7 matvarer som reduserer angst og depresjon

Hvis du opplever engstelig eller depresjon, kan en tur til supermarkedet normalt stresse. Men prøv å endre litt og # 8216; dine tanker. Det du legger i handlekurven din er faktisk en’mulighet til å forbedre din mentale helse. Ikke undervurder det du legger på tallerkenen for å forbedre humøret ditt!

Du kjenner allerede en diett rik på frukt og grønnsaker i forhold til fett og stekte mat det er viktig. Du trenger ikke å stoppe her. Legg til disse syv elementene med et uventet potensial for forbedring av # 8217; humør til din handleliste.

1. rødvin

Her er en’annen unnskyldning for å drikke mer sunn Merlot for hjertet. EN Australsk studie Han oppdaget at folk med større depresjon som fulgte et sunt kosthold, viste en betydelig forbedring i depresjonssymptomer. I tillegg til å følge en diett rik på hele korn, grønnsaker, magert kjøtt og frukt, ga dietten å drikke opp til to glass rødvin hver dag under måltider. En moderat mengde er nøkkelen. L’Overdreven inntak av alkohol har vist seg å øke depressive symptomer.

2. Fett, fett og mer fett

Overfør aldri eggene til brunsj! Det kan virke rart, men fett er en viktig del av et sunt kosthold. Det er spesielt viktig å opprettholde mental helse. Dietter som inkluderer sunne fett fra eggeplommer d’egg og opptil 3 ss oliven av oliven d’oliven har vært forbundet med reduserte angst og depresjon.

3. Bacon

Ikke C’Det er grunn til å gi opp bacon. Matvarer som bacon rik på aminosyrer er tilknyttet Reduser depresjon og # 8217; angst. De konverterer til nevrotransmittere i hjernen som modifiserer depresjonssignaler. Høy protein matvarer inneholder aminosyrene de alle trenger for å opprettholde en hjerne og en sunn kropp. Nyt dem i moderasjon.

4. Søte poteter

Det kan være en’Association mellom Gluten i kostholdet ditt og din mental helse. De teori Det er at glutenskader i fordøyelsessystemet gjør at stoffene kan rømme fra magen og migrere i hjernen, som noen kan ringe depresjon. Et strengt glutenfritt kosthold er viktig for personer med cøliaki og kan bidra til å redusere depresjonssymptomer. Mat som søte poteter, egg, ris, frukt, grønnsaker og bønner er naturlig fri for gluten og gode kilder til næring.

5. Tyrkia

C’Det er en grunn til at Thanksgiving middag gjør oss så glad og søvnig. Den beryktede tryptofanen & # 8220; mat koma & # 8221; Funnet i Tyrkia er faktisk en serotonin forløper i hjernen. Når du spiser tryptofan, konverteres den til serotonin i hjernen. Lav serotoninnivå har vært knyttet til depresjon og selvmord. utdanning De viste at å spise tryptofan på en tom mage kan faktisk rekonstituere og gjenopprette serotoninnivåer i hjernen.

6. Karbohydrater

Ja, L’Du hørte her: Karbohydrater gjør ikke vondt. Kroppen din og hjernen din trenger karbohydrater til jobb. Det viste seg at å ha en dårlig karbohydrat diett være koblet til Depresjon symptomer. Ikke hold kjeft av karbohydrater, men velg de som har en lav glykemisk indeks eller er rik på fibre, for eksempel søte poteter, bønner og epler. De vil ikke krasje deg.

7. kaffe

Gode ​​nyheter for kaffe elskere! Lavt nivå av dopamin i hjernen er lave forbinder Med depresjon og Koffein kan bidra til å øke dopamin, som kan bidra til å beskytte mot symptomer på angst og depresjon. Koffein øker faktisk hjernens beredskap til dopamin-signaler. På samme måte som vår morgenkrus av Java, gir koffein oss en hånd til lykke. Vær forsiktig, skjønt, og lær å være oppmerksom på kroppen din. Noen tror at forbruker for mye koffein kan fremfor alt forverre symptomene på # 8217;.

Chaunie Brusie er en «8217; sykepleier registrert med erfaring i intensiv omsorg, langsiktig omsorg og arbeidskraftpleie og fødsel. Han bor i Michigan med sin familie og elsker å reise, lese, skrive og gå ut med sine fire små barn. Han renser frivillig middag hver kveld fordi mannen hennes er en fantastisk kokk og når han ikke har ødelagt frossen pizza. Har en barselsblogg, freelance skriving og liv i http: // chauniebrusie.Com /.