7 spennende drinker uten koffein

Hvis du velger å unngå koffein, er du ikke alene.

Mange eliminerer koffein fra kostholdet på grunn av negative helseeffekter, religiøse restriksjoner, graviditet, hodepine eller andre grunner. Andre kan bare moderere inntaket og holde seg til bare en eller to drinker som inneholder koffein om dagen.

Du kan imidlertid fortsatt ha en glitrende drink fra tid til annen. Selv om mange brus på markedet er koffein som inneholder, er forskjellige alternativer tilgjengelig uten koffein.

Her er 7 spennende drinker uten koffein.

Del på Pinterest

1. Versjoner uten koffein av populære drinker

Noen av de viktigste ikke-alkoholholdige drikkene i verden er Coca-Cola, Pepsi og Dr Pepper. Disse mørke cole & # 8211; og deres diettversjoner & # 8211; De inneholder koffein.

Det er imidlertid ingen koffeinversjoner for hver av disse drikkene, inkludert kostholdsversjoner.

L’Den eneste forskjellen i ingrediensene og i formelen er at koffein ikke legges til, slik at du kan være sikker på at varianter uten koffein vil ha en smak som ligner originalene.

Men husk at disse drikkene ofte blir belastet med sukker og kunstige aromaer.

2-4. Chire drinker

I motsetning til den mørke choke som Coca-Cola og Pepsi, er klare drikker vanligvis fargeløse eller klare nok til å se dem gjennom.

De inneholder ikke fosforsyre, som gir mørkebrune nyanser til mørke drikker (1).

Det er flere varianter av gjennomsiktig brus, de fleste av dem uten koffein.

2. Sitron og lime soda

Sitron og lime brus er smaksatt med sitrusfrukter og manglet vanligvis av koffein. De berømte sitrondrikkene og kalk er Sprite, Sierra Mist, 7 opp og deres kostholdsversjoner.

Men sitrondrikker og fjelldugg lime, diett fjelldugg og bølge inneholder koffein.

3. Ingefærøl

Ginger Ale er en brus flavored med ingefær ofte brukt i blandede drinker eller som hjemme rette for kvalme. Det mangler naturligvis i koffein (2).

Mens de fleste ingefær øl er kunstig smaksatt, bruker Canada Dry-merket True Ginger Extract for å smake sin drikke. Mindre selskaper kan også bruke naturlige smaker eller til og med hele ingefærrot, så sjekk listen over ingredienser hvis du ikke er sikker.

En annen kjent produsent av Ginger-Ale er Schweppes. Både Canada Dry og Schweppes gir en alternativet «8217, både uten koffein.

4. Kullsyrevann

L’karbonert vann, som alltid er uten koffein, inkluderer SELTZ vann, tonet vann, bruseklubb og glitrende vann. Noen forbrukes av deg selv, mens andre brukes til å forberede blandede drinker.

L’Vann Seltzer er enkelt vann som er blitt karbonert, mens det tonede vannet er karbonisert og infundert med tilsatte mineraler og sukkerarter.

I mellomtiden er sodaklubben karbonert og inneholder mineraler og tilsatt kinin, en forbindelse isolert fra barken i Kina som gir den en litt bitter smak (3).

L’Musserende vann er karbonert fjærvann naturlig, selv om det ofte mottar en’ytterligere karbonering før levering (4).

Hver av disse drikkene kan også selges smaksatt og søtet, vanligvis med null kalori søtningsmiddel. Disse varianter mangler også med koffein.

Berømte merker av karbonert vann inkluderer Schweppes, Seagram’S, Perrier, San Pellegrino, Lacroix, Musserende is og Polar.

5-7. Andre brus uten koffein

Noen andre drikker mangler vanligvis med koffein, men generelt inneholder de mye sukker og kunstige aromaer.

5. Rot øl

Roten øl er en mørk og søt brus tradisjonelt produsert av roten til’Saxofrasso-treet, som gir ham sin fremtredende jordiske fotball. Imidlertid er det store flertallet av rotølen solgt i dag kunstig smaksatt.

Mens de fleste øl på roten (og deres kostholdsversjoner) mangler med koffein, inneholder den normale øl på Barq-roten koffein, selv om dens diettspenning nr.

De populære merkene uten koffein inkluderer krus og a&W.

6. Soda Cream

Kremsoda er laget for å etterligne kremete smaker av vaniljeis.

Soda-kremet er tilgjengelig i to varianter: klassisk, som er rav, og rødkrems brus, som er lyse rød. De har en veldig lignende smak og er fri for koffein.

Utbredt merkene inkluderer Barq’S, a&W og krus.

7. Fruktdrikker

Frukt brus er tilgjengelig i mange smaker, selv om de vanligste inkluderer druer, oransje og grapefrukt.

De fleste fruktdrikker mangler med koffein, bortsett fra drinker ALLE’Orange Sunkist og Diet Sunkist.

De populære merkene uten koffein inkluderer Fanta, frisk, forelskelse og skive.

Hvordan identifisere brus uten koffein

I tillegg til drikkene som diskuteres ovenfor, er det mange andre typer. Hvis du vil vite om din favoritt pop inneholder koffein, C’Det er en vanskelig og rask måte å si det på.

I USA er drinker som inneholder koffein lovlig forpliktet til å avsløre denne informasjonen på # 8217; etiketten. Likevel forlater produsentene ofte mengden koffein (5).

Søk etter ordlyden & # 8220; inneholder koffein & # 8221; Nær # 8217; ernæring datasetikett eller ALLE’liste over ingredienser. Hvis L’etiketten ikke nevner koffein, er det tillatt å tro at din brus er fri for koffein (5).

Videre markedsføres mange koffeindrikker som sådan for å tiltrekke seg folk som unngår denne stimulanten.

Bunnlinjen

Selv om mange brus inneholder koffein, er forskjellige alternativer uten koffein tilgjengelig i et bredt spekter av smak av forskjellige merker.

Imidlertid er mange av disse lastet med søtningsmidler som mais sirup med et høyt fruktoseinnhold og forskjellige tilsetningsstoffer. Hvis du ser på’å ta disse stoffene, kan du prøve i stedet L’karbonert vann.