7 personer forteller hvordan vennligheten til en fremmed reddet sitt liv

Del på PinterestBrittany England illustrasjoner

I april, forfatteren av bestselger av New York Times, Celeste NG, nylig Han delte sin erfaring med å hjelpe en fremmed i nød.

Ved å overta en eldre kvinne som sitter på fortauet, valgte han å følge hans instinkt, og kom tilbake for å sjekke det. Etter å ha lært at kvinnen hadde gått lengst hjemmefra enn kroppen hans hadde energi, hadde NG tid til å ta det hjem.

I juli Therra Cathryn Han delte sin historie Av en fremmed som betalte alle sine matvarer, inkludert mat til sine seks redningsdyr, seg selv og deaktiverte bror. Kontoen utgjorde $ 350. [De er] bare en gutt & # 8221; sa fremmede før han tilbyr seg å hjelpe sine eiendeler til bilene til biler;. Det viser seg at den fremmede var Ludacris & # 8211; Ja, den berømte rapperen og filantropen, Ludacris, som har en Track Record Kjøp dagligvarer for fremmede.

Hva Ludacris ikke visste var at Therra fortsatt var vinket for de flere tapene. Han hadde mistet sin mann på grunn av en hjernekreft, hans mor og hans hjem på grunn av Katrina orkanen. Denne lille gesten betydde alt for henne.

Denne bevegelige historien hviler i godt selskap, som denne profilen av en gruppe fremmede som er forbannet for å hjelpe en mor i en overfylt flyplass, denne historien av en mann som har gitt et stort tips og har utilsiktet betalt et billån, eller disse kontoene til Kvinner gir planen b til de som ikke har råd til det.

Enten det er følelsesmessig, mental eller fysisk støtte, kan bare faktum at det er nok å gjøre en forskjell og minne alle om at de bare er litt og # 8216; mindre alene.

Vi snakket med syv mennesker i øyeblikkene som forandrer livet der noen presenterte seg selv

En dag kom jeg hjem med tog fra campus i topptimer. Det var mer overfylt enn vanlig, og siden alle setene var opptatt, stod jeg i midten av vognen, fylt blant folk.

Jeg begynte å føle meg veldig varmt, nesten som om huden min var prikkende. Da begynte jeg å ha svimmelhet.

Da jeg skjønte at jeg hadde et panikkanfall, hadde små poeng allerede begynt å danse før øynene mine. Jeg visste at jeg skulle svette og begynne å presse publikum for å nå døren.

Akkurat som jeg gikk ned fra toget, skjuler hele mitt syn. Jeg har ikke sett noe. Alle’En jente i min alder grep meg for en arm og førte meg til en benk.

Det hadde vært på samme vogn på toget mitt og hadde lagt merke til at noe var galt. Han hjalp meg med å sette seg ned og fortalte meg om dype åndedrag. Det var en perfekt ukjent, men forblev med meg til jeg følte meg bedre og jeg kunne stå opp.

Jeg vet ikke hva som ville ha skjedd hvis det ikke hjalp meg.

& # 8211; Sarah, Illinois

For noen år siden kjørte jeg ANCR’Jeg har en bit & # 8216; Dessverre ble jeg syk på t-banen. Jeg var bare litt mer enn tjue år gammel, og t-banen var mellom to stopp, ikke en ideell situasjon på noen måte.

Noen tilbød meg sin plass, og da vi endelig kom fram til neste stopp, falt jeg fra toget og satte seg og lente seg mot veggen og prøvde å fortsette roen og føles bedre.

En kvinne har kommet ned med meg, han fortalte meg at han ikke ville ha forstyrret meg, men han fortalte meg også at det var i nærheten hvis jeg trengte noe.

Etter en stund med meg med meg, begynte jeg å komme opp når du så på meg direkte og sa: «Splringer» 8221;.

Jeg tenker på det hele tiden & # 8211; fordi det var klart måten han sa han betydde ham så mange nivåer.

Noen ganger, når jeg er i overbooking eller jeg løper til byen, føler meg stresset, tenker jeg på det, og jeg ser ansiktet på den kvinnen og jeg tenker på hvordan oppriktige var hans bekymring og omsorg for meg, en total ukjent.

& # 8211; Robin, New York

Del på PinterestBrittany England illustrasjoner

Jeg kjempet med anoreksien for det meste av livet mitt. Jeg brukte også litt & # 8216; tid i et rehabiliteringssenter. Da jeg ble utgitt, begynte jeg å dedikere meg mer til shopping.

Å ha sammenhengende og forhåndsprogrammerte måltider var den eneste måten å bekjempe behovet for å dø av sult.

En dag sov jeg på min beste venns hus. Da jeg våknet neste morgen, begynte jeg å bli panikk, skjønte at jeg ikke hadde tilgang til kjøkkenet mitt (som sannsynligvis betydde ikke å spise i det hele morgenen).

Han våknet kort tid etter meg og fortalte meg at han hadde kjøpt de nødvendige ingrediensene for min vanlige frokost og spurte om han kunne gå videre og forberede henne for oss.

Jeg var bedøvet: ikke bare at han ga oppmerksomhet til en så liten detalj i min rutine, men det hadde forsøkt å handle i henhold til dette for å få meg til å føle meg mer komfortabel hjemme.

& # 8211; Tinashe, New York

Da jeg jobbet i en matbutikk, stod jeg overfor en panikklidelse som nettopp har ødelagt kroppen min. Jeg måtte ringe ofte uten arbeid fordi jeg ville være for stunned å kjøre, eller for syk til å forlate badet gulvet.

Da jeg bare hadde en dag å ringe, brukte Human Resources Manager min linje etter å ha fullført og hørt om min angst. Han kom tilbake for å hjelpe meg med å fylle en permisjon som til slutt lagret arbeidet mitt.

Jeg var i stand til å få hjelpen jeg trengte og til og med betale av denne grunn, fordi min inntekt var trygg på. Den lille gestsen betydde alt for meg.

& # 8211; Dana, Colorado

Da jeg var 17, spilte jeg et spill med å plassere med en venn og en gruppe gutter fra min kirke. Jeg visste ikke alt der, og han var en gutt spesielt at han fortsatte å bli sint hver gang vi markerte en touchdown mot dem.

Etter å ha scoret en annen touchdown, løp han plutselig til meg, mens ryggen min ble skrudd opp. Det var sannsynligvis dobbelt av meg.

Jeg falt umiddelbart til bakken og svimmet øyeblikkelig.

Selv om mange hadde sett hva som skjedde, var min venn den eneste som kom for å sjekke. Han hjalp meg med å stå opp og ledsaget meg til # 8217; nærmere sykehuset.

Jeg var i stand til å få en oppskrift på stedet. Legen fortalte meg at ryggen min kunne ha blitt ødelagt av kraften.

Å tutt’I dag vet jeg ikke hva som ville ha skjedd hvis min venn ikke hadde hjulpet meg med å komme til sykehuset så fort.

& # 8211; Kameron, California

Del på PinterestBrittany England illustrasjoner

Da datteren min var i fjerde klasse, ble depresjonen diagnostisert. Jeg begynte å ta antidepressiva og fortsatte å ta dem selv om de fikk meg til å føle seg verre.

Jeg trodde de var bare normale bivirkninger.

Over tid har stoffet numbed meg. Jeg følte meg ikke lenger.

Datteren min, på 8, har kommet til meg en dag og sa: «Mamma. Du må stoppe det. Jeg ønsker ikke å miste deg. & # 8220;

Jeg sluttet å ta stoffet og sakte begynte jeg å føle meg bedre. År senere oppdaget jeg at jeg ble diagnostisert med en feil, og jeg ville aldri måtte ta med stoffet først.

& # 8211; Cavan, Florida

I hovedsak reiste jeg min yngre bror. Jeg lærte ham å svømme, sykle og forberede fritters.

Da jeg var tenåring, begynte depresjonen min å ta over livet mitt. Det har vært tider da jeg var sikker på at jeg ikke ville ha passert de 18 årene, så jeg sluttet å bekymre seg for skolen.

Jeg sluttet å prøve i de fleste aspekter av livet mitt.

C’Det var en dag da jeg var 17 jeg hadde planlagt å gjøre det over. Jeg var hjemme alene. Heldigvis for meg, har min brors basketballspill blitt kansellert, og han kom hjem snart.

Han kom hjem med blomster og en billett som sa: «fordi du gjør så mye for meg & # 8221;.

Jeg begynte å gråte og han forsto ikke hvorfor. Selv i dag har jeg ingen anelse om hvorfor jeg gråt slik.

Han vet ikke om lærte meg at kjærligheten var alt du trengte for å redde et liv.

& # 8211; Alexandra, Illinois

Bevegelser av godhet krever ofte en ting: tid

Men så’er at det hindrer oss i å søke hjelp?

Kanskje det er tilskuersffektet, noe som fører oss til å anta at andre tar personlig ansvar for å hjelpe A’andre trengende person, ofte med følgelig gjensidig injeksjon.

Eller det er fordi vi lett bekymrer oss for oss selv, av våre liv og våre daglige kamper. Men det er nødvendig å huske at vi ikke er alene, og dette inkluderer vår smerte.

Som vi har sett, når folk tar ansvar for å handle, utvide vennligheten til begge kjære og fremmede, kan resultatet ofte forandre mottakerens liv.

Ta deg tid til å sjekke en venn, en elsket eller en fremmed, ikke bare kan de legge en innvirkning på dagen, men kan forandre hele livet.

Du kan aldri virkelig vite om folk er på vendepunktet eller trenger en enkel pause, så trening kan sørge for at de ved et uhell ved et uhell akkumulerer en dag allerede vanskelig.

Nedenfor har vi oppført åtte små bevegelser som kan hjelpe deg med å betale fremover:

1. Smil (og hilser)

Se et kjent ansikt? Neste gang du går en tur i nabolaget ditt, smil og hilser de som passerer. Er en liten handling som kan gi en positiv innvirkning på noens dag.

2. Hold døren åpen

Selv om det kan virke som en vanlig høflighet, hold en døråpning er et ekte tegn på oppmerksomhet. Spesielt når det gjelder mødre med barnevogn, de på rullestol eller noen med full armer.

Denne lille gesten kan gjøre en persons liv litt og enklere for et øyeblikk.

3. Ta vane med å donere brukte elementer

Det kan være fristende å kaste det du ikke trenger når du er i en tilstand av seriøs rensing, men tilbudt tid til å donere plaggene slitt forsiktig, eller noe annet objekt, kan gi en skatt for noen andre å oppdage og elske.

Legg til side en søppel eller en pose som du kan fylle over tid.

4. Alltid ta med deg penger

Enten å bistå en hjemløs eller noen som har glemt porteføljen og er panikket, kan transportere noen sum penger eller hvile være en direkte måte å hjelpe en fremmed trengende.

5. Hold alltid et internt absorberende

At du personlig bruker dem eller ikke, holder en intern absorbent kan hindre at en kvinne kommer over en pinlig (og unngås ulykke).

6. Vær oppmerksom på omgivelsene dine

Den beste måten å bekjempe tilskueringen på er Å være selvbevisst og å betale oppmerksomhet.

Vær oppmerksom på hva som omgir deg og folk i det, og ikke nøl med å nærme seg noen som kunne være i vanskeligheter.

7. Betale fremover

Neste gang du er lined opp for en kaffe, gi deg mulighet til å betale for personen på rad bak deg. Ikke bare vil bevegelsen belyse dagen og deres humør, men de vil være mer sannsynlig å formidle den vennligheten til noen andre.

8. Spør hvordan du kan hjelpe

Selv om dette kan virke åpenbart, spør & # 8211; Heller enn gjetning & # 8211; Hva noen trenger, er den mest garanterte måten å hjelpe. Det er sannsynlig at personen vil si nei, men som vi så i innlegget av Celeste ng, Ikke be om det er ikke en sjanse for at du vil ta.

& # 8220; Betal den fremover & # 8221; konkludert Therra Post nå Viral. «Hver av oss kan gjøre noe for andre. Du kjenner aldri den komplette historien om en fremmed når du strekker en hånd og dra den til et bedre sted. & # 8220;

Adeline er en algerisk muslimsk frilansskribent basert i Bay-området. I tillegg til å skrive til Healthline skrev han for publikasjoner som Medium, Teen Vogue og Yahoo Lifestyle. Han er lidenskapelig om hudpleie og utforsker kryss mellom kultur og velvære. Etter svette under en varm yoga-sesjon, kan du finne den med en ansiktsmaske med et glass naturlig vin i hånden hver kveld.