7 tips for behandling av bleiedermatitt

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er bleiedermatitt?

Bleieutbrudd vokser i varme og fuktige steder. Jeg er spesielt hjemme i babyens bleie. Disse kutane utbruddene kan virke røde flekker på babyens baby eller røde skalaer i # 8217; kjønnsområdet.

L’bleieutbrudd kan utlede fra:

Les videre for å finne rettsmidler for lett tilgjengelig bleie dermatitt.

Hold det rent og tørt

Den viktigste måten å forebygge og behandle en’utslett er å holde babyens bleie tørr og ren. Og sørg for at bleien ikke er pakket for tett.

Hver gang barnet ditt ikke bærer en bleie, legg den på et håndkle. Videre, gi dem litt & # 8216; tid uten bleie i løpet av dagen. Dette kan bidra til å holde tørr L’bleie.

Når du endrer babyens bleie, rengjør du forsiktig området med en myk klut eller en skisse D’vann fra en flaske. Voksene går bra, vær snill. Ikke gni huden med for mye styrke og unngå kluter med alkohol.

Bruk en delikat såpe eller et såpefritt vaskemiddel når du bader din baby. Pass på at du dab, ikke gni, L’tørt område.

Forslag til bleieendring

Når barnet ditt har en bleiedermatitt, må du være oppmerksom på bleieendringen. Det er bedre å endre babyens bleie, ideelt sett så snart det er skittent.

Skyll klutbenet to eller tre ganger for å fjerne all såpe etter rengjøring av dem, da noen barn kan være følsomme for vaskemidler eller dufter. Videre kan engangsbleier bidra til å holde barnets hud tørr.

Kremer og gelé

Du kan bruke lim eller barriere kremer som inneholder sink for å berolige huden og forhindre kontakt med avføring og andre irriterende stoffer. Eksempler på disse produktene inkluderer:

Påfør et tynt lag for å hindre avføring eller # 8217; urin berører babyens hud.

Jellies som Vaseline kan være det ideelle, siden de er billige og inneholder normalt mindre fargestoffer eller parfymer. Jellies kan imidlertid feste til klut bleier og kan være vanskelig å vaske bort. De tilbyr også en sterk barriere som de andre kremer.

Kjøp alt omsorg for bleiedermatitt Du trenger: Ta trippelast, A + D-salve, Balmex, Desitin og Vaseline nå.

Behandlinger for å unngå

Når det gjelder å forebygge og behandle bleiedermatitt, er mindre bedre. Unngå å bruke svært duftende produkter, inkludert mykemidler og laken til tørketrommel. Hypoallergen og parfyme uten parfyme er mye mindre irriterende for mange barn.

Også, legg barnet ditt i pustende klær. Gummibukser eller smale plastskall på en bleie kan fremme et vått og varmt miljø.

Du bør også unngå å bruke talkum på barnet ditt. Det er et nei-nei for barn fordi de kan inhalisere det, noe som kan skade lungene sine.

Kornstivelsen er et annet middel som ikke er trygt å bruke på den minste fordi de også kan inhalere støv, som kan irritere lungene. Kornstivelsen kan også forringe bleieutslettet forårsaket av den ærlig sopp.

Når å se barnets barnelege

Selv om bleiedermatitt kan virke smertefullt og irritert, forstyrrer de ofte ikke barnet ditt. L’Unntak er når utslettet er smittet. Hvis L’utslett virker infisert, bør du ringe barnets barnelege.

Symptomene på en infisert bleiedermatitt inkluderer:

L’Ditt barns utslett kan også utvikle seg i en og sekundær soppinfeksjon kalt Candidiasis. Det ser lyst og rå rødt ut.

Noen ganger kan det bli funnet i hudfolder med flekker av Dell’rødt utslett utenfor bleieområdet på underlivet eller lårene. Disse er kjent som & # 8220; satellittlesjoner & # 8221;.

Sjekk med legen din eller sykepleieren for en diagnose hvis du merker disse symptomene. Legen din kan foreskrive en antifungal krem ​​hvis du tror at barnet ditt har en sopp bleie dermatitt.

Hvis barnet ditt blir vanskelig å konsollen eller synes å lide av smerte på grunn av bleiedermatitt, er disse også tegn på å ringe barnelege.