7 kjente kvinner som hjelper #endgestigma av psykiske sykdommer

Bak hvert fotografi C’det er en historie som ikke er fortalt. Når det gjelder våre favorittkjendiser, vet vi ofte ikke hva som egentlig skjer bak kulissene og glanset reklame øyeblikksbilder. Sikker på å si, livet er ikke så fascinerende som bildene vil gjerne få oss til å tenke.

Med så mange nyere taler om psykisk helse- og psykisk helseforstyrrelser, blir flere og mer kjente personer samtaler for å snakke om hvordan psykisk lidelse har påvirket deres liv. Døden til’elskede skuespillerinne av «Star Wars» Carrie Fisher i desember 2016 brakte igjen l’emne i forgrunnen. Fisher var en av de mest eksplisitte Hollywood-personligheter med hensyn til psykiske helseproblemer. Nylig hennes datter, L’Actress Billie Lourd, han citerte Fisher Instagram sier: Hvis livet mitt ikke var morsomt, ville det bare være sant, og dette er uakseptabelt.& # 8217; Å finne moroa kan ta litt tid, men jeg lærte av det beste, og hans stemme vil alltid være i hodet mitt og i mitt hjerte & # 8220;.

Å holde dine private kamp i en offentlig plass er ikke lett for enkeltpersoner eller deres familier. Men når kjente individer gir ansikt til psykisk lidelse, hjelper ikke bare å øke bevisstheten, men det hjelper også andre som opplever lignende utfordringer for å innse at de ikke er alene.

Hatt til disse syv kvinnene uten frykt for å dele sine historier og gjort gigantiske skritt for å hjelpe #endftigma.

Bildekilde: Magicland9 / Commons.wikimedia.org / wiki / fil% 3akristen_bell_frozen_premiere_2013_ (beskåret).jpg

1. Kristen Bell

Det er en av de ledende morsomme Hollywood-jentene, men i hennes personlige liv kjempet Bell depresjon og # 8217; angst og ikke scruple henne snakke om det. Han skrev sin klok på sine erfaringer med psykiske lidelser per motto, en plattform av magasinutgivere tid. Hans ord har gjort nyheter over hele verden, og ødelegger stigmaet om mental helse og viser hvordan psykisk lidelse kan ta mange former.

I henne Tema, Bell skrev: «C’er en stigma så ekstreme på psykiske helseproblemer, og jeg forstår ikke hvorfor det eksisterer. L’angst og depresjon er vanntett å anerkjenne eller resultater. Alle kan bli påvirket, til tross for deres suksessnivå eller deres plass i matkjeden. Faktisk er det en god sjanse for at du kjenner noen som sliter med det nesten 20% av amerikanske voksne omhandler noen form for psykisk lidelse i deres liv. Så hvorfor snakker vi ikke om det? & # 8221;

Bildekilde: Tillenn / Commons.wikimedia.org / wiki / fil% 3ahayden_panettiere_2009_ (straighten_crop).jpg

2. Hayden Panettiere

Baker har blitt en fremtredende figur og en uoffisiell talsmann for postpartum depresjon. Ti måneder etter fødselen til datteren Kaya kom hun ut offentlig for å lete etter sykehuspleie for hennes sykdom. Da han forklarte sin beslutning om å snakke offentlig fra sin sykdom, sa han å gjøre det Bil, & # 8220; Jeg var alltid så redd for at folk ikke ville akseptere meg. Til slutt har jeg nettopp gått, jeg er lei av å leve redd. Jeg er lei av å leve i frykten for hva folk vil tenke, da vet du, jeg legger alt på bordet, og jeg vil ikke bekymre meg for dommen. & # 8220;

Bildekilde: David Shankbone / Commons.wikimedia.org / wiki / fil: catherine_zeta-jones_vf_2012_shankbone.jpg

3. Catherine Zeta Jones

I Catherine Zeta Jones, kjent for sin brennende rolle i «Zorro Mask» og for å vinne handle Dell’Oscar i filmen «Chicago» ble en bipolar lidelse diagnostisert II. Jones har kommet inn i behandlingen som den anser det som passer for å opprettholde sitt velvære. Han søkte etter en behandling i 2011 for første gang og hans presser sa VærDet var å hjelpe henne med å møte stresset i’siste år, inkludert hennes manns hals kreft Michael Douglas. Som en del av sin periodiske omsorg, kom han tilbake til Sykehus omsorg i 2013og mer nylig i 2016.

Inkludert at vedlikeholdet og bevisstheten om hans sykdom hjelper, var Jones ikke sjenert å snakke om å ha en bipolar lidelse: «For å finne ut at det ble kalt noe var det beste jeg noensinne har skjedd med meg! Det faktum at det var et navn for mine følelser, og at en profesjonell kunne forklare symptomene mine, var veldig frigjørende & # 8220; sa Godt husrengjøring. «Det er utrolig høyder og bass. Målet mitt er stadig i midten. Akkurat nå finner jeg meg veldig bra. & # 8220;

Bildekilde: Agência Brasil Fotografier / Commons.wikimedia.org / wiki / fil% 3asimone_biles_at_the_2016_olympics_all-around_gold_medal_podium_ (28262782114).jpg

4. Simon Biles

Bare da du trodde jeg ikke lenger kunne elske Simone Biles Olympic Gymnast, var det stolt av sin diagnose av oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD) etter en hacker utstedt Hans kliniske mapper rundt om i verden for å se. Hun tweeted I denne forbindelse, å si: & # 8220; å ha ADHD og ta medisin fordi det ikke er noe å skamme seg over det jeg er redd for å la folk få vite om folk & # 8221;.

Så i stedet for å skamme seg for bruk av narkotika & # 8220; ulovlig & # 8221; som hacker, ble bondene en’større inspirasjon fra henne Tweet Svar: Jeg har L’ADHD og jeg tok medisin for dette siden jeg var barn. Husk at jeg tror på en ren sport, jeg fulgte alltid reglene, og jeg vil fortsette å gjøre det siden Fair Play er grunnleggende for sport og svært viktig for meg & # 8220;.

Bildekilde: Samhsa / Commons.wikimedia.org / wiki / fil% 3ademi_lovato_may_2013.jpg

5. demi Lovato

L’tidligere skuespillerinne i Disney Channel, nå en verdensberømt popsanger, han kjempet med psykisk lidelse siden tidlig barndom. Hun sa Holdt at i en alder av 7 år hadde selvmord og ungdoms tanker opplevde spiseforstyrrelser, autolesionism og narkotikamisbruk. Med diagnosen av bipolar lidelse har Lovato gjort alt bortsett fra å skygge fra psykisk lidelse. Søkte seg en behandling gjennom rehabilitering og er nå lederen av Vær vokal: Snakker for mental helse, A’Initiativ & # 8220; som oppfordrer folk i hele Amerika til å bruke sin egen stemme til å støtte mental helse & # 8221;.

Gjennom sin innsats bidrar lovato å bekjempe stigmaet av psykisk lidelse. Som en samtale for oppmuntring til de som lider av psykiske lidelser, sa Lovato Være vokal nettside: Hvis du i dag sliter med en betingelse for mental helse, kan du kanskje ikke se det klart umiddelbart, men vær så snill å ikke gi opp & # 8211; Ting kan forbedre seg. Du er verdt mer, og det er folk som kan hjelpe deg. Be om hjelp er et tegn på styrke & # 8220;.

Bildekilde: Riccardo Ghilardi / Commons.wikimedia.org / wiki / fil: carrie_fisher_2013-a.jpg

6. Carrie Fisher

Husket for sin ikoniske rolle Princess Leiia, hadde Fisher en innvirkning både inne og ute av skjermen. En fisker har blitt diagnostisert med en bipolar lidelse ALLE’alder av 24 og fikk muligheten til å bli en tilhenger av psykisk lidelse. Han snakket offentlig om hans kamp med bipolar lidelse, selv i hans kolonne For verge: «Vi fikk en vanskelig sykdom og ikke C’Det er et annet alternativ som vender mot disse utfordringene. Tenk på det A’Mulighet for å være heroisk: ikke «8220; overlevd ved å leve i Mosul under et angrep & # 8221; heroisk, men følelsesmessig overlevelse. A’Mulighet til å være et godt eksempel for andre som kunne dele vår lidelse og # 8220;.

Og Fisher har gitt en sist omtale for å bryte stigmatøren mot psykisk lidelse, da hans aske ble plassert i en «8217 som ligner en Prozac Giant Pill. Det gjør deg fortsatt irritert med beundring, selv i passasjen din.

Bildekilde: Georges Biard / Commons.wikimedia.org / wiki / fil% 3Aglenn_close_2012_3.jpg

7. Glenn Lukk

Det tar ikke alltid noen med en psykisk lidelse for å forsvare årsaken. L’skuespillerinne seks ganger vinneren av’Academy Award tok en posisjon for å avslutte stigmaet rundt psykisk lidelse. Når i sin søster, Jessie nær, ble en bipolar lidelse og hans nevø diagnostisert, Calen Pick, en schizoaffektiv lidelse, i nærheten av sin plattform for å fremme samtale om mental helse.

I 2010 startet familien nær den ideelle organisasjonen, Bring Change 2 Mind (BC2M). Siden da har organisasjonen utviklet offentlige tjenester, som #Mindourfuture-kampanjen og andre universitetsnivåprogrammer og videregående skole. I A’intervju med Bevisst magasin På # 8217; Viktigheten av å hjelpe mennesker med psykiske lidelser, nære sa: «8220, til slutt, vårt firma (som helhet) trenger å realisere rikdom av talenter som C’er i samfunnet som lever med mental sykdom, og derfor må vårt samfunn investere i disse menneskene, ikke ignorere dem. & # 8220;

Bunnlinjen

Sannheten er at psykisk lidelse ikke bryr seg om hvordan det virker, hva du gjør, hvor mye penger du tjener eller hvor glad du er før du slår deg. Psykisk sykdom, akkurat som fysisk sykdom, ikke diskriminerer, men heldigvis bør det ikke engang inkriminere noen liv. Psykisk lidelse er herdbar og ikke C’det er ingenting å skamme seg. Takket være mange kjendiser som har blitt åpnet med sine egne kamper, kan vi alle dra nytte av’lære mer om psykisk lidelse og hvordan man skal håndtere det.

Del på Pinterest