7 perfekte gaveideer for en kjære person som er praktisk med MS

Gi din SM Warriors en gave som vil elske

Denne årlige veiledningen til ferie gaver på multippel sklerose i min multippel sklerose forsvarsblogg (SM), RØYK, Det er en suksess hvert år.

Jeg spurte den Fums Community Å sende sine beste og mest nyttige produkter som hjelper i hverdagen. Som alltid mottok de et overveldende svar.

Også 2018-guiden er full av nye produkter som jeg likte å bruke.

Denne veiledningen vil lindre noen av forutsetningene når det gjelder å kjøpe en gave til noen med SM. Også, jeg håper du hjelper de som mottar gaver for å få noe som virkelig kan bruke og sette pris på.

Hvis du er en MS Warrior, videresend denne listen til dine venner og familie. Gjør det lettere for dem å hjelpe deg. Eller skriv det ut og la det gå rundt. Kanskje etter å ha markert et produkt eller 10!

Hvis du er en donor, starter den med dette rådet: du kjenner publikum. Noen MS-medlemmer ville ikke se gaver & # 8220; spesifikk for SM & # 8221; Som gaver, men heller som en påminnelse om deres sykdom. Valuta L’holdning til forventet mottaker og tilsvarende.

1. Klær og utstyr kjøling

De fleste med SM kan ikke tolerere varmen, og faktisk kan lide en rehabilitering eller en ekte forverring når den ikke er i stand til å kjøle seg ned.

Derfor har flere selskaper utviklet nyttige produkter designet for å senke temperaturen for de som trenger det. Her er noen av de beste:

 • Kjølejakker gir en rask kjøleeffekt over alt som varer i flere timer. Kjøp dem her.
 • Bandene for nakken, mine favoritter kan fryses eller oppvarmes. Det er viktig for meg hvis jeg vil kunne jobbe med varmen. Denne aromaterapi, rik på en avslappende lavendel duft, er min favoritt.

Vårt medlem av røykefellesskapet, Grace Kopp, har det motsatte problemet: det har alltid kaldt. Foreslår å ta et oppvarmet teppe og å ha kontroll over termostaten din! Kjøp nå Oppvarmet tepper.

2. Hjelp

Det er mange innenlandske husholdningsselskaper som er glade for å jobbe med deg på gavekort eller lange eller kortsiktige kontrakter. Molly Maid, Glade maids Og Maid Brigade, bare for å nevne noen få.

Du vil holde det rom? Gå til Craigslist eller bare Google & # 8220; Rengjøringstjeneste & # 8221; For ditt område.

Ikke glem L’billige muligheter til å personlig gi rengjøringstjenester.

Ofte er det ikke mulig for MS’Ers kommer ut og klipper plenen, rack bladene eller henge dekorasjoner for ferien. En venn som tilbyr å gi disse tjenestene, ville være en fantastisk gave.

Du har ikke tid til å gjøre det selv? Igjen, sjekk Craigslist eller Liste over Angies For lokale plenetjenester eller Handyman-tjenester.

3. Hjemmeunderholdning

Cozit med MS kan bety mye tid til å slappe av hjemme, uten å misbruke vår & # 8220; skjeer & # 8221;.

Alt du likte eller som mottakeren er interessert er en flott gave:

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime (et ettårig abonnement)
 • Hot Strømper eller Sweatshirts
 • Tepper og myke puter
 • Lydbøker (se Hørbar)
 • puslespill
 • Bøker

Og ikke glem en e-leser, som en tenne. Noen ganger kan de store bøkene være ganske tunge. Hvis hendene på en MS er ufølsomme, prikkende, vondt eller bare slitne, kan en bok være en vanskelig ting å holde i hånden. En e-leser kunne bare være billetten.

Nedenfor er koblingene til bestemte bøker for den foreslåtte SM, anbefalt av meg og samfunnet:

 • & # 8220; Kronisk jul: Overleve helligdager med en kronisk sykdom & # 8221; Lene Andersen.
 • & # 8220; Multiple sklerose for dummies & # 8221; av Rosalind Kalb.
 • & # 8220; Awkward Bitch: Mitt liv med MS & # 8221; av Marlo Donato Parmelee. Presentert av Fumser Karen Rotert kollega, som sa at & # 8220; denne [boken] tilbyr folk uten SM en ekte titt på hva vi går gjennom og gjør MS & # 8217, er normal med sine følelser & # 8221;.
 • & # 8220;Intestino og blæreproblemer i multippel sklerose fra to hjerner tisse med potte munner snakker om dritt på SM& # 8220; av Kathy Reagan Young and Erin Glace.

4. Adaptiv produktivitet eller teknologi

La teknologien ta bort noen av kostnadene og hjelpe deg med påminnelser, spørsmål og holde spor av ting.

applikasjoner

MS Buddy App

denne søknaden Det er fantastisk å møte andre MS og kunne snakke om hva vi bare kan forstå! Også, det er podcaster i # 8217; app (av din oppriktige) og koblinger til massevis av artikler på MS.

Det er virkelig en fantastisk ressurs og er gratis.

Ms Journal

denne søknaden, Opprettet for folk med SM og for sine omsorgspersoner, bidrar til å holde styr på daglige problemer hvis SMS må holde styr på. Det vil si: injeksjoner, reaksjoner, narkotikaspåminnelser, et sted for kommentarer (mener: Merkelige symptomer, søvnproblemer, hvor sliten du er lei av å ha MS, etc.) & # 8211; Alt dette kan settes inn i et rapportskjema og lastet ned for legen din.

MSAA & # 8211; HOVED OF PERSONLIG CARE FOR MULL SCLEROSISJON

denne søknaden, Støttet av Multiple Sclerosis Association of America (MSAA), han vant mange poeng med fums lesere. Hold alt på ett sted: Medisiner, bivirkninger, laboratorie resultater, allergier og andre forhold.

Medimage tilfeller

Dette er ganske interessant. Det lar deg se 26 presentasjoner av bi-ukentlige magnetiske resonans tilfeller, og tilbyr deg en første rad utsikt over de store runder av en nevrolog!

Virkelig bidrar til å gi mening om sykdommen og den terapeutiske responsen. Enda mer imponerende: Denne appen tilbyr lydkommentarer fra magnetiske resonanseksperter.

Andre teknologiske funn

Hvis du trenger å jobbe fra en lenestol, en sofa eller en seng, kan laptop laidback være den mest praktiske gave av alle. Jeg elsker min ikke bare for å være super produktiv, men å være super lat !! Jeg liker å plassere iPad på den og se på og # 8220; Kronen & # 8221; til sengs.

Vår venn og kollega Fums’Er Kiten Kitden har delt et godt forslag: en støtte for lesing / bok / dokument som kan inneholde alle disse tingene, slik at du ikke trenger å gjøre det! Kjøp en her: Det er justerbart til 180 vinkler.

5. Bruk den til dine krigere

Peace Frogs Det er en komplett klærlinje designet for å bidra til å fremme positiv og optimistisk tenkning over hele verden. Deres klær favoriserer komfort, kvalitet og stil, men lar deg også spre litt og en positiv følelse når du bruker den.

De jobbet med fumsnow.com å lage en stor t-skjorte som innlemmet Quell’fums holdning og spredt litt & # 8216; av solskinn i verden av SM.

Kjøp & # 8220;MS gjør meg nerve& # 8220; T-skjorte

Folk A Løp for å slette MS Ha en butikk full av gode produkter solgt spesielt for å skaffe midler til å søke etter SM.

Hvis du er ute etter juveler inspirert av MS, finn noen forslag her.

Og ikke glem, # 8217; Ms Warrior klær med fums-logoen er nå tilgjengelig i vår Fums butikk.

6. Ulike gaveideer fra samfunnet

Her er noen andre ideer som har blitt presentert av fums kolleger:

 • Et dusjhåndtak eller dusjsete
 • WC håndtak
 • Forfriskende og smertestillende krem ​​sombra
 • Et ekstra stort bakspeil
 • Et lite kjøleskap (å være på fingertuppene i nærheten av en liggende lenestol)
 • Nattlys (for å gjøre huset til et tryggere sted)
 • Pastry kokker
 • et fotbad
 • en pute for kroppen
 • En ladestasjon

7. Doner for en god sak

Kanskje den beste gaven du kan gjøre med noen med SM, er noe som går bra for alle, bare tilgjengelige i oransje farge, og er garantert å bli godt mottatt og aldri returnert eller utvekslet: en donasjon i deres ære.

Det er noen antall veldedige organer som tjener dette samfunnet:

Dette er virkelig den gave som fortsetter å gi & # 8211; til den du har æret navnet eller minnet & # 8211; og alle «8217; hele samfunnet.

Denne årlige veiledningen til flere sklerose gaver har opprinnelig dukket opp på RØYK.

Kathy Reagan Young er grunnleggeren av nettstedet og den desentraliserte podcasten og litt ut av fargeFumsnow.com. Hun og hennes ektemann, TJ, døtre, Maggie Mae og Reagan, og hundene Snickers og Rascal, bor i sør i Virginia, og alle sier & # 8220; fums & # 8221; hver dag!