7 tilfredsstillende nesting prosjekter når alt du vil gjøre er å organisere

Pre-Child Nesting må ikke begrenses til barnehage. Prøv noen av disse prosjektene i helgen.

Del på Pinterest

Når du er gravid, begynner enhver form for instinkt å ta foten (for meg, den sterkeste var ønsket om å spise så mange sjokoladekaker som mulig). Men bortsett fra ønsket om mat, vil du sannsynligvis ha lyst til å rengjøre og organisere ditt hjem som du aldri gjorde det før.

Hjernen din forteller deg å forberede deg på barnet, bokstavelig talt, og eliminerer hva du ikke trenger og gjør plass til ditt nye tillegg. Når du vil nest, her er det syv ting du kan organisere for å holde deg opptatt.

Babyklær

Du vil forandre mange bleier og mange klær når barnet er kommet.

Hold alle de små klærne i rekkefølge, vil hjelpe deg med å finne det du trenger, selv når du kjører med 3 timers søvn. Først vask alle klærne du har. Dermed ordinals per størrelse. Endelig sett alt i hyllene eller i en skuff med dividers.

«Fordi barnas klær er så små, vil kurver og skuffer deler absolutt spare tid & # 8221; sier Sherri Monte, medeier av Elegant enkelhet, A’selskap med interiørdesign og organisering av profesjonelle hus i Seattle. & # 8220; å ha en søppel eller en partisjon for hver artikkel & # 8211; Bibs, ruffles, 0-3 måneder, 3-6 måneder og så videre & # 8211; og merk det & # 8221;.

Brukt

Hvis du har mottatt mange brukte klær, må du sørge for at hvert element er egentlig noe der du vil sette barnet ditt før du lagrer det, foreslår Konmari-sertifisert profesjonell arrangør EMI Louie.

& # 8220; Faces The Pile som deg selv & # 8216; & # 8221;. Ta hensyn til sesongmessighet: Barnet ditt vil kunne tilpasse seg det takk i november?& # 8221;

Vurder også objekter som leker og verktøy: de er alle ting du ville ha kjøpt alene? Du kan enkelt holde dem til du er klar til å bruke dem? Kan en annen fremtidig mor bruker dem før og deretter låne dem til deg?

Motta objekter for barn som brukes forsiktig, er virkelig en gave, men du vil sørge for at hvert objekt du holder, er nyttig og ikke ender med å forstyrre rommet ditt.

Barns bøker

Et veldig enkelt og morsomt prosjekt og # 8211; Du kan gjøre i en’nå, høyst & # 8211; er å skape et muntert bibliotek for din neste nye ankomst.

Organiser babybøker basert på Color & # 8221; foreslår en organisasjonsekspert Rachel Rosenthal. & # 8220; Rainbow Organization er så skadet estetisk tiltalende og bærer en PO & # 8216; av solskinn i barnehagen din.& # 8221;

Denne ideen er spesielt nyttig hvis du vil ha et barnehage fra nøytrale toner, men du vil bare legge til en liten og hvis du fortsatt må velge et tema. Du kan ikke gå galt med regnbuen!

Bleier og kraftverk

Lag stasjoner som kan brukes slik at alle dine essensielle elementer er på fingertuppene.

Hold ting som bleier, juts, sokker og pyjamas for hånden vil gjøre en forskjell under alle de bleieendringene og sier Rosenthal. Det er også nyttig å ha tepper og ekstra pacifiers for nattendringer.

Det antyder også å sette sammen en caddy som en innredningstasjon av bleier som du enkelt kan transportere til huset.

& # 8220; en beholder med noen bleier, kluter, en andre flaske krem ​​for utslett, pyjamas og en veksler [å bli brukt på sofaen, på gulvet eller på A’en annen sikker overflate] vil bidra til å forenkle De første dagene og # 8221; sier. (Monte sier at du selv kan bruke en pen barvogn til å lagre elementer: Når bleier vil være klare, vil du ha et godt objekt for ditt hjem.)

For strømforsyningen, forbereder en stasjon med alle gjenstandene som barnet kan trenge, for eksempel kluter og ruffles, men sørg også for å være dekket.

; Ha en matbit, en telefon lader og ting å lese, vil hjelpe deg å unngå å løpe rundt mens barnet er sulten & # 8221; sier Rosenthal.

Ditt skap

Halvparten av graviditeten er ikke den ideelle tiden for å eliminere objekter som aldri bæres fra skapet ditt, men det er en flott mulighet til å organisere klær for kroppen din som endres, sier Louie.

Anbefaler å bestille klær i kategorier & # 8220; bruk nå & # 8221; & # 8220; iført senere & # 8221; og «iført mye etter & # 8221;.

& # 8220; Hvis du vil prøve å amme, bør du vurdere hvilke topper, klær og bras vil fungere bedre & # 8221;. Hvis du har kort plass, bør du vurdere å flytte klærne dine og ha mye senere’fra # 8217; garderobe i en garderobe for gjester eller i en kurv.& # 8221;

Elle Wang, grunnlegger av A’Bærekraftig Premium Klær Company, Emilia George, Han sier at du er klar garderoben din etter fødselen er viktig for morgenen engasjert når du ikke har mye tid til å velge din kjole.

Husk: En kvinnes kropp krymper ikke automatisk fra fire størrelser i klær etter fødsel, og ikke alle klærne passer godt til alle «8217; amming eller pumping & # 8221;, sier han.

Bademøbler

Mange av oss har mange produkter knapt lurker i skuffene og badekaret, som okkuperer dyrebare rom.

Dette er en god tid å se på utløpsdatoene: Lanserer uønsket og kvitt noen form for skjønnhetsrutine som tar mye tid & # 8221; sier Katy Winter, grunnlegger av Katy’S organisert hjem. & # 8220; Forenkler rutinen din slik at du fortsatt kan føle deg bortskjemt, men kanskje bruker mindre produkter.& # 8221;

Dette vil hjelpe deg med å frigjøre plass til babyprodukter.

Pass på at du også konsulterer medisinsk kabinett, legg til Wang, fjerne gamle eller utgåtte produkter og legge til nye du trenger.

Mødre kan trenge noen ekstra stoffer etter fødsel, pluss mange barn lider av kolikk & # 8211; L’Vått vann kan være veldig nyttig & # 8221; sier. & # 8220; Det er hyggelig å ha viktige ting som disse klare for når barnet er her.& # 8221;

Pantry, kjøleskap og fryser

Dette prosjektet kan ta en god tid og det er verdt det. Velg et område og fjern alt slik at du kan rense plassen riktig. Så legg tilbake for å plassere maten du spiser, kaster rester eller utløpt mat.

I pantryet, skape plass til å lagre elementer for barn som kunstig melk, teething crackers og poser, så du er klar til å gå når barnet er.

For fryseren, prøv å bruke frosne matvarer før barnets ankomst, slik at du kan få plass til å lagre enkle måltider for deg selv, som Lasagne, Stews, Supper og Curry, anbefaler Louie.

Du vil kanskje også kutte ut A’brystmelk lagringsområde. Finn en beholder med tilstrekkelig størrelse og be om et mellomrom i fryseren nå, så du trenger ikke å grave rundt for melkposer når du virkelig trenger det & # 8221;. & # 8220; velg et punkt du vet vil holde melken kald, men det er ikke helt begravet i ryggen.& # 8221;

Du føler deg klar?

Alle disse prosjektene vil ikke bare starte ditt ønske om å nesting, men de vil også hjelpe deg med å føle deg mer på toppen av ting etter barnets ankomst.

Du vil være mer enn forberedt på din nye ankomst med alt organisert og klar til å forlate. Og du tar også vare på din fremtidige foreldre.

Enten du forenkler skjønnhetsrutinen din, forbereder og fryser noen måltider før tiden eller velger et annet pre-child selvsorganisasjonsorganisasjonsprosjekt, vil du ha mer tid til å nyte babyen din hvis du gjør litt og preparerer på forhånd.

Alt som gjør overgangen til foreldre (eller livet med flere barn) lettere) er verdt det.

Natasha Burton er freelance skribent og utgiver som skrev for kosmopolitiske, kvinners helse, livstrong, kvinne og mange andre publikasjoner om livsstil. Er forfatteren av Hva er min type ?: 100 + quiz for å hjelpe deg med å finne deg selv – og din partner!, 101 Quiz for par, 101 Quiz for beste venner, 101 Quiz for bruder og ektefellerog medforfatteren av Den lille svarte boken med store røde flagg. Når han ikke skriver, er han helt nedsenket i #Momlife med sitt barn og førskolebarns barnet.