godt og tørk dem med et rent eller engangs håndkle. Det fungerer også en D & # 8217 tørketrommel;.
 • Hvis du kan, lukk kranen med albuen eller med et håndkle for å unngå rekontaminering.
 • Også, du trenger ikke å bekymre deg for å bruke såper markedsført som & # 8220; antibakterielle & # 8221;. Normal såpe fungerer like bra. Det er viktigere å vaske lenge nok og rengjøre alle overflatene.

  Hvis du ikke er nær en kran, Hånd desinfeksjonsmiddel Det er en’andre gode muligheter. Pass på at innholdet ditt i det minste 60 prosent alkohol.

  7. Utforsk å bruke elderbærsirup

  Mange sverger ved å ta elderbærsirup på det første kaldtegn. Elderbærbær inneholder både flavonoider og antioksidanter som kan skade kroppscellerskader. Sikkert hjelper sin deilige smak, så de små vil også sette pris på den søte smaken!

  Når det gjelder forkjølelse og påvirkninger, er elderbæret anti-inflammatorisk, så det kan lindre overbelastningen og hevelsen i brystene. De kunne til og med beskytte deg mot # 8217; først bli syk!

  Du kan finne elderbær i flytende form, sirup, farging, kapsel og losanga. Snakk med legen din før du ansetter kosttilskudd. Dette er spesielt viktig hvis du vil gi eldre til barn eller ta det hvis du er gravid eller ammer.