7 myter på introverker og overtrerer som må gå

Intrerer hater sosialisere, Extroverts er lykkeligere og tilsynelatende kan vi ikke gå d & # 8217;? Tenk igjen.

Del på Pinterest

Hver gang jeg sier til noen for første gang jeg har en panikklidelse, blir det vanligvis etterfulgt av et veldig forvirret utseende og noe som «8220; men du er så utadvendt?& # 8221; Hvis de kjente meg om videregående skole, trekker de også ut det faktum at jeg ble kåret som den mest snakkesalte jenta på # 8217; hele seniorklassen. (Men la oss glemme det, vær så snill!)

Poenget er at det er sjelden å finne noen som ikke er sjokkert av det faktum at, som en utadvendt person og loquace, gjør jeg også å gjøre med den rasende angst.

Denne gjentatte reaksjonen fikk meg til å tenke på hvor mange stereotyper vi har som et selskap når det gjelder typer personlighet, det vil si slik vi merker inntrenger og utadvendt. I stedet for å utforske dybden av hver, er ekstremene ofte angitt når du forklarer dem.

Å fordype oss helt i disse mytene, men vi begynner imidlertid med kjernen om hva som betyr å bli ekstrahert eller innadvendt.

«L’Introversion og L’Ekstroversjon er karakteristisk for personlighet og påvirkes ofte av natur og kultur. Fordi de er mye diskutert i forretnings-, sosiale og forholdssirkler, blir de ofte feilfortolket & # 8220; dr. Juli Fraga, Psy.D. sier Healthline.

«Ekstroversjon og introsjon refererer til hvor folk får energi. Ekstremene stimuleres ved å sosialisere seg i større grupper av mennesker, som har mange venner, i stedet for noen få intime mens inntrengninger stimuleres til å bruke tid alene eller med en mindre gruppe venner og # 8220;.

Den store konklusjonen: Det er ikke som du oppfører deg, men i hvilke velstående situasjoner og som jeg har energi. Med dette i tankene utdyper vi mytene på de utadvendte og innovnene som skal legges til sengs.

1. Bare ekstruerne elsker å sosialisere

Igjen, skillet er med hvor mange mennesker en person elsker å sosialisere, i stedet for en slags person som ikke vil sosialisere i det hele tatt.

«Folk tror ofte at introvers er & # 8216;, som ikke er tilfelle. Introverer kjærlighetsforhold og sosialisering; de har bare et annet nivå av toleranse som de sosialiserer som de er rolig. & # 8221;

Tvert imot kan ekstroverts sees som livets eller sosiale sommerfugler. & # 8220; sikkert, C’er en korrelasjon, men det er ikke alltid som dette & # 8221; sier Dr. Fraga. Mens introverker har en tendens til å sette pris på mer tid alene, tillater denne pause dem å bli fullstendig investert og ha det gøy når jeg er med venner.

2. Den inntrengte kjører ikke risiko

Hva i verden må gjøre hvor mange mennesker som du går ut eller hvis du liker å tilbringe tid alene, har å gjøre med risikoen for risiko? Frykt og begjær er et helt annet skille fra’Ekstroversjon og # 8217; Introversion.

[Disse etikettene] overfører disinformation og kan forårsake spredning av stemmer på disse egenskapene til personligheten som er ubegrunnet og sier Dr. Frago.

Så i stedet for å vurdere inntrengende for risikofylte ting, gi dem muligheten til å uttrykke seg og velge om A’aktivitet er noe som er interessert i å gjøre.

3. Extenovers er lykkeligere

Iboende, oppfører seg som en utadvendt eller innadvendt du fortsetter på en måte som gjør deg lykkeligere, så hvorfor man får deg til å føle deg bedre eller verre? L’Den eneste måten en person føler seg tristere er hvis du prøver å opptre som det motsatte av det som selvfølgelig er.

Omfavne de sosiale situasjonene mot hvilke gravities naturlig, i stedet for å tvinge deg til å finne deg selv i de for store eller små for din smak, det er det som vil gjøre deg lykkeligere.

4. En introverted er mer sannsynlig å håndtere en psykisk lidelse

Bare fordi noen som ga det godt i store grupper og er Loquace, betyr ikke at han er mindre sannsynlig å håndtere en psykisk lidelse.

«Det er skadelig å kommunisere at det kan være en forbindelse. Når du ser på hva risikoen for psykiske lidelser øker, må vi vurdere mange faktorer: biologi, barndoms traumer, familiehistorie og generell temperament og sier Dr. Frago.

Ærlig, mesteparten av tiden er de utadvendt og snakker mye, det er når min angst blir mer enn normalt. Omkring meg med gode mennesker og chatter av ikke-relaterte ting, hjelper det meg å eliminere # 8217; angst eller for å bekjempe det helt.

5. Ekstremstrømmer er mye tryggere

Tillit er å vite hva som er best for deg og hvem du vil bruke din tid. Det har ikke flere venner eller være sosialt hele tiden. Så hvis en person er innadvendt eller utadvendt, har han ingen innvirkning på hans tillit, så lenge han gjør det som gjør det bra og lykkelig.

6. Introvers er rolige

Nok en gang er introvering ikke nødvendigvis sjenert eller sjenert. Hvis du ser en introvert bare i mange grupper, kan dette være inntrykket du mottar, men det er bare fordi det ikke er miljøet de trives.

Det er som når noen sier: «De er stengt til du kjenner dem» 8221;. Ta deg tid med introverker og gå ut med dem i et mindre miljø. Du kan bli overrasket over hvor snart du ikke vil kunne la dem slutte å snakke!

7. Innadvendt og utadvendt vil ikke gå d’enighet

Sannheten er at ingen er helt på en måte eller i # 8217; andre og det vil være tider når en innadvendt kan ha det gøy å gå ut i en stor gruppe mens en utadvendt en chat en etter en.

Disse preferansene definerer ikke egenskapene til en persons personlighet, noe som betyr at en innadvendt og utadvendt kan finne mange ting å binde seg selv. Nøkkelen er å gi alle en mulighet, uavhengig av størrelsen på gruppen der de føler seg mer komfortable.

Sarah Fielding er en New York City Writer. Hans skrifter dukket opp på travle, insider, menns helse, Huffpost, Nylon og Ozy hvor han tar vare på sosial rettferdighet, psykisk helse, helse, reise, relasjoner, underholdning, mote og mat.