7 naturlige rettsmidler for å lindre galleblæresmerter

Galleblære

Galleblæren er et organ som lagrer og frigjør gallen i fordøyelseskanalen. Gallen hjelper fordøyelsesprosessen ved å bryte fettet fra mat brukt i # 8217; tarmene.

Galleblæren sender også galle all’mykt tarm, en prosess som hjelper blodstrømmen til å enkelt absorbere vitaminer og næringsstoffer.

Når en av disse prosessene er avbrutt, kan du utvikle en rekke problemer og infeksjoner fra colecying sykdommer. Det vanligste symptomet på den cholecykiske sykdommen er smerten forårsaket av # 8217; betennelse. Smerte oppstår vanligvis i den øverste høyre delen av # 8217; Abdomen.

Andre symptomer du kan finne inkluderer:

 • kvalme
 • Han retched
 • feber
 • diaré
 • Mørk urin

Legene behandler ofte galleblæresmerter med antiinflammatoriske stoffer eller smertestillende midler. Imidlertid har noen av disse stoffene farlige bivirkninger og kan øke risikoen for avhengighet.

Naturlige tilnærminger for å lindre smerte har blitt et alternativ til skadelige stoffer. Før du forfølger naturlige behandlinger, kontakt legen din om alternativer og risiko. Nedenfor er syv naturlige behandlingsalternativer for galleblæresmerter.

1. Trening

A’vanlig fysisk aktivitet kan redusere kolesterolnivået og bidra til å forhindre dannelsen av galleberegninger. Selv om små, kan galleberegninger forårsake alvorlig betennelse, smerte og infeksjoner. De kan også vokse opp til større størrelser.

Opprettholde en sunn vekt og engasjere seg i # 8217; fysisk aktivitet kan redusere galleblæresmerter og redusere mengden blære smerterangrep.

De Nasjonalt institutt for diabetes og fordøyelsesdykdommer og renali Anbefaler minst 150 minutters fysisk aktivitet i uken for å forhindre vektøkning og forbedre helsen din.

Rådfør deg med legen din før du utfører en anstrengende virksomhet. Selv om øvelsen er nyttig, forårsaker noen aktiviteter spenningen ALL’Abdomen og kan forverre symptomene.

2. Kostholdsendringer

Dårlige spisevaner og forbruk av mat som er rik på sukker og fett, kan bidra til sykdommen i galleblæren og galleberegninger. En diett med mindre fett og mer fiber kan forhindre galleberegninger og forbedre helsen din.

Stekt mat og andre matvarer eller krydder som inneholder fett, selvsalat krydder, er vanskeligere å bryte ned og kan forårsake smerte. Øk maten rik på næringsstoffer i kosthold, for eksempel frukt og grønnsaker, kan forbedre funksjonen til galleblæren og forhindre komplikasjoner.

Noen matvarer du bør vurdere å inkorporere i kostholdet ditt er:

 • Mørkegrønn blad
 • valnøtter
 • Integrert ris
 • Helkorn
 • fisk
 • Olje d’oliven
 • bønner
 • sitrusfrukter
 • Lavfett Meieriprodukter

3. Oppvarmet tablett

L’varmeapplikasjon kan være beroligende og lindre smerte. For helsen til galleblæren kan en oppvarmet pakke roe spasmene og lindre press fra # 8217; gallekampuleringen.

For å lindre galleblær smerte, fukt et håndkle med varmt vann og bruk det på det berørte området i 10-15 minutter. Du kan også bruke en elektrisk tallerken eller pose med varmt vann for samme effekt. Gjenta denne prosessen til smerten forsvinner.

Bare vær forsiktig så du ikke plasserer den varme overflaten direkte på huden, fordi du kanskje brenner.

Du kan finne en oppvarmet pakke, en elektrisk tallerken og en pose med 2217; varmtvann på nettet.

4. mynte te

Peppermynte inneholder mentol, en beroligende sammensetning som favoriserer smertelindring. Det kan brukes til å lindre magesmerter, forbedre fordøyelsen og lindre kvalme.

For å lindre galleblæresmerter og forbedre helsen til galleblæren, kan du prøve å drikke peppermynte. Noen tror at å drikke denne teen regelmessig kan redusere mengden blære smerterangrep som du kan prøve.

Du kan kjøpe mynte på nettet.

5. Apple eddik

L’rå epler cider eddik inneholder antiinflammatoriske egenskaper som kan være nyttig for å lindre galleblær smerte.

For å behandle smerten i galleblæren, squint 2 spiseskjeer av epleeddik med varmt vann. Sip denne tonic til smerten er dempet. Det er viktig å ikke drikke ren epler eddik, siden syren kan skade tennene.

Du kan kjøpe L’Apple eddik online.

6. Gurkemeie

Gurkemeie er et krydder som brukes til å behandle mange helsemessige forhold. Curcuma inneholder curcumin, kjent for sine antiinflammatoriske og kurative fordeler.

Gurkemeie stimulerer galleblæren for å produsere galle og hjelper galleblæren tømming. For helsen til galleblæren, kan gurkemeie stimulere dannelsen av gallen for å lette tømmingen av galleblæren. Inkorporering av gurkemeie i kostholdet kan også redusere betennelsen og galleblæren betennelse og smerte.

Gurkemeie kan forvandles til en te for å drikke hver dag for å lindre smerte. Curcumin er også tilgjengelig som et muntlig supplement. Før du tar noen kosttilskudd, diskuter de riktige dosene og risikoen med legen din.

Du kan kjøpe gurkemeiepulver og online curupurum kosttilskudd.

7. Magnesium

Magnesium kan være en komponent som er nyttig for å tømme galleblæren. Det kan også lindre spasmene og smerten i galleblæren. Magnesiummangel kan øke risikoen for opplæring av galleberegninger.

For å lindre smerte symptomer, bland en teskje magnesiumpulver i varmt vann for å drikke hvert par timer. Du finner online magnesiumpulver.

Magnesium er også tilgjengelig som et muntlig supplement. Diskuter de riktige dosene med legen din.

Outlook

Naturlige behandlinger kan bidra til å berolige galleriet smerte. Men tradisjonelle medisinske behandlinger bør ikke ignoreres. Selv om hjemme rettsmidler kan redusere symptomene på sykdom og # 8217; cholecnist infeksjon, kan de ikke behandle den underliggende årsaken.

Før du foretar alternativ behandling, diskuter dine alternativer og forventninger til legen din.