7 naturlige ingredienser aldri å bruke på huden og hvorfor

Fra brenner til infeksjoner, involverer disse uendrede råvarerne flere risikoer ut av en flaske

La det være internett for å gi oss galne ideer om hva som skal spres på huden vår som den siste minimaren av porer eller pimples destroyer. Dessverre er ikke alt vi ser fra skjønnhetsbloggene og Instagram Influencers er et essay Council.

Du har sikkert sett noen av disse ingrediensene i produktene som er kjøpt i butikken, men hvis den brukes av deg selv eller uten tilstrekkelige metoder for sanitet og fortynning, kan de skade huden, spesielt over tid.

Tenk på det to ganger på de gjør-det-selv-metodene fra kjøleskapet ditt og pantryet. Bare fordi noe er naturlig eller rå, betyr det ikke at det er bra for huden din.

Vi har unmasked disse ingrediensene som spenner fra gritty til grov goopy, så du bør ikke ta en testtur.

1. Egg Whites D & # 8217;

Åh, hvor mye det ville være praktisk å forberede morgen omelett, sette litt og # 8216; av rå egg på ansiktet og deretter gå rundt dagen med stramme porer og glatt hud. Dette er uttalelsen laget av tilhenger av ansiktsmasken til den hvite D & # 8217;.

Laveste risikoscenario: Enhver strammende fordel vil bli vasket bort fra eksos når restene blir skyllet.

Mer alvorlig potensial: En sprekk i konseptet er at det rå egget kan være forurenset av salmonella. Plasser det rå egget så nær munnen, driver risikoen for å kontrahere en gastrointestinsk gjennomgangsinfeksjon på 8217.

Det er også mulig A’lokalisert infeksjon på huden og faren øker når du søker på åpne sår, for eksempel hvis du har en kattunge skrape eller noen helbredende flekker.

Videre kan forurensningen forbli suspendert på overflater i flere timer, noe som gjør badet en fare for helse.

Men for å kontrakt salmonella fra rå egg er sjeldent, spesielt hvis du bruker pasteuriserte egg fra butikken i stedet for de som kommer direkte fra gårdsplassene dine.

2. Sitronsaft eller lime

Det sies at en skisse av sitronsaft eller kalk på et akne arr, eller en hvilken som helst hyperpigmentering, lyser ufullkommenheten.

Laveste risikoscenario: Du vil føle en punktering, og kanskje du vil samle fordelene med en PO & # 8216; eksfoliering med fruktjuice.

Mer alvorlig potensial: Bruken av sitrusfrukter på huden kan gi deg flere bekymringer, for eksempel A’andre grad brenner.

Psoralenes i sitroner og filer kan forårsake en fototoksisk reaksjon på huden når den er utsatt for UV-stråler. Dette betyr at ditt forsøk på å falme et rødt sted kan forårsake en stor blære.

L’utslett eller # 8217; brenn, kalt fytofotododness, vises ofte fra en til tre dager etter å ha tatt litt og kan vare i flere måneder. Snakk om juice som ikke er verdt å klemme!

3. kanel

«Cinna-masken» har fått beryktet etter en skjønnhetsblogger, som passerer EnjoyPhoenix, Opphøyet kanel rensende kraft. Men dette røde krydderet kan ikke spille godt på ansiktet ditt.

Laveste risikoscenario: Du vil føle en følelse av prikking og litt & # 8216; rødhet.

Mer alvorlig potensial: Flere personer som har prøvd kanelflaten senere lagt ut på brannsår.

Selv om kanel har noen Antimikrobielle fordeler Og den brukes i sårheling, det er også en av de vanligste krydderallergene. Og selv om du ikke har en’allergi notater til kanel, kan du fortsatt være overfølsom overfor krydder på huden din eller lide en brenning fra # 8217; kanelolje.

Hvis du er fristet til å bruke kanel eller krydder i en gjør-det-selv-maske, må du alltid kjøre en testplaster på et lite punkt foran lobeet på # 8217.

Gjør den samme oppmerksomheten med essensielle oljer Mange essensielle oljer gir terapeutiske fordeler, men som kanel kan brenne eller forårsake uønskede bivirkninger. De fleste ingrediensene, inkludert de som er oppført, må fortynnes minst i et forhold 1: 1 Før Topical Application P & # 8217.

4. Morsmelk

Maternal melk ansiktsbehandlinger har blitt fasjonable i noen spas de siste årene for å behandle akne;. Mødre melk inneholder melkesyre og laurinsyre, som begge fordeler for helbredelsen av huden og antimikrobielleene som noen utdanning Vis hjalp Pimple Trendy Skin.

Denne informasjonen har presset noen mennesker til å kontakte sine venner etter fødsel for å pumpe en konstant lager.

Laveste risikoscenario: Du vil legge merke til en minimumsreduksjon på # 8217; irritasjon og sitte der ved å spørre deg hvorfor du har brystmelk fra dine beste venner på ansiktet.

Mer alvorlig potensial: Maternal melk er et kroppsvæske som kan overføre sykdommer og en samling eller feilaktig bevaring kan favorisere A’bakteriell infeksjon.

Hvis du går til spaet for en morsmælkmaske, spør informasjon om kilden til innkjøp av strukturen og dens sikkerhetspraksis.

5. Sæd

Hva skjer i soverommet er din bedrift, men hvis du fremmer kroppsvæskene for å bli bisset på ansiktet ditt, er det ikke lenger et privat problem.

Sperm-ansiktet har eksplodert på skjønnhetsscenen i 2014 da Lifestyle Tracy Kiss Blogger har publisert en Video Reclaiming I & # 8220; fordeler & # 8221; fuktighetskrem, beroligende og ekstra at den ejakulerte hadde på sin rosacea.

Andre hopper over på vognen, og sier at sæden stoppet deres akne. Disse uttalelsene har ingen vitenskapelig bevis og dermatologer har mye resized konseptet.

Laveste risikoscenario: Du vil oppleve litt mykere hud og mange spørsmål fra romkameraten din på hvordan du fikk ditt nye hudpleieprodukt.

& # 8220; ser på ingrediensene i spermaen og sier Youaram Harth, dermatologen sertifisert av styret og medisinsk direktør for Mdacne, & # 8220; ikke C’Det er ingenting som kan hjelpe med den langsiktige akne. L’Proteolytisk enzym kan i teorien forårsake en viss eksfoliering av huden, men denne effekten ville være minimal og ubetydelig & # 8220;.

Potensielt mer alvorlig: Bloggeren som startet den virale trenden sa at han hadde kjøpt sperma av en venn, men dette er en farlig praksis. Flere seksuelt overførbare infeksjoner (IST) kan overføres gjennom slimhinnene, og mange er ikke diagnostisert.

Også noen mennesker har en Spermallergi og manifestere symptomer som strekker seg fra en brennende følelse til # 8217; anafylaksi når huden kommer i kontakt med det.

& # 8220; Det er mange bedre, tryggere og mer effektive behandlinger for akne, inkludert akne, kan du velge Hardh.

6. Urin

Noen som leter etter en gylden glød samlet sin urin som deres astringent eller tonic.

Teorien ved foten av & # 8220; ansiktsrør & # 8221; er at urea og # 8217; urinsyre i strømmen din vil gjøre alt, fra # 8217; fuktighet i huden og stram porene for å fjerne akne.

Laveste risikoscenario: Ingenting vil skje, unntatt tid tapt på badet. Arbeidet med ansikts tisse er virkelig en vask. L’urin består av ca 98% fra vann.

Noen hudprodukter inneholder urea for å hjelpe forhold som akne eller psoriasis. L’urea er syntetisk og en større konsentrasjon enn den som finnes i menneskelig avfall.

Potensielt mer alvorlig: Påfør og la urinen stå i ansiktet, spesielt på den betente huden, kan fremme infeksjonen.

Forskere advarer om at selv om urinen er steril, når den har forlatt kroppen, har potensialet til å vokse bakterier.

7. Apple eddik

L’Apple eddik (ACV) har blitt annonsert som den hellige gral av gjør-det-selv-astringents. Brukere sier at det bidrar til å eliminere akne, å falme arr eller flekker i alderen; alder og til og med fjerne inn.

Laveste risikoscenario: Bruken av ACV i ansiktet vil indusere en skarp følelse og vil få deg til å kollapse alle’luktende lukt. Hvis ACV har reddet huden din, og du kan ikke bruke en «8217; annet alternativ, fortynne ACV for sikkerhet.

Potensielt mer alvorlig: L’Langsiktig og ikke-fortynnet bruk av ACV kan korrodere ditt vakre ansikt på grunn av dets svært syre nivåer. L’eddik kan være kaustisk hvis du forlater den på huden og bør ikke brukes til å behandle sår.

Eventuelle akne sår er i fare for å pådra seg alvorlige forbrenninger eller irritasjoner. Også bruk av ACV som et produkt for ansiktet setter øynene dine i fare. Hvis du setter det i øyet, kan du prøve betennelse eller til og med en’kåt brenner.

Prøv disse sikre produktene for ansiktet ditt i stedet

Selv om du er fristet til å finne gjør-det-selv-løsninger på våre hudproblemer, er noen ingredienser ikke vennlige for ansiktet ditt.

Når en naturlig ingrediens er en ekte lysstyrkeroppgrader, er det bedre å bruke det som et produkt som er kjøpt i butikken eller foreskrevet som har blitt nøye testet og fortynnet, pakket og trygt.

Hvis du er interessert i & # 8220; ansiktsrør & # 8221;, prøv for eksempel Eucerin Linje, som lenge har brukt den syntetiske urea for å bekjempe hudsykdommer. Eller, hvis du vil ha de lysende og toning fordelene med sitrushud uten potensiell brenning, velg dette Kalkvask fra # 8217; bjørn større.

Anser eksfolierende syrer, holistiske behandlinger for akne og måter å minimere rutinen på.

Legg igjen blanding og test til produktprodusenter. Ta med ingrediensene fra kjøleskapet til badet, eller omvendt, skaper risiko for forurensning, infeksjon eller skade som kan gjøre hudproblemet du prøver å løse.

Jennifer Chesaker en freelance bookeditor basert i Nashville og skrive lærer. Det er også en forfatter av eventyr, fitness og helse for forskjellige nasjonale publikasjoner. Han mottok Master of Science i journalistikk på Northwestern’s medill og jobber med sin første fiksjons roman, satt i sin julestate, North Dakota.