7 måter å holde seg sunne om vinteren: helligdager, kosthold og mer

Portal, vinter. Vi er klare. Dette kan være den mest syke perioden på året, men vi er bevæpnet med tips for å bekjempe bakterier, triks for bygging av immunsystemet og en lastebil full av antiseptiske kluter. Du har blitt advart.

Del på Pinterest

& # 8220; Vinteren kommer & # 8221; er mer enn en truende advarsel i Game of Thrones & # 8221;. For familier som prøver å overvinne vintermånedene med færre dager med sykdom og skolefravær, er forebygging virkelig den beste medisinen.

Hvis du ønsker å ha et år uten influensa og feber (og de som ikke er det?), Ta en titt på disse forslagene om hvordan du skal holde seg frisk når temperaturen blir isete.

1. Vaksinere (det er ikke for sent!)

Mens de fleste leger anbefaler å få anti-influensavaccinen så snart som tilgjengelig (vanligvis sent september / tidlig i oktober), er denne anbefalingen basert på # 8217; ideen for å styrke immuniteten før du går inn i vinteren. Men selv om det er januar, og du har ennå ikke mottatt influensavaccinen, er det ikke tid som dette.

L’påvirkning kan noen ganger være veldig alvorlig, spesielt for små barn og eldre, så alle familiemedlemmer over 6 måneder skal vaksineres. I følge Sentre for sykdomskontroll og forebygging, Nesten 1 million amerikanere har blitt innlagt på sykehus på grunn av innflytelsen i vintermånedene 2014-2015.

2. Vær en håndvask prøve

Del på Pinterest

Eksperter (og bedårende bestemødre) forteller deg å vaske hendene dine av en grunn. Vasken av hendene kan være den enkleste og mest effektive måten å unngå å bli syk fordi de skyller alle bakteriene som du eller barna dine samler fra lekeplassen, fra handlekurven, fra håndtrykk, dørhåndtak eller andre vanlige overflater.

Men husk: C’er en forskjell mellom håndvask og riktig håndvask. Gode ​​håndvask vaner inkluderer børsting i minst 20 sekunder og grundig gni alle overflater og vær særlig oppmerksom på baksiden av hender og negler.

Incentiv hele familien for å delta i spillet med å kjempe mot bakterier. Full av morsomme såper eller dekorerte beholdere som inviterer barn til å saap. Organiser en ukentlig konkurranse og tilordner tittelen på & # 8220; håndvask prøven & # 8221; til et familiemedlem for å forme høyt nivå ferdigheter. Eller gjør det til en nysgjerrighetskonkurranse til middag på fakta om vaskehender.

3. Unngå publikum

Hvis du har et veldig lite barn hjemme, unngå overfylte restauranter og kjøpesentre for de første månedene av livet, kan redusere sjansene for at barnet ditt blir syk. Selv om du ikke bør karantene fra resten av verden, er det å foretrekke å ha venner i stedet for å gå til et offentlig sted opp til slutten av vinteren.

Hvis du må gjøre hyppige turer med din lille alle «8217; åpen, er det godt å fortelle fremmede som ønsker å berøre barnet ditt, vil du heller ikke gjøre det. La ham vite at du er oppmerksom på barnets helse og forstå.

4. Last på grønnsaker og frokostblandinger

Mens det er mange kosttilskudd der ute som lover å holde deg fri fra’påvirkning, er det ikke noe mirakuløst produkt som du kan ta for å unngå å bli syk. Du kan imidlertid gi immunsystemet de beste sjansene for å forsvare deg selv fra en forkjølelse etter et sunt kosthold, slik at kroppen din har mange vitaminer og mineraler for å lage celler i immunsystemet.

Sekund University of Harvard, Mangelen av noen mikronæringsstoffer, inkludert vitaminer A, B-6, C og og, samt kobber, jern, folsyre, selen og sink, synes å være relatert til sykdommen hos dyr.

Spis et sunt kosthold rik på grønnsaker rik på næringsstoffer, vitaminer Rike grønnsaker og farget frukt, så vel som hele korn, vil vanligvis gi immunforsvaret ammunisjonen du trenger å føle deg bra.

Gi en titt på vårt råd for de beste matene som styrker immunforsvaret »

5. Stress mindre, hvile mer

Del på Pinterest

To kjente fiender av immunsystemet er stress og # 8217; søvnløshet og ofte arbeider hånd i hånden. Vedta tiltak for å redusere stress og få en god natts søvn vil redusere deg sjansene for å bli syk.

Oppfordre samarbeidet hjemme for å redusere stress for alle familiemedlemmer. Et rutinemessig diagram hvor hver person gjør vaskerom, oppvaskmaskin, gulv som feier og andre nøkkelaktiviteter kan gi et mer avslappet og sunt hjemlig miljø.

Et annet alternativ er satt opp en daglig tidsplan for skjermen på skjermen & # 8221;, hvor alle (inkludert voksne) stave telefoner, tabletter, bærbare datamaskiner og ja, også TV. Reduksjonen av disse intense stimuli kan garantere en bedre søvn om natten og mindre stress generelt.

6. Omfavne din & # 8220; ren dronning & # 8221; indre

En forsiktig og vanlig rengjøring av nøkkelområdene i huset og # 8217; kontoret kan bidra til å forhindre sykdommer. For eksempel er det ikke sjeldent at en kollega berører og / eller deler telefonen, musen eller tastaturet. Prøv å kjøpe desinfiserende kluter og start disse vanlige overflatene hver dag. Hjemme, selv datamaskiner, mobiltelefoner, spisebord og dører håndtak er gode steder å rengjøre.

Du trenger ikke å gå til ekstremer, men hold en flaske Hånd desinfeksjonsmiddel Skjult på kjøkkenet eller på spisestuen på arbeidsplassen for å gjøre hender renslighet mer praktisk. Hold reiseflasker selv i pulten, i posen eller med bil. Jo mer tilgjengelig, jo mer er du sannsynlig å bruke den.

7. Fortell farvel til dårlige vaner

Del på Pinterest

Uansett hvor mye du elsker kvelden glass Pinot, eller du har det gøy å se på ditt favorittprogram mens du ligger på sofaen, kan visse vaner redusere immunforsvaret og få deg syk lettere. Blant de viktigste synderne: røyk, overdreven alkohol (mer enn en drink om dagen for kvinner og mer enn to per dag for menn) og mangel på trening.

Erstatt din cocktail med en velsmakende Mocktail. Forberede og ta en natt gå før tv-maraton. Og husk at å sparke noen dårlige vaner kan holde deg (og dine kjære) i god helse for alle 2217; vinteren.

Rachel Nall er A’Intensive Care Sykepleier basert i Tennessee og Freelance Writer. Han startet sin karriere som forfatter på L’Associated Press i Brussel, Belgia. Selv om han liker å skrive på en rekke emner, # 8217; helsevesenet er hans praksis og lidenskap. Nall er en heltidssykepleier på en «20-sengs intensiv omsetningsenhet som hovedsakelig omhandler hjerteomsorg. Hun liker å utdanne sine pasienter og lesere om hvordan man skal leve et sunnere og lykkeligere liv.