7 tips for å hindre irritasjon nå og for alltid

Fra mild til alvorlig, kan gnidning være en ekte smerte

Med varmebølger nærmer C & # 8217 bølger.

Ja, vi snakker om irritasjon, et ord som på en eller annen måte også høres ubehagelig!

Du kan allerede være kjent med gnidning. Spekteret kan inkludere noe, fra det smertefulle eller ubehagelige resultatet. Friksjon fra huden eller klærne til blåmerker og mer alvorlige hudutslett. Personlig beskriver jeg det som den oppsiktsvekkende kombinasjonen av å gå på en dårlig blære med sand i skoene.

Rubbing kan også forekomme hvor som helst i kroppen, men det er veldig sannsynlig å forekomme rundt:

  • armhuler
  • lårene
  • Nippelområde
  • lyske

Har du noen gang hatt å gå, ri på sykkel eller rulle nesten for enhver avstand etter å ha vært i et speil D’vann mens det fortsatt er vått for det nevnte vann? Så rubbing er sannsynligvis allerede din bekjentskap. Faktisk, hvis du gjør noen form for bevegelse ganske ofte, er det sannsynligvis en gammel venn nå.

Selv om du ikke går til stranden, kan aktiviteter fra lange rullestoloppvarmet tursturer fortsatt forårsake klær-induserte gnidninger. Noen stoffer, som polyester eller rayon, som gni mot sensitive hudområder, kan være en vanlig årsak.

Uavhengig av hva du resound ovenfor, er denne artikkelen for deg: en følelse av ressurser, forslag og triks. Selv om du på en eller annen måte har savnet dette helvete på jorden til nå, vet du aldri når du kanskje trenger visdom for å redusere fuktighet og # 8217; friksjon i følsomme områder.

Avbrudd som allerede beveger seg? Her er hva du kan gjøre

Night Relief to Rubbing

  • Påfør en reparasjon av salve før sengetid. Det er mange alternativer for enkle og beroligende salver, som for eksempel vaselin eller a&D. Selv creme for baby bleie dermatitt fungerte bra for noen. Bruk det før sengetid vil hjelpe deg med å jobbe over natten.
  • Unngå å røre eller gni huden i det området.
  • Motstår til duftende lotioner, såper eller produkter med & # 8220; som glykolsyre.
  • La & # 8217 frisk luft kjølig eller bruk en ispakke.

Opplev hva forebygging fungerer best for din livsstil

Husk at alle følgende punkter er forslag og invitasjoner til å utforske. Ingenting er noensinne gyldig for alle. Ingen unntatt du vil vite det beste alternativet for kroppen din!

Hold deg tørr og uten friksjon med de riktige klærne

Selv om dette ikke er en guide om hvordan å kle på, kan noen klær redusere gnidningen.

Del på Pinterest

Tenk på stoffet & # 8220; pustende & # 8221; for daglige behov oppdaget jeg at bomull og pustende vev, enten de er skjorter, bukser, klær eller bras og underbukser, føler seg bedre mot kroppen min og hudens følsomme. Dette tillater svette eller fuktighet å tørke uten å øke L’friksjon.

Det er også nyttig å tenke ut av diagrammene med klærne dine. For huden gni skinn, bør klær bare skape en barriere mellom huden. For eksempel: Ditt eksterne klær bør ikke være pustende. Bruk de shorts eller boksere under kjolen og buksene.

Tenk på klær kutt: sømmer kan bøye seg og grave inn i huden din. For eksempel kan BRAs Underwire trenge inn i sidene og gni opp til # 8217; Ankomst av rødheten. Vurder klær med ikke-tradisjonell søm hvis dette er en syndrit.

Tenk på aktiviteten: Mange & # 8220; treningsverktøy & # 8221; og leggings kan være formler som tilpasser seg formen for gnidning, avhengig av aktiviteten for & # 8217, er du engasjerende. For å unngå dette, vedtar det spissen av vevet nevnt ovenfor, for eksempel bredere klær eller fuktighet. Pustende vev kan bidra til å justere kroppstemperaturen uten følelse av klebrighet. (Slik at du kan deo og anti-rubbing pinner, men vi snakker om det senere!)

Min stilling fra hunden nede, og jeg kan både attestere som det rette klærne var spesielt nyttig, så vel som råd til å ha flere ikke-tradisjonelle yoga klær stiler (som høyhjelpede hare bukser). Mine tennisskudd krever imidlertid T-skjorter med større dekning under mine bokser, og lårene mine krever spandex shorts.

Tenk på backuptransporten: Har sikkerhetskopier mens du reiser, gjør at du kan endre så snart ubehaget kommer. Bare endre klær kan være nyttig for å gni problemer og # 8217; angst du kan prøve om det. A’et annet backup alternativ som hjalp meg til å tenke på dressing i lag. Alt som må komme bort kan når det er nødvendig.

Anti-Rubbing produkter å investere

Del på Pinterest

Deodorant (YES!): Min personlige favorittmerke er megababe. De Rosy Pits ($ 18) Det var den første deodoranten ikke å skade min sensitive hud og hjelper med armhulenirritasjoner.

Tom’S av Maine ($ 16) Naturlig deodorant er også en fantastisk ressurs. Den er tilgjengelig i parfymer som lavendel og aprikos og luktfri.

A’Andre favoritt naturlige merkevarer har lenge vært Dott. Hauschka ($ 24), Et elsket merkevare for organisk og naturlig hudpleie. De bærer salvie mynte og deodorant til rosen, som er fri for aluminium og lavt alkoholinnhold.

Talco Powder: Men ikke talkum, for interesserte parter. Tilbyr megababas Bust pulver ($ 16), Et helt naturlig pulver (som alle sine produkter) manglet talkum som kan sprøytes på følsomme områder under brystet.

Burt’S Bees Baby Dusting Powder ($ 8.99) Det er også et billig alternativ som er godt nok for barn (så sannsynligvis god nok til å svinge huden). Lush tilbyr riktig navn Silkeaktig undertøy ($ 10.95), Å ha maisstivelse og kaolin som absorberer fuktighet, sammen med fuktighetsgivende kakaosmør, for en fløyelsaktig finish på huden.

Du kan også gjøre alt DIY og bruke maisstivelsen. Men vær oppmerksom på krysskontaminering med hjemmeprodukter.

Spesialisert anti-rubbing utstyr: Mange naturlige merker tilbyr anti-rubbing pinner. De er tilgjengelige i en ganske liten dimensjon som du kan settes inn i posen og gni med skjønn i løpet av dagen, om nødvendig.

Ivyverdure ($ 16.50) er en fantastisk duftende vegansk og biologisk mulighet for Storbritannia. Revisorene sa at det er ganske delikat å bruke på den allerede irritert huden.

Hvis du er ute etter mer enn ett’Local Pharmacy-alternativet, oppdaget jeg nylig eksistensen av Forsvaret av Gold Bond friksjon ($ 6.25), Et klassisk merkevare som kan fungere for kropper i alle størrelser.

Nummer én regel mot gnidning? Unngå fuktighet og # 8217; friksjon

Alt som øker fuktighet og # 8217; friksjon i de mest følsomme områdene vil være en smerte. Tillat deg å møte behovene til disse områdene, til tross for noen motstand eller forlegenhet som oppstår, og se etter redningsressurser som de som er angitt ovenfor.

Merk: Tenk på vaskemiddelet ditt! Jeg oppdaget at vaske klærne mine med et fullt naturlig og luktfritt vaskemiddel har også hjulpet mye for å beskytte mine mest følsomme områder som hindrer potensielle allergiske utbrudd.

Forpliktet til å frigjøre forlegen som selskapet forbinder seg til å gni

Husk at bare fordi noe ikke ble ansett sosialt akseptabelt å diskutere offentlig eller ikke var representert i det vanlige media betyr ikke at det ikke burde være & # 8211; eller at det er så mange mennesker som deg som opplever den samme smerten også.

Ofte når du bor i en marginalisert kropp, L’Erfaring av skam kan oppstå rundt noen visceral kroppsopplevelse: for eksempel de med fettlegemer som blir tatt rundt hudforholdene og klandret dem på vekten, eller svarte individer opplever den andre gnidningssiden som misfarging eller arr.

Takket være bevegelsene som styres av kvinners kvinner, som fettaktivismen og positiviteten i kroppen, har blitt mer akseptabelt å snakke om disse smertefulle opplevelsene.

Normalisering av gnidningen ved å snakke med folk du stoler på og deler artikler, som dette (Winking Wink) er virkelig murstein for et selskap faktisk mer positivt for kroppen som helhet. Åpen kommunikasjon er måten vi finner og lager flere løsninger for å passere fra overlevelse til velstand.