7 reisetips som er avgjørende for personer med IBS

Reise med IBS kan være å si ubehagelig.

Rachel Pauls, en kvinne spesialist i bekkenmedisin med hovedkontor i Cincinnati, kjempet for å reise med syndromet til’irritabel tarm (IBS) flere ganger enn kan telle.

Under en arbeidsmiddag flyttet han mat inn i parabolen fordi han visste at måltidet ville utløse sine symptomer på IBS.

Under en annen tur til et all-inclusive-feriested med familien hans spiste han bare eggerøre og Tyrkia for en uke for å holde symptomene i sjakk.

& # 8220; en forverring av # 8217; IBS kan raskt ødelegge en ferie eller forretningsreise & # 8221; sier.

L’Pulse av løp på badet under et viktig møte kan virke pinlig. Og behovet for å være forsiktig når du føler deg ny mat på middag med familien kan virke som en vekt.

; Ikke C’Det er tvilsomt at noen symptomer på IBS kan forverre under reisen «sier» Ashkan Farhadi, MD, Gastroenterolog på MemorialCare Orange Coast Medical Center. & # 8220; men noen av disse tingene kan løses på forhånd.& # 8221;

Her er noen enkle strategier for å huske på neste gang du reiser med IBS.

1. Hopp over lokale delikatesser

Personer med IBS er tilbøyelige til å ha negative reaksjoner på nye matvarer, sier Farhadi. Av denne grunn anbefaler det en forsiktig diett under reisen.

«I stedet for å gå overalt ukjent og teste mange nye matvarer, bør du være litt» 8216, mer konservativ med kostholdet ditt og prøve ting som er mer kjent for deg og tarmene dine «8221; sier.

Pauls lærte å klare sin IBS når han reiser ved å planlegge på forhånd. Alltid ring hotellene på forhånd for å be om et mini kjøleskap for å bevare sin forgjengelige mat.

Bringer en håndfull snacks som kan være trygge hvor som helst, spesielt i håndbagasje for turen med fly.

Og hvis du spiser ute i en restaurant, sørger du for at du sjekker nettmenyen på forhånd for å finne artikler som er kompatible med IBS;.

2. Hvis du er utsatt for forstoppelse, tilberedt med mykemidler for avføring

Folk med IBS som reiser lange avstander kan være mer utsatt for forstoppelse av mange grunner. Det kan være mangel på tilgang til et bad eller et veldig intens program.

I disse tilfellene anbefaler Farhadi en’du bør bruke feco mykere eller noe [før turen] for å forhindre forstoppelse & # 8221;.

3. Hvis du er utsatt for diaré, reduser du stress før du flyr

Mange mennesker med IBS føler seg stresset en gang ombord på et fly av frykt for ikke å ha tilgang til et bad. Farhadi sier at anxiolytika eller andre stoffer kan rolige mennesker som lider av angst under reisen.

Hvis du foretrekker ikke å ta medisiner, evaluer muligheten til å laste ned en’meditasjonsapp eller en avslappende spilleliste for turen med flyet.

Valget av et sted i korridoren kan også forhindre uunngåelig angst som følger med din nabo for å komme opp flere ganger i flyet, slik at du kan få tilgang til et bad.

4. Begynn å ta et probiotisk noen dager før turen

En utfordring som du må møte alle reisende, men fremfor alt med IBS, er matforgiftningen.

Eksponering All’matforgiftning kan forårsake en forverring av # 8217; IBS & # 8221;, observerer Farhadi, som fører til ubehagelige bivirkninger, inkludert reisendes diaré. Et tiltak som kan bidra til å forhindre diaré er inntaket av et probiotisk.

Selv om du ikke er en religiøs bruker av probiotika hjemme, bør du definitivt ta hensyn til at du tar noen dager før du går og mens du er der for å hindre mulighetene for reisendes diaré og også å roe din Dell’irritabel tarm og # 8220; sier Farhadi.

5. Hold dine sunne vaner

L’IBS kan forverres av stress og rutinemessig endring. Hvis du trener regelmessig hjemme, kan du prøve å holde denne rutinen på plass når du reiser.

For Pauls, L’trening er et must.

Den samme strategien gjelder søvn. For å holde stress lavt, prøv å sove en mengde som ligner den du gjør hjemme.

6. Lær lokalt språk

Å ha IBS betyr ofte å måtte spørre Dov’er på badet eller hvis noen retter har ingredienser som ikke er bra for deg.

Hvis du reiser et sted, snakker du ikke om det lokale språket, vurder sjansen til å se på forhånd hvordan du sier visse ting.

Vet hvordan å si & # 8220; bad & # 8221; og enkle matspørsmål kan bidra til å redusere en del av stresset forbundet med turen med IBS.

Din kontrollliste for IBS-reisen

  • Dør av snacks du vet hvordan du skal være sikker.
  • Ta et sted i korridoren hvis du reiser.
  • Prøv en’meditasjonsapp reduserer stress i transitt.
  • Ta et probiotisk før turen.
  • Prioriterer din vanlige søvn- og treningsrutine.
  • Lær nøkkelfraser på badet og maten på destinasjonsspråket ditt.

7. SII fleksibel med IBS Travel Strategy

Fremfor alt, husk at 8217; IBS påvirker hver person annerledes. Selv for en person, kan flere reisesituasjoner forårsake forskjellige symptomer.

& # 8220; Hvis du reiser på jobb eller for et møte og er stressende, kan du ikke engang kunne drikke kaffen din fordi det er veldig irriterende for tarmene dine & # 8221; sier Farhadi. & Hvis dette er for ferien, kan du til og med være i stand til å spise krydret mat eller noe du ikke kan spise andre ganger.& # 8221;

Hver IBS-opplevelse kan variere, og deretter tilnærme hver tur tilberedt og med en fleksibel mentalitet. Med en liten bit & # 8216, det vil ta en tur uten raketter og full av moro!

Jamie Friedanders er frilansskribent og utgiver med en spesiell interesse for helseinnhold. Hans arbeid dukket opp på Cut, Chicago Tribune, Racked, Business Insider og Success Magazine of the New York Magazine. Han ble uteksaminert fra NYU og mesteren på Medill School of Journalism på Northwestern University. Når han ikke skriver, kan du vanligvis finne den på reise, drikke rikelig mengder grønn te eller surfing på Etsy. Du kan se andre eksempler på arbeidet dittWWW.Jamiegfriedlander.com og følg den opp Sosiale medier.