7 tips for å finne en revmatolog i tilfelle ankyloserende spondylitt

En revmatolog er en lege som tar vare på leddgikt og andre sykdommer av bein, ledd og muskler. Hvis du har ankyloserende spondylitt (som), vil revmatologen din spille en viktig rolle i å håndtere din omsorg.

Du vil lete etter en lege som har erfaring med behandling av mennesker med som. Selv finne noen du stoler på er viktig. Du må være i stand til å snakke åpent med din reumatolog. Og siden l’som en kronisk tilstand, vil du at noen skal jobbe med i mange år.

Her er noen forslag som hjelper deg med å finne den rette revmatologen.

Få en anbefaling

Begynn å spørre din primære omsorgslege for å gi deg råd til noen spesialister. Spør også venner eller familiemedlemmer hvis de har en revmatolog som foretrekker.

Søk etter en katalog

L’American College of Rheumatology er en’National Organization som representerer reumatologer i USA. Har en elektronisk fil liste hvor du kan søke etter en spesialist i ditt område.

Ring ditt helseforsikringsselskap

Ring ditt forsikringsselskap eller se på deres nettside for å finne ut hvilke leger i ditt område som er dekket av nettverket. Selv om du kan se noen ut av nettverket, vil du sannsynligvis måtte betale mer enn lommen.

Når du kaller Rheumatologist Office for en avtale, bekrefter at de tar nye pasienter og aksepterer din forsikringsplan. Noen kontorer begrenser antall pasienter som aksepterer fra visse forsikringsselskaper.

Sjekk legen din legitimasjon

Finn ut om legen din er autorisert og sertifisert i reumatologi. Autoriserte leger mottok medisinsk trening som kreves av deres tilstand. Styret sertifikat betyr at i tillegg til å fullføre opplæringen, overgikk legen også en eksamen gitt av American Board of Internal Medicine (Abim).

Du kan sjekke statusen for sertifiseringen av en medisinsk provisjon på Sertifiseringsspørsmål Lpi.

Les anmeldelser

Doktor evaluering nettsteder online som Healthtrades Og RATEMDS Tilby pasientanmeldelser. Disse nettstedene kan gi deg en’ide om legenes kunnskap, Dell’kontor og måter til sengen.

Husk at opplevelsen av alle med samme lege kan være annerledes. En eller to negative vurderinger kan isolerte ulykker, men en lang liste over negative vurderinger bør være et rødt flagg.

Planlegg intervjuer

Fyll ut en liste over noen reumatologer og ring dem til å organisere samtaler. Her er noen spørsmål å spørre alle reumatologist som møtes:

  • Hva er dine kvalifikasjoner og medisinske ferdigheter? Spør om rådsertifisering, spesialiteter og hvis legen din førte til forskningsstudier på # 8217; som.
  • Du behandlet As? Legene som oppleves i behandlingen av denne form for leddgikt, vil være det siste på de nyeste terapiene.
  • Hvor mange pasienter med som behandler hvert år? Flere pasienter ser legen, bedre.
  • Til hvilket sykehus du er tilknyttet? Hvis du i fremtiden kanskje trenger kirurgi, må du sørge for at legen din fungerer på et sykehus i Prim & # 8217;.
  • Du vil være tilgjengelig for å svare på mine spørsmål utenfor besøkene på kontoret? Finn ut om legen din svarer på telefonsamtaler eller e-post og hvor lenge det vanligvis tar å svare.

Legen din skal være åpen og ærlig når du svarer på dine spørsmål og skal snakke tydelig uten å bruke mye medisinsk sjargong. De bør også høre på deg og behandle deg med respekt.

Sjekk kontoret

Det er også praktiske hensyn når du velger en lege, som posisjon og # 8217; studietid. Her er noen ting å sjekke:

  • Bekvemmelighet. Legenes studie er nær hvor du bor? Parkering er tilgjengelig?
  • Timer. L’Office vil bli åpnet på praktiske tider for deg? De har kvelds- og helgtider? Det vil være noen tilgjengelige for å hjelpe deg når kontoret vil bli stengt?
  • Dell’kontor. Personalet er vennlig og hjelpsom? De er følsomme for deg? Noen svarer umiddelbart på telefonen når du ringer?
  • Enkel programmering. Hvor lenge må du vente på en avtale?
  • Laboratoriearbeid. L’kontor workshops og radiografier eller du må gå til en’annen struktur?

Ta bort

Din reumatolog vil spille en sentral rolle i din omsorg i mange år framover. Ta deg tid til å velge noen som du føler deg trygge, og du stoler på. Hvis legen som velger ikke er egnet, vær ikke redd for å se etter noen igjen.