7 signaler som indikerer at det er på tide å vurdere din behandlingsplan for mental helse

Del på Pinterest

Livet kan ha høy og bass. Men som du kan vite om det er normalt eller noe mer?

Det kan være hyggelig å gå inn i et spor. Når du er vant til å gjøre noe på en måte, kan det være veldig nyttig, som banen du tar hjem eller måten du lager et bestemt måltid.

Disse rutinene kan hjelpe våre liv drive mer effektivt uten å bruke alle våre dyrebare mentale ressurser.

Men akkurat som disse rutinene kan gjøre oss til en tjeneste i noen områder av våre liv, noen ganger kan de også bli stangere, noe som gjør oss henge i en bit & # 8216; rutine.

Når du er der, kan det være vanskelig å komme seg ut av vaner du ikke trenger lenger, enn si merke dem.

Et av disse områdene i vårt liv der vi kan legge inn en rutine er i vår psykiske behandlingsplan.

Vi kan være vane med å ta samme medisin, ved hjelp av de samme strategiene og står overfor de samme gamle symptomene år etter år.

En av de mest skadelige delene er at siden vår rutine virker normal, kan vi ta for lang tid å gjenkjenne det for hindringen som er og returnere for å trives.

Hvis du gjør de samme tingene for å håndtere din mental helse i lang tid, er det viktig at du vet når det er på tide å oppdatere din psykiske behandlingsplan!

Legg merke til at noe skjer, kan være komplisert, skjønt. Så la oss snakke om noen av skiltene for å se etter.

1. Du føler deg litt og # 8216; tallerken

Ikke misforstå meg, du trenger ikke å føle glede hele tiden for å effektivt behandle tankene dine om mental helse, men du trenger ikke å føle deg trist og grå.

Når vi bryr oss om vår mentale helse, er det lettere å feie symptomene som en dårlig dag når det faktisk kan være en årsak til bekymring.

Vær oppmerksom på hvor mye humørene dine og til og med dine energinivåer varer.

Vet at de vil hjelpe deg når det er på tide å be om hjelp.

2. Dine symptomer er fortsatt til stede

Ingen behandlingsplan er perfekt, men bør ikke holdes i bakhodet hvis det er ineffektivt.

Hvis du har jobbet på samme behandlingsplan i 90 dager eller mer, og symptomene dine er fortsatt tilstede eller ikke er drastisk redusert, er det på tide å gi en & # 8217;.

Dette betyr ikke at symptomene dine skal være helt forsvunnet hele tiden! Vet bare at det er viktig å holde D’øye symptomene i forverring eller vedvarende.

3. Du sover ikke

En søvnløs natt skaper ikke problemer.

Ikke sov i uker? Du må snakke med din terapeut eller legen din, eller enda bedre med begge deler!

Ikke sove kan være et tegn som skjer noe mer alvorlig (for eksempel en manisk episode for noen med bipolar eller søvnløshet på grunn av angst eller depresjon), og det er sannsynlig at søvnforsikringene verre de eksisterende symptomene. Av denne grunn er det veldig viktig å ikke skjule det under teppet.

Vi er ofte for fort å feie bort noen søvnløse netter som for kurset fordi vi har en psykisk lidelse. Men søvn er ofte kanarien i kullgruven!

Mangel på søvn kan være kroppen din og prøver å fortelle deg at noe er galt. Ikke gå glipp av advarslene om fare.

4. Du spiser veldig lite eller på en inkonsekvent måte

Dette er en annen stor. Hvis du egentlig ikke spiser, kan noe mer skje.

Han forverrer # 8217; angst eller depresjon? De kan være bivirkningene av stoffet du tar? Eller det kan være noen qualces’andre for å forklare din mangel på appetitt, som en matforstyrrelse?

Dette er et annet symptom som vi er klare til å feie bort. Men hvis jeg ignorerer det, kan mangelen på mat bli til andre problemer.

Ikke spise kan forårsake uønsket vekttap, dårlig tretthet og en forverring av symptomene på depresjon du allerede jobber så hardt for å kjempe.

Hvis du oppdager en alvorlig nedgang i appetitten, ikke ta det til lyset. Snakk med legen din og se hva som er deres mening om de neste trinnene for å ta.

5. Dine mellommenneskelige forhold lider

Kjempe med venner? Hvordan bryllupet ditt går nå? C’er en kjent feid pågår? Noen ganger, når vi flyr med alle, er de ikke dem, vi er.

En gang da jeg var i et ekstremt giftig forhold, så jeg opp og oppdaget at en av en, mange av vennene mine hadde forsvunnet.

Det var bare da jeg skjønte at jeg hadde tillatt min psykiske helse å lide på grunn av det forholdet, og vennene mine kom ut av døren sammen med min mentale velværeplan.

Husk, men: det er aldri for sent å justere ting og gjenoppbygge broene.

6. Du gråter mer enn vanlig

Gråt er en enkel måte å forstå hvor du er følelsesmessig. Testene løper bokstavelig talt ansiktet ditt!

Du finner deg selv å føle deg mer gråt enn normalt? Ting berører hjertet ditt eller roper for sinne eller tristhet?

Gråt kan rense for sjelen, men når du finner ut at du gråter mer enn normalt, må du kanskje se på hvordan du styrer den.

Da jeg krysset en dårlig pause, brukte jeg mye tid på å behandle den. Mens jeg jobbet gjennom de følelsene, fant jeg meg selv å gråte hele tiden. Jeg kunne ikke gjøre det for mer enn ett og # 8217; nå uten å gråte. Jeg trengte hjelp, og jeg trengte det raskt.

Ikke C’det skal skamme seg i å søke ekstra støtte når omstendighetene endres og vårt mentale helse regime holder ikke mer.

7. Noe virker & # 8230; ut av sted

Hver og en er annerledes og tegnene på forverringen av psykisk lidelse er ikke det samme for oss alle.

Dette er når det blir veldig viktig for deg å kjenne deg selv. Hvilke tegn ser du etter å vite at du ikke føler det beste?

Sov hele dagen? Spis også i stedet for ikke nok? Du føler deg ufølsom og ikke i stand til å føle følelser sammenlignet med gråt?

Alle disse kan være indikatorer på at det er på tide å sitte med legen din og snakke om å prøve noe annerledes.

Ikke lider i uker eller måneder når hjelpen er tilgjengelig for deg! Narkotika og rutiner kan justeres, tidsplaner forandret seg. Vår mental helse er for viktig for å holde den i glemsel.

Ikke glem, i hverdagens arbeid, det som betyr mest, er din mentale helse og ditt velvære.

Sjekk deg selv og vær proaktiv når du merker at noe er galt. Hjernen din vil takke deg senere.

René Brooks er en typisk person som er overbevist med ADHD siden han kan huske. Miste nøkler, bøker, essays, oppgaver og briller. Han åpnet bloggen sin, Svart jente, tapte nøkler, Å dele dine erfaringer som noen som bor med ADHD og depresjon.