7 originale oppskrifter for morsmelk

Del på Pinterest

Flere og flere mødre i USA kommer tilbake til god gammel amming. I følge Sentre for sykdomskontroll og forebygging, ca 79% av nyfødte er amme av mødre.

De Verdens Helseorganisasjon Anbefaler l’eksklusiv amming, dvs. bare babyens brystmelkfôring, i minst de første seks månedene. Mindre enn de mid-amerikanske barna er ammet så lenge.

Morsmelk Inneholder alle næringsstoffer Barnet ditt må vokse sterkt og holde seg frisk, inkludert fett, sukker, proteiner og vann. Det styrker også barnets immunsystem og reduserer risikoen for astma, type 2 diabetes, spedbarnsleukemi, fedme og mer.

Selv om det under barselsorloven virker det mulig å ta tid til å amme eller trekke melk, kan det endres når og hvis du må gå tilbake til jobb. Hvis du er på utkikk etter måter å sørge for at barnet ditt kan motta morsmelk næringsstoffer, selv når du er borte fra hjemmet, eller du bare prøver å gjenopplive menyen med kreative delikatesser, er det noen nyttige oppskrifter.

Banan iskrem med morsmelk

Nyfødte og små barn trenger noe friskt og avslappende for tannkjøttet, og denne dagboken til en passform mamma-oppskrift definitivt passer til kontoen. Det er enkelt: bruk en frossen banan og morsmelk for å skape en behandling som vil holde barnets sinn vekk fra sin lidelse. L’Legge til krydder som kanel (valgfritt i denne oppskriften) er ikke nødvendig, siden barnet ditt kunne være allergisk.

Få oppskriften.

Maternal melkfrittere

Kjærlighet og Duck Fat oppfunnet denne oppskriften til frokost når barnet ikke lenger ønsket å amme. Han tvang sin mor til å utarbeide en metode for å konsumere all frossen brystmelk han hadde bevart. Mens matlaging av morsmelk reduserer noen av immunegenskapene, er dette fortsatt en god måte å få melken på pumpet til barnet ditt.

Få oppskriften.

De beste appene for amming av # 8217; år »

Avokado Puree

Den kresen Eater bringer oss denne oppskriften, som sier å være den første solide maten til datteren hans. Det er en ganske rask og enkel teknikk. Du kan også fryse puree, hvis du får en god avtale med avokado!

Få oppskriften.

Momsicles

For et barn i tannfasen er disse ammende popsikler av Awakening Willow A’utmerket alternativ og beroligende. Prosessen er ganske enkel og isene vil sørge for at barnet ditt er mindre gretten og motta alle næringsstoffene han trenger.

Få oppskriften.

Fordeler og ulemper med Dell’amming sammenlignet med flasken »

Fruktige morsmelkikler

Når det gjelder morsmelkpopsicles, er det mange måter å være kreative! Denne oppskriften på legen Momma bruker fersk juice for å skape en søt og velsmakende behandling som vil puste barnet ditt i tennfasen.

Få oppskriften.

Maternal melk yoghurt

Hvis familien din er full av yoghurtelskere, ikke C’Det er grunn til at barnet ikke burde være. Oppskriften er enkel, og du kan tilpasse den med fruktpuré eller kanel. Krever yoghurt forrett, men hippie innsiden sier at 2 ss hvit yoghurt med levende fermenter gjør sminke perfekt.

Få oppskriften.

Buer d’havre

Barn starter ofte sine faste matopplevelser med D & # 8217 mel; havre eller risblandinger. Men ikke bare legge til vann til bønner, legg til brystmelk! Disse enkle instruksjonene kommer fra deilig passform, noe som tyder på å forberede et stort parti og fryse det i isbitskuffer for perfekt størrelse på barnets rekkevidde.

Få oppskriften.