7 tips for å faste flaccid hud etter graviditet

Beskrivelse

Graviditet kan gi mange endringer i huden din. De fleste av dem forsvinner etter fødsel, men noen ganger forblir slankehuden. Huden er laget av kollagen og elastin, utvider deretter med vektøkningen. En gang strukket, kan huden ha problemer med å gå tilbake til sin opprinnelige form.

Løs hud kan være følelsesmessig frustrerende for kvinner som vil ha kroppen sin tilbake til Com’det var før graviditet. Men det er viktig å huske at dette kan ta tid.

Kroppen din gjorde et utrolig ting-spill, så prøv å gå sakte med deg selv.

Her er noen ting du kan gjøre for å hjelpe med å stramme FLACCID-huden.

1. Utvikle en kardio rutine

Cardio L’trening kan bidra til å brenne fett og tone muskler. Prøv å gå på en vedvarende rytme, svømme, jogge eller sykle.

Før du starter en ny rutine, spør legen din om det er greit å begynne å være aktivt. Start sakte og gjort vei til mer intense aktiviteter.

L’Regelmessig trening kan bidra til å forhindre eller minimere overflødig hud.

2. Spis fett og sunne proteiner

Spise proteiner og sunne fett kan hjelpe deg med å bygge muskler. Proteiner kan også inneholde kollagen. Ditt individuelle proteinbehov varierer i henhold til mengden trening du gjør, alle «8217; høyde og vekt. Du kan også trenge mer protein hvis du er L’amming.

3. Prøv en vanlig styrketrening

Legg til styrketrening til modell og tone muskler. Utviklingen av muskulær tone kan også ha en positiv effekt på slaphuden.

situps Og løfte de er go-to busters, men Pilates, yogaOg leksjonene i baren inkluderer trekk og # 8211; Som bordene & # 8211; som tvinger deg til å trekke inn musklene i kjernen, Dell’hip og skinker i lange perioder. Dette forbedrer muskeltonen, og hjelper deg med å stramme og strekke seg.

Hvis du deltar på et kurs eller arbeid med en instruktør, informer ham om at du fødte nylig. Det kan være noen trekk du trenger for å unngå.

4. Drikke vann

L’vann bidrar til å fukte huden og gjøre det mer elastisk. Selv kroppen din er mer effektiv med mer vann. Det kan brenne fett lettere og redusere dem væskeansamling i magen din.

5. Massasje med oljer

Noen vegetabilske oljer kan hjelpe hudreparasjonen. Dette kan skyldes deres antioksidantinnhold og antiinflammatoriske egenskaper. For eksempel, mandel olje kan hjelpe med strekkmerker.

Essensielle oljer de er fortynnet i Vektoroljer, de har sine egne helsemessige fordeler. Prøv å gni vektoroljene, som jojoba eller kokosnøttolje, langs magen for å faste huden. Du kan legge til noen dråper av en essensiell olje som røkelse eller neroli.

6. Prøv hudutstrammende produkter

Flere produkter er tilgjengelige på markedet for å lage huden designet for å øke kollagenet og # 8217; Elastin i huden. Ingredienser, som kollagen, C-vitamin Og retinoider, kan hjelpe huden til å gjenopprette en del av sin kompaktitet.

7. Gå til spaet for en pakke

Spa-pakker kan fungere for en spesiell anledning. De kan hjelpe med å strømme av huden, men bare midlertidig. Du kan se pulveriserte alger, havsalt eller leire i en spa-pakke. Disse bidrar til å avgifte, myke og firde opp huden.

Valgfri kirurgi

L’Abdominoplasty, eller Abdominoplasty Intervensjon, er A’alternativ for å stramme muskler og fjerne overflødig hud. Men det er ikke en erstatning å gå ned i vekt eller et treningsprogram.

Under den kirurgiske prosedyren vil legene kutte magen for å fjerne overflødig hud. Den gjenværende huden vil bli syet sammen, og en ny åpning for navlen er også opprettet.

Den gjennomsnittlige kostnaden for A’Abdominoplasty er $ 6,253, ifølge American Society of Plastic Surgeons (ASPS). Dette inkluderer ikke # 8217; anestesi, strukturer av operasjonsrommet eller andre relaterte utgifter. Mens de fleste helseforsikring ikke dekker denne operasjonen, tilbyr mange plastikkirurger pasienter finansieringsplaner.

Hvis du velger kirurgi, anbefaler ASS ASPs å finne en sertifisert plastikkirurg i ditt område. Sørg for at du føler deg rolig med dem og be om henvisninger.

Ta bort

Graviditet endrer kroppen din på forskjellige måter. Som magen vokser, må huden ekspandere. Etter fødsel kan mange kvinner ha slank hud på magen.

Hvis du føler deg ubehagelig, er det noen hjemmeforbedringer som kan hjelpe deg med å styrke den igjen. Avhengig av hvor mye skinn igjen, kan du også velge valgfri kirurgi for å fjerne overflødig.