7 pro (og mot) å være naken rundt barna dine

Del på Pinterest

På et tidspunkt måtte du forlate dusjen foran sønnen din & # 8211; Eller kle deg eller gå på toalettet & # 8211; Og du bestemte deg for å oppdage alt eller dekke deg.

Det var den riktige avgjørelsen & # 8211; Og det er fortsatt den riktige avgjørelsen?

Er et overraskende kontroversielt spørsmål at foreldrene ofte ikke skjønner at det er kontroversielt før de snakker med andre foreldre som gjør ting annerledes. Begge parter har generelt tenkt mye, teoretisering om hva som er psykologisk nyttig og skadelig.

Så det er godt å være naken rundt barna dine?

Når barn er veldig unge, synes samtykket å være ja, siden nyfødte og små barn generelt er intetanende nakenhet.

Når de alder og spesielt når de snakker om motsatte kjønnsbarn, er svaret ikke så i svart og hvitt.

Nakenhet mellom foreldre og barn er fint så lenge begge er helt til rette og # 8221; sier foreldre trener Dawn Huebner, PhD, Autus of Self-Help Book for Children & # 8220, hva skal du gjøre når du gjør det Når du er bekymret for & # 8221;.

Legger til at foreldrene må være på utkikk etter eventuelle endringer i det nivået av komfort. Lens med barn er å fremme glede og tillit til sine kropper mens de gradvis, over tid, underviser regler relatert til personvern og konsensus>.

Hvis du prøver å bestemme hva som passer for familien din, er du på rett sted.

Her er den nakne sannheten om nakenhet: proffene, telleren og noen verdifulle forslag til når det kan være på tide å dekke seg selv.

Fordeler og ulemper med foreldrenes nakenhet

Det er en rekke grunner til at du kanskje vil være naken foran barna dine og like mange grunner til at du kan velge et minimum av beskjedenhet.

Her er noen ting å tenke på:

PRO: Det er praktisk

Når du har svært små barn, fra tid til annen, være nakne foran dem, er det ofte et faktum.

Tross alt, hvis du har et barn eller et barn, er det nesten umulig å gå på toalettet eller ta en dusj alene & # 8230; Med mindre du liker å skrike uten ende eller bekymre deg hvis de vil skade (eller ødelegge huset).

Da, når barn vokser opp, er grenser ikke alltid deres sterke. Sier Brigette, to barn mor: «de fortsetter å bryte inn på badet, så hvorfor ikke?& # 8221;

Cons: Du vil motta kommentarer, spørsmål og pinlig utseende

Du kan få spørsmål om & # 8220; pels & # 8221; Der eller på grunn av hvorfor noen deler av kroppen er & # 8220; Flosce & # 8221;. Du vil nok ta deg av og vil få deg til å rødme.

Mens noen foreldre kan velge å begynne å dekke når dette skjer, spesielt når barnet i spørsmålet ikke er av ditt eget kjønn, kan du også bruke det som et øyeblikk av undervisning og defuse situasjonen med et faktum, anatomisk korrekt kommentar.

Barn lytter generelt til, de vil irritere og så vil de gå videre.

Oversettelse: Ofte er det en større avtale for deg enn for dem.

Bare husk å ikke få dem til å føle seg dårlig for å stille et spørsmål, uansett hvor mortifying.

PRO: Du kan fremme positivitet og # 8217; kroppsaksept

Mange mødre sier dette er den viktigste grunnen til at de går til det naturlige for barna sine.

To barn senere, min kropp er ikke hva datteren min ser i magasiner og reklame billboards & # 8221;, sier Haley, en mor til to barn i New York City.

«Jeg synes det er viktig at du lager å se hva som egentlig er normalt. Like viktig, jeg vil at du skal vokse opp med moren, føler meg godt om hva som er normalt. & # 8220;

Gutter Mødre vil også ønske å bane vei til en ny generasjon menn som ser kvinner som ekte mennesker, ikke pinup på en sokkel.

Jill, en enslig mor til to personer fra North Carolina, sier: «Jeg prøver å lære [mine gutter] menneskekroppen og hvordan hver er annerledes. Jeg prøver også å lære dem å banke på døren og personvernet uten kroppens skam. & # 8220;

Og Huebner sier at foreldrenes nakenhet sikkert kan nå dette målet: Nytonge nakenhet foran små barn hjelper deg med å lære å akseptere organer & # 8211; for å se at kroppene er funksjonelle, sterke og normale, uavhengig av form eller størrelse. Så lenge nakenhet er skilt fra seksualitet, ikke C’Det er en ulempe for en foreldre naken rundt et lite barn & # 8220;.

Cons: Du kan føle deg ubehagelig

Enkelt sagt: nakenhet er ikke for alle.

Det kan være resultatet av hvordan du vokste opp, din kulturelle bakgrunn eller din personlighet. Andre foreldre mener at det er viktig å lære barn som beskjedenhet fra anbudsalderen.

& # 8220; Vi har aldri vært nakne foran våre tvillinger & # 8211; Vi har undertøy og sier Adam, en pappa av Long Island. [8220; [vi er] underviser på at kroppen din ikke er noe å skamme seg for, men at ditt privatliv skal respekteres.& # 8221;

PRO: Kroppsdeler er ikke ansett som tabu

Selv de mest intime intime delene utfører en biologisk funksjon og bør ikke ledsages av skamfølelse. Dette kan hjelpe spesielt når barna kommer til puberteten.

Jeg var veldig åpen med datteren min, og hjalp meg med å åpne døren til spørsmål som kunne ha på kroppen sin utvikle & # 8221; sier hans Massachusetts.

[8220, førte til noen interessante diskusjoner, men det gikk ikke ut da han begynte å vokse pubic hår fordi han visste at det var normalt.& # 8221;

Cons: Borders kan være uskarpe

Ting kan bli mer komplisert når du har å gjøre med barn av motsatt kjønn, og mange foreldre har et spesielt problem når det gjelder dads og døtre.

Haley, for eksempel, tenker veldig annerledes for hennes manns nakenhet og har aldri blitt helt fjernet foran datteren sin.

Jeg tror det er viktig for deg å lære så snart som mulig at ingen C’Det er aldri en grunn til at en voksen mann ikke har klær rundt henne & # 8221; han sier. & # 8220, bare synes ikke for oss at det er unntak og # 8221;.

Mens andre familier i stedet kan velge å snakke om kroppssikkerhet i forskjellige situasjoner, er det noe å si for den typen klarhet, sier Susan Bartell, Psyd, en barnepsykolog og foreldre basert i New York.

Hvis du er veldig klar hva grensene er, så har barnet uten tvil, forklarer, og legger til at barn ikke har den kognitive evnen til å forstå nyansene. & # 8220; det er aldri greit å se en naken voksen mann & # 8211; Dette er klart for det barnet.& # 8221;

Mens Bartell mener at det alltid er greit at barn er naken rundt foreldrene sine i samme kjønn, sier at en annen dynamikk i slutten utvikler seg med mødre / barn og fedre / døtre.

PRO: Du kan lære forskjellen mellom nakenhet og seksualitet

C’Det er en forskjell, en stor.

Og noen foreldre mener at dette skillet kan bidra til å fremme aksept av amming, i tillegg til å stoppe de kvinnelige kroppene;.

Når det kan være på tide å dekke seg selv

Som med alle ting relatert til foreldre, akkurat når du tror du har løst noe, endres.

Sporadisk nakenhet kan være god og god når de små er små, men på et tidspunkt kan du merke en forskjell i deres nivå av komfort og i din.

Da foreldrene begynner å føle seg ubehagelig, og når de begynner å lurer på aktivt hvis nakenhet fortsatt er ok, er det et tegn som ikke lenger føler seg bra, og foreldrenes nakenhet bør gradvis elimineres & # 8221; sier Huebner.

& # 8220; På samme måte, et sted mellom 4 og 8 år, begynner de fleste barn å utvikle en følelse av beskjedenhet mot kroppen din og et tilsvarende ubehag i å se barske legemer i foreldrene sine & # 8221;.

Her er noen tegn til å være oppmerksom på & # 8230;

  • Ofte og vedvarende spørsmål om intime deler når du er naken
  • Latter eller fornærmelser på kroppsdeler
  • Prøver å berøre dine intime deler
  • Distinguishing øynene dine når du ser deg naken
  • Feste dine intime deler
  • Be om personvern for deg selv
  • forteller deg å dekke deg

Huebner sier at problemet hovedsakelig gjelder barn som begynner å se kjønnsorganer som eksplisitt seksuelle organer.

Dette er en vanlig del av utviklingen: Du må bare være bevisst og respektfull for hva barnet ditt prøver å uttrykke.

& # 8220, respekterer behovene og følelsen av barnet ditt, og anbefaler Huebner. Du vil at de skal se at de har rett til å velge hva du føler på plass, og hva som ikke når det gjelder kroppen din.& # 8221;

Bartell har en annen visjon, mer Freudian: & # 8220; Ungene er ikke seksuelle, men C’Det er et spørsmål som skjer på et bestemt punkt rundt 5 år & # 8221; sier.

«Det er vanskeligere å løse seg selv hvis de ikke har klare grenser. Hvis et barn ikke er på det punktet hvor han registrerer kroppen din, tror jeg [nakenhet] går bra. Problemet er at du ikke vet når det endres. & # 8220;

Både Huebner og Bartell er enige om at du må begynne å være oppmerksom på dette problemet allerede i en alder av 5 år, men det er generelt en god ide å sette grenser innen 10 år.

Noen foreldre understreker imidlertid at dette er en amerikansk følsomhet, og at ting er forskjellige i Europa.

Uansett dette, er det redusert til dette: Lytt til barna dine, selv når de ikke er eksplisitt verbalizing noe.

Jonathan, en ny jersey pappa som aldri har behandlet nakenhet som et stort problem i huset hans, så det har blitt «8220; Natural & # 8221; fulgte dette maksimumet og # 8217; Eksempel på hans døtre.

& # 8220; Begge jentene mine har skapt grenser lenge foran meg, som jeg trodde var hilsen & # 8221; sier. & # 8220; de bestemte seg for da de måtte være mer forsiktige med sin nakenhet og for å unngå min.& # 8221;

Etablere grenser uten stigmatisering

Bunnlinjen: Det er ingen gyldig respons for alle til foreldrenes nakenhet, men uansett hva du bestemmer, vil impliere en viss grad av grenser til grensene.

For eksempel ikke C’det er aldri en grunn til å plage og ved å bruke foreldres private personer. Og på et tidspunkt er det en god ide å ha regler for ikke å trenge inn i et soverom eller på et bad.

D’Andre sang, du må også respektere barna dine når de ikke lenger vil være nakne foran deg.

Selv om det kan virke som en stor forandring, er det bare en Evolution. Når du begynner å dekke deg, snakk om personvern og etablere grenser. Og ikke bli rart om det.

& # 8220; Selv fysisk beskjedne foreldre kan destinere nakenhet ikke har å dekke seg selv hvis barnet deres ser dem utilsiktet og # 8221; sier Huebner. Ærlig, isteden, det beroliger noe som «8216; Jeg foretrekker å være alene når jeg bruker badet’O & # 8216; Jeg skal snakke med deg når jeg er kledd’uten å gjøre et stort problem for møtet.& # 8221;

I prosessen kan du fortsatt fremme positiviteten og normaliseringen av kroppen.

Bartell foreslår bare å ha på seg undertøy når du står overfor barna dine, eller til og med å formidle meldingen som bærer en badedrakt uten en stor skjorte over: & # 8220; Deretter kan barnet ditt fortsatt se at du omfavner kroppen din & # 8221;.

Og til slutt, uansett din følelse for nakenhet hjemme, er dette hva alle ønsker for våre barn: En sunn måte å tenke på seg selv og andre.

Del på Pinterest

Dawn Yanek bor i New York med mannen sin og deres to veldig søte barn og litt & # 8216; gal. Før han blir mor, var han en direktør for et magasin som dukket opp regelmessig på TV for å diskutere nyheter om kjendiser, mote, relasjoner og popkultur. I disse dager skriver han om de svært virkelige, gjenkjennelige og praktiske sidene av foreldre Momsanity. Du kan også finne den på Facebook, Twitter Og Pinterest.