7 måter å lindre ryggsmerter

Få lettelse! Husholdningsartikler for ryggsmerter

Sekund Nasjonalt institutt for nevrologiske sykdommer og slag(Ninds), ca 8217; 80% av voksne som lider av ryggsmerter på et tidspunkt i ens liv. Noen mennesker føler også smerte på toppen av ryggen eller nakken.

Hvis du er en av dem, bør du vurdere disse naturlige metodene for å lindre ubehag. Noen enkle livsstilsendringer kan være alt du trenger. Finn ut hvor sunnere vaner kan forbedre helsen og lindre smerte.

Komme vekk fra skjermen

Bør ikke overraske som ligger foran fjernsynet, dataskjerm eller videospillkonsoll vondt i ryggen. Spinal konsekvenser kan starte snart. Selv om videre forskning er nødvendig, forskere i bladet Ergonomi De fant flere studier som knytter videospill til større risiko for ryggsmerter blant barn.

Forsøk å begrense tiden du og dine barn bruker å spille. Øv en god holdning mens du spiller og gjør regelmessige pauser. Fremfor alt utveksler det en del av tiden på skjermen for mer fysisk aktive aktiviteter.

Regel L’Ergonomi på kontoret ditt

Videospill og TV er ikke de eneste tingene som har amerikanerne festet til skjermene. Mange bruker lange dager på å jobbe på pulten, datakurver. Hvis du ikke trener A’Ergonomi tilstrekkelig til arbeid, kan ryggen, nakken og skuldrene lide.

For å forbedre arbeidsstasjonen, plasser dataskjermen, øyehøyde, minst 20 tommer unna ansiktet ditt. Invester i en komfortabel stol med armlener og en god støtte til nedre rygg. Hold hodet og nakken i tråd med bysten, skuldrene dine avslappet. Mens du arbeider, hold albuene i nærheten av kroppen og underarmene og parallelle håndleddene til gulvet.

Miste overflødig pund

Ekstra vekt betyr ekstra stress for kroppen din. Hvis du tar med overflødig fett i magen eller i brystområdet, er det sannsynlig at spenningen på baksiden er verre.

Vedta tiltak for å miste overflødig vekt. For de fleste betyr dette å gjøre mer fysisk trening og redusere kalorier fra kosthold. Legen din kan hjelpe deg med å utvikle et matprogram og en sikker og bærekraftig treningsrutine.

Gjøre lav effektøvelser

Når du føler deg smerte, # 8217; Øvelse kan være L’siste ting du vil gjøre. Men en vanlig fysisk aktivitet er viktig for god helse. I en studie rapportert i American Journal of Epidemiology, Norske forskere fulgte 30.000 menn og kvinner i en periode på 11 år. De fant bevis på at en moderat trening kan bidra til å redusere ryggsmerter.

Vurdere l’ide om å gå raskt, svømme eller gjøre yoga eller tai som flere ganger i uken. Disse lavpåvirkningsaktivitetene kan hjelpe deg med å miste vekt og øke nivået av fysisk form og gi styrke og fleksibilitet.

Sov godt

Den riktige justeringen av ryggraden er viktig, ikke bare når du ser på TVen, eller du sitter på pulten. Stillingen der du sover, kan også påvirke helsen til ryggen.

Prøv å sove på din side, i en føtal posisjon avslappet med foldede knær. Sett en liten pute under nakken min. Dette vil holde den justerte ryggraden. En annen pute mellom bena kan forhindre at øvre benet glir fremover og vri på nedre rygg mens du sover.

Spør legen din om urte rettsmidler

Mange benk-øverste smertestillende midler kan bidra til å lindre ryggsmerter. Men du kan også spørre legen din om urte rettsmidler.

For eksempel er ingefær et naturlig antiinflammatorisk middel. Kan bidra til å redusere betennelsen forbundet med ryggsmerter, spesielt nyttig etter anstrengende aktivitet. Vurder å lage matlaging av frisk ingefærrot i varmt vann i ca 30 minutter for å tilberede en kopp krydret, men avslappende te. Capsaicin viste også noe løfte om å redusere smerte. Det er det aktive prinsippet om chili. Du kan finne det både i topisk krem ​​og i former for muntlige kosttilskudd.

Prøv å meditere

Ditt sinn er en kraftig ting. Forskere i den University of Manchester De fant at folk som mediterer regelmessig å finne smerte & # 8220; mindre ubehagelig & # 8221;. Disse resultatene er lovende for alle som er i live med kronisk smerte, inkludert ryggsmerter.

Hvis dette ikke er tilstrekkelig insentiv, har meditasjon også vært knyttet til andre fordeler for mental og fysisk helse. For eksempel, filen Mayo Clinic antyder som kan hjelpe deg med å håndtere angst, søvnproblemer, hypertensjon og andre forhold.

Tenk på små ting

Forvent dine små daglige bevegelser for å beskytte ryggen. For eksempel:

  • Ikke ta for mye vekt i posen, i kofferten eller i posen
  • alltid iført ryggsekken på begge skuldrene, i stedet for en’enkelt skulderrem
  • Alltid brettet til knærne når du samler objekter

Det kan også bidra til å legge til en PO & # 8216; av delikat strekk til morgen eller kveldsrutine. Noen endringer i dine daglige vaner og din livsstil kan gjøre en annen verden for ryggen din.