7 nyttige påminnelser for hver kvinne i overgangsalderen

Overgangsalderen betyr mange forskjellige ting for kvinner. For noen er det slutten på en’det var utdanning av barn og fruktbarhet. For andre er det en indikator på tidsutgifter. Og for noen kan det også være et resultat av kirurgi eller komplikasjoner som inionurate & # 8220; endre & # 8221;.

Men uansett hvilken overgangsalder betyr for deg, er det sannsynlig at du vil møte noen av symptomene som fører. Her er noen forslag til å finne lettelse, fordi noen ganger enda mindre ting kan ha størst innvirkning.

1. Rolig holdt

Natt svette og varme blinker er ikke en vits. Når de streiker midt på natten, er det bedre å ha et verktøy for hånden for å holde seg rolig. Og for & # 8220; verktøyet, selvfølgelig, mener vi Denne sengen med trådløs fjernkontroll. Det er spesielt utviklet for å spre seg og beholde «8217 frisk luft som er nødvendig direkte blant arkene.

For å lære mer: Alternative Terrapier, Urter og Behandlinger for Hot Flashes »

2. Mediterer og konsentrerer seg bort fra smerte

Stress kan forverre overgangsalderen symptomer. De Mayo Clinic rapporterer at meditasjon fungerer som et anti-stress, så sgattaiola bort på et privat sted for et minutt og praksis diafragmatisk pust. Dette er når luften kommer i dybden i # 8217; magen og ikke bare i munnen eller i lungene.

Yoga er også en fin måte å meditere. Vi setter sammen fem yoga posisjoner spesielt for å bekjempe menopausal smerte. Klikk her for å få rutinen.

For å lære mer: Tips om livsstil for overgangsalder år »

3. Gå naturlig

Mange kvinner mener at essensielle oljer er nyttige for å lindre overgangsalderen symptomer. Vurder å lagre en flaske fylt med fortynnet peppermynteolje i nærheten av sengen for natt svette, eller hold en i den bevegelige avlastningsveske. En diffusor er også en avslappende alternativ for å holde rommet rolig og frisk, men ikke bruk den i mer enn 20-30 minutter hver 2 timer (eller ikke mer enn 1 time om gangen).

For å lære mer: Hvilke essensielle oljer kan du bruke til overgangsalder? »

4. Endre kostholdet ditt og prøv intermitterende fasting

en studere Det har oppdaget at intermitterende fasting (hvis) kan være spesielt nyttig for vektkontroll eller vekttap for postmenopausale kvinner. Det finnes forskjellige typer intermitterende faste, som innebærer begrensning av # 8217; kalorisk inntak i en viss tidsperiode.

Kostholdsmetoder inkluderer kosthold 5/2, 16/8, Eat-Stop-Eat and Warrior. Noe slag har regler om hvordan og når du spiser. Noen sier at denne dietten forbedrer fordøyelsessystemet, senker betennelsen og reduserer kroppsfett. Imidlertid kan intermitterende fasting forårsake helseproblemer hvis du har visse forhold, for eksempel diabetes eller hjertesykdom. Snakk med legen din før du prøver det.

For å lære mer: Alt du trenger å vite om intermittent fasting »

5. Klemmer øvelsen

Kilden til kvinner kan forandre seg veldig drastisk etter overgangsalderen. Faktisk, en ny fil studere Han fant at overgangsalderen kan endre måten kvinners muskler bruker oksygen på. Disse endringene i musklene betyr at 8217; trening er viktigere enn noensinne. Også, L’Øvelse kan også bidra til å lindre noen av de vanligste symptomene, for eksempel vektøkning, humør og tretthet endringer. For de beste øvelsene å gjøre i overgangsalderen, les mer her.

6. Eksperimentere med leker

Hormonelle og fysiske endringer i overgangsalderen kan forårsake vaginal veggtynning og en reduksjon i naturlig smøring. Dette kan også forårsake en naturlig reduksjon i libido. Det er viktig å respektere hva som fungerer for ditt spesielle forhold, men hvis du og din partner vil starte på nytt i soverommet, kan vibratorer være ditt svar. utdanning De har vist at mange kvinner har lykkes i # 8217; øke libido og seksuell tilfredsstillelse gjennom introduksjonen av vibratorer. Det er mange forskjellige typer vibratorer på markedet, så snakk med partneren din og eksperimentere med en (eller mer!).

For å lære mer: Sex etter overgangsalderen »

7. Bruk kraften i tankene dine

Det er så mange nettsteder med medisinsk informasjon, studier og produkter som sier til kvinner som overgangsalderen er noe å frykte. Men sannheten er at overgangsalderen bare er en «8217, annen naturlig del av livssyklusen. Prøv å tenke på det som et annet skritt i livet, ikke noe du må unnslippe eller invertere. Ikke c’det er ikke noe galt med overgangsalderen, eller med deg. Omfavne denne nye fasen av livet mens du beveger deg i prosessen, kan også hjelpe deg med å ramme din erfaring.

Klikk her for å lære mer om overgangsalder, statistikk til hormonbehandling. Du kan også sjekke vårt spor av de beste bloggene på overgangsalderen for mer informasjon og å finne et samfunn som bekymrer seg.