7 kjente personer med Crohns sykdom

Crohns sykdom er en kronisk tilstand som forårsaker alvorlig intestinal betennelse. Folket som er diagnostisert med tilstanden, manifesterer ofte symptomer som smerte, diaré og tretthet.

Det er ikke klart hvor mange mennesker lever med denne sykdommen fordi det ofte er underdiagnostisert eller ikke rapporteres til leger, men eksperter estimerer opp til 780.000 CE L’har amerikanere.

Mens du er mer sannsynlig å utvikle Crohns sykdom hvis noen andre i familien din har tilstanden, kan noen bli diagnostisert. Crohns sykdom forekommer hos unge og mindre unge, berømte og ukjente. Finn ut mer om kjendiser og viktige mennesker som har bodd og blomstret med Crohns sykdom.

Crohns sykdom: Symptomer for å være oppmerksom på »

1. Cynthia McFadden

Cynthia McFadden er senior juridisk og undersøkende korrespondent av NBC. Før du går inn i NBC, var den lederen og tilsvarende ABC i 20 år.

Før sin karriere som en tv-journalist ble Crohns sykdom imidlertid diagnostisert på McFadden. I løpet av sitt andre år på college ble sykdommen stadig mer irriterende og smertefullt.

McFaddens venner kallenavnet den nye sykdommen & # 8220; George & # 8221; Så du kan snakke om dine symptomer og din sykdom mer diskret. & # 8220; de skulle ikke si: Du hadde 15 angrep av diaré i dag?& # 8217; Så i stedet spurte de meg: How George er?& # 8221; «McFadden sa.

Kort tid etter eksamen led McFadden A’intern blødning. Behandling for den operasjonen som kreves for å fjerne 15 fot tarm. Fra det øyeblikket levde han uten sykdommen og lanserte en svært vellykket karriere i journalistikk. Jeg bestemte meg for lenge siden at jeg ikke ville ha bodd livet mitt rundt George & # 8221; sa.

2. Mike McCready

Rock Star Life Par Excellence er full av fester, høy volum musikk og galne øyeblikk. Men for solo gitaristen av Pearl Jam Mike McCready, hans rockestjerne livet betydde å tilbringe mye tid på badene.

«Musikalsk var jeg vellykket utover mine villeste drømmer, men fysisk veldig syk. Jeg hadde & # 8220; ulykker & # 8221; På scenen og tilbrakte den første sangen av drømmen om et liv for å åpne for rullende steiner i en potte dør på scenen & # 8220; skrev mccready for Huffington Post i 2012.

Hans første alvorlige symptomer ble manifestert da han var 21, men det tok mange flere år før musikken nå var 51 år gammel diagnostisert med Crohns sykdom. Det omhandler fortsatt symptomene og komplikasjonene av denne sykdommen, men har et støtteteam av bandkamerater som er inkluderende og tilgjengelige.

I dag bruker McCready sin tilstand for å øke bevisstheten og midler til Crohn’S og Colitis Foundation of America. Han håper å se folk som han er ærlig om kampene, realiteter og seire av denne sykdommen vil bringe andre til å lete etter en diagnose, behandling og på slutten l’aksept.

3. Frank Fritz

Det er spesielt kjent for å komme seg gjennom de skjulte skatter av andre mennesker, men co-dirigent av & # 8220; American Pickers & # 8221; av historikkkanalen ville sikkert ikke ha valgt denne sykdommen for seg selv.

& # 8220; Crohn er en forferdelig, forferdelig sykdom & # 8221; sa Fritz al Quad-city ganger. & # 8220; er en sykdom som påvirker livet til mange mennesker og deres familiemedlemmer & # 8221;.

Fritz, som reiser i mer enn 175 dager, hele året, funnet en måte å følge hans drømmer om når han sammenligner med den daglige virkeligheten i Crohns sykdom. Monter ditt måltidsprogram basert på skytingstider og stoler på & # 8220; American Pickers & # 8221; For å hjelpe ham med å takle sine hyppige turer på badet.

& # 8220; Hele mitt mannskap kjenner til min Crohn & # 8221; sa i løpet av en «8217; intervju med National Enquirer. «De forstår det når jeg trenger en pause. Jeg mener, hvis jeg må gå, må jeg gå! & # 8220;

4. Anastacia

Pop Star er bedre kjent for sin eklektiske stil og for suksessene i begynnelsen av 2000-tallet som & # 8220; I’og & # 8220; Betalte mine avgifter & # 8221;. Men som han elektrifiserte radioene og gjorde alt utmattet på konsertene, hadde den amerikanske sanger-låtskriveren å gjøre med noe større: Crohns sykdom.

«Tapping ting feeds symptomene på Crohn. Jeg måtte lære å ikke være redd for følelser. Du tror kanskje det er rart at du fortsatt ønsket å innse at min ambisjon om å bli en sanger, og prøvde å gjøre det i så vanskelig og så trykkvirksomhet og sagt Daglig post.

I Anastacia har blitt diagnostisert med fordøyelseskanalforstyrrelser i bare 13 år. Siden da har han møtt symptomene og komplikasjonene. I dag produserer 48-åringen fortsatt musikk og utålmodighet til et godt levetid, til tross for diagnosen.

Hva som er sett som en forbannelse for noen, er en gave for meg fordi han hjalp meg med å finne ut hvem de egentlig er «8221 sagt.

5. Dennis Kucinich

L’tidligere borgmester i Cleveland, Ohio, tidligere medlem av United States Congress fra # 8217; Ohio, og en gang aspirerende president i Demokratiske partiet tjente åtte mandater som representerer befolkningen i det tiende distriktet i Ohio-distriktet. Under hans flere oppgaver bodde han også med Crohns sykdom.

Tidligere i livet led han noen kirurgiske inngrep for å behandle tilstanden, men fant den mest suksessen med alternative dietter.

«Jeg hadde veldig alvorlig Crohns sykdom fra unge. Jeg mener, han drepte meg bokstavelig talt og # 8220; han sa Liftescript. «I 1995 møtte jeg noen som var veganer, jeg prøvde, og jeg begynte å oppleve et helt annet svar i kroppen min til maten jeg spiste. Som et resultat, satte han meg på veien for å bli helt veganer & # 8220;.

6. Ken Baumann

Han var utgiver av bøker, designer og forfatter før han fikk sin største mulighet, etter å ha blitt valgt til å tolke Ben Boykewich i American Teen’s Secret Life & # 8221;. Men hans dykkingsprogram av avtaler var ikke nok til å holde symptomene på Crohns sykdom i sjakk, så den 27 år gamle stjernen bestemte seg for å bli åpnet på sine erfaringer.

På 22 led Baumann kirurgi for å behandle tilstanden og mistet 20 pund i prosessen. Han valgte å gjøre sin historie publisere slik at de yngre fansen av hans show ikke skammer seg eller skremt av smerten og symptomene de kunne prøve.

«Hvis du har følelsen av # 8217, humor, selv når du føler deg smerte, hjelper. Da jeg lagde min første fart etter # 8217; intervensjonen var som å lytte til Beethovens niende & # 8220; sa.

7. Carrie Johnson

Olympiske idrettsutøvere er ofte et eksempel på helse og velvære. Det er derfor Carrie Johnsons historie er en stimulerende, men usannsynlig historie.

På tre ganger ble olympisk kanotest diagnostisert med Crohns sykdom i 2003, bare et år før sitt første olympiske utseende. Det er fortsatt i stand til å kvalifisere seg for OL i 2004, 2008 og 2012 og konkludert med et gull til Panamarican-spillene i 2011.

Men disse resultatene hindrer dem i å håndtere negative dager takket være Crohns toll på kroppen hans. [8220; Når jeg har de vanskeligste dagene, har jeg en reell takknemlighet for å kunne trene & # 8221; sa Johnson CNN i 2012.

I tillegg til å nå min atletiske drøm, så jeg at jeg kunne leve noe liv jeg ønsket til tross for Crohn & # 8221; skrev Johnson til Jenter med mot. Skriv inn den olympiske stadion av Athen, Hellas, er fortsatt en av de mest utrolige opplevelsene jeg noensinne har hatt.& # 8221;

Etter 2012 spill, Jo Johnson sluttet seg til UC Davis School of Veterinary Medicine.

De beste blogger på Crohns sykdom Dell’år »