7 kosttilskudd for å stimulere hjernen til å prøve

Vi bruker mye tid på å snakke om hvordan vi kontrollerer vår fysiske helse, men også helsen og funksjonen til hjernen er viktig. En sunn hjerne tillater oss å lære og huske, kommunisere, løse problemer og ta avgjørelser.

Hjernen kan imidlertid begynne å vise kognitiv nedgang allerede fra 20 år. Av denne grunn, å praktisere lyd sunn oppførsel, hvordan du følger et balansert kosthold, utfør en vanlig og røykfri fysisk aktivitet, er grunnleggende for å opprettholde hjernens helse.

Men så langt som kosttilskudd er bekymret?

Mange sverger på dem for å øke sine kognitive evner og # 8211; Tross alt brukte gamle kulturer urter som Gingko biloba for å hindre hjernens nedgang i århundrer.

Til tross for dette, er det liten eller ingen definitiv forskning som viser at kosttilskudd har en direkte effekt på hjernens helse.

Hvis du imidlertid føler at hjernen din kunne bruke litt & # 8216; av TLC og du er fortsatt interessert i å prøve kosttilskudd, du er heldig. Vi har samlet en rekke kosttilskudd som hevder å øke helse- og hjernens funksjon.

Som med et nytt supplement eller stoff, snakk med legen din hvis du er i tvil før du begynner noe nytt.

Selv om

 • Foreslåtte fordeler: mental ytelse og hjernehelse
 • Pris: $ 89 Første frakt, $ 119 senere

Selv om Det hevder å støtte mentale fordeler og hjernes helse, som hjelper deg med å konsentrere seg, ha mer energi, mental klarhet, minne og kreativitet. Instruksjonene skal ta syv kapsler med vann første om morgenen før du spiser eller, hvis dette gir deg plaget magen din, ta dem til frokost. Dette tillegget er designet for regelmessig bruk med sykling: fem dager og to dager gratis hver uke. Denne prosessen tar sikte på å maksimere fordelene ved å forhindre desensibilisering. Du finner her.

Banyan botanicals: fokus

 • Foreslåtte fordeler: Spesifikk mental støtte for konsentrasjon
 • Pris: $ 12.99

Dette Flytende supplement Det er en blanding av urter av brahmi blader (Centella Asian), Bacopa og Ginkgo. L’fokus flytende ekstrakt er annonsert for å fremme roen og # 8217; konsentrert mental aktivitet og bevissthet og støtte kognitiv funksjon i stress situasjoner. Sett 30 dråper i # 8217; vann og ta fra en til tre ganger om dagen & # 8211; eller som angitt av legen din & # 8211; å konsentrere & # 8220; uten nervøsitet & # 8221;. Du finner her.

Elixir Reishi of the Four Sigmatics

 • Foreslåtte fordeler: Sunn søvn sykluser
 • Pris: $ 38 for et engangs kjøp

Det sies at denne teen & # 8211; som inneholder 1500 milligram Mushroom Reishi & # 8211; Fremme en god natts søvn. Ganoderma Lucidum Mushroom Family, som Reishi tilhører, har blitt anbefalt som en foreslått omsorg For L’søvnløshet i noen kulturer i mer enn 2000 år. Ta en pakke Blanding av eliksir av sopp Reishi fire sigmatisk Før du setter opp omrøring med varmt vann og legg til valnøtt melk eller søtningsmiddel hvis du foretrekker det, og gjør deg klar for Zen. L’Selskapet sier at selv om det er litt bittert, vet du ikke om sopp. Du kan kjøpe den her.

Naturrespons: American Ginseng

 • Foreslåtte fordeler: Energi og sunn kognitiv funksjon
 • Pris: $ 20.99

Dette American Ginseng Flytende natur væske supplement’S svar er glutenfri og uten alkohol. Ginseng kan bidra til å bekjempe tretthet og fremme energi;. Det kan også være nyttig redusere risikoen av noen typer kreft. Ifølge produsenten, ta 28-56 dråper i vann tre ganger om dagen. Du kan kjøpe den her.

Moon Juice: Superyou

 • Foreslåtte fordeler: Daglig stresshåndtering
 • Pris: $ 49

Superyou Det er et urtejuice urte supplement bestående av ingredienser som Shatavari rot ekstrakt og # 8217; ashwagandha blader og røtter ekstrakt. Dette produktet antyder at det kan hjelpe kroppen din til å takle stress, redusere den fysiske, mentale og følelsesmessige trettheten, øke energien og # 8217; humør, bevare kollagen og kontrollere økningen i vekt relatert til stress. Størrelsen på den foreslåtte delen er to kapsler om dagen. Du kan kjøpe den her.

Gaia urter heis rot

 • Foreslåtte fordeler: Stressavlastning
 • Pris: $ 13.99

Dette flytende ekstrakt Den er laget av høst Eleuthero root, som sies å bidra til å forbedre den naturlige kroppskapasiteten til å tilpasse seg stress, støtte mental motstand og # 8217; metabolisk effektivitet. Ifølge Gaia urter, bør du ta 30 til 40 dråper i en liten mengde vann, tre ganger om dagen mellom måltider for maksimal fordel. Du kan kjøpe den her.

Nordic Naturals Omega-3

 • Foreslåtte fordeler: Hjerte og hjernens helse
 • Pris: $ 15.26

100% tilberedt med ville sardiner og sitron smak ansjos, disse nordiske naturlige produkter Omega-3 softgel kapsler De representerer et godt alternativ for de som prøver å legge til fiskeolje til kostholdet. Omega-3 fett er en integrert del av mobilfunksjonen. Disse fettene har blitt vist for å forhindre en rekke forhold, inkludert hjertesykdom og hjerneslag, og kan hjelpe kontroll Lupus, eksem og revmatoid artritt. Ta to kapsler om dagen med mat for å få de beste resultatene. Du kan kjøpe den her.

Nicole Davis er en forfatter basert i Boston, Ace og Health-Friendly Personal Health Trainer som jobber for å hjelpe kvinner til å leve et sterkere, sunnere og lykkeligere liv. Hans filosofi er å omfavne dine kurver og skape yourdwear, uansett hva det er! Dukket opp i magasinet & # 8220; Fremtidens Fitness & # 8221; av oksygenmagasinet i juni 2016-utgaven. Følg den opp Instagram.