7 inspirerende tatoveringer for diabetes

Del på PinterestIllustrasjon av Diego Sabogal

Hvis du ønsker å dele historien bak tatoveringen, send oss ​​en e-post til Nominasjoner @ Healthline.com. Pass på at du inkluderer: Et bilde av tatoveringen din, en kort beskrivelse av hvorfor «8217 du har fått eller hvorfor du elsker det og navnet ditt.

Ifølge sentrene for sykdomskontroll og forebygging, Mer enn 100 millioner amerikanske voksne Kom og leve med diabetes eller prediabetet. Av de med en diagnose, 90 prosent 95 Den har type 2 diabetes. Og med frekvensen av nye tilfeller av diabetes som forblir konstant i Amerika, L’utdanning, bevissthet og forskning har aldri vært så viktig.

Mange som har diabetes, eller kjenner noen som gjør, velger å være blekket av en rekke grunner. Tatoveringer kan bidra til å øke bevisstheten om sykdommen. Gjør ordet tatovert & # 8220; diabetiker & # 8221; kan fungere som et nødsikkerhetsnettverk. Og for sine kjære, å bli tatovert, kan fungere som en solidaritetshow eller som et minnesmerke for noen som tapt på grunn av sykdommen.

Fortsett å bla for å se noen av de fantastiske designene til tatoveringer som presenteres av våre lesere.

Del på Pinterest

«Min tatovering for diabetes er den singelen godkjent av foreldrene mine. Jeg valgte å sette den på håndleddet ditt etter å ha intervjuet noen brannmenn til lunsj med min mor. De bekreftet at det er vanlig å sjekke begge håndleddene for armbånd og medisinske tatoveringer. Jeg startet med A’enkelt bilde og ordet & # 8220; diabetic & # 8221; men snart la jeg til & # 8220; type 1 & # 8221; for avklaring. Min tatovering har utløst mange samtaler, noe som gir meg muligheten til å utdanne. Det er også markedsføringsbildet som jeg bruker for Diabetes Daily Grind, som er vert for & # 8220;Podcast på diabetes i virkeligheten& # 8220; og gir reell støtte til folk som bor med sykdommen.& # 8221; & # 8211; Amber Clour

Del på Pinterest

& # 8220; Jeg har denne tatoveringen for min 15. & # 8221; Diagerary & # 8220;. Det er en hyllest til alle disse årene og en daglig påminnelse om alltid å ta vare på meg selv & # 8220;. & # 8211; Emkse

Del på Pinterest

«Jeg gjorde denne tatoveringen for fire år siden. Jeg vet at noen tatoveringsdiabetes for å erstatte medisinske varslingsarmbånd, men dette har åpenbart aldri vært min hensikt med min. Selv om diabetes er en stor og seriøs del av livet mitt, ønsket jeg å gjenkjenne ham mindre enn alvorlig! & # 8221; & # 8211; Melanie

Del på Pinterest

«Jeg har egentlig ikke smykker, så jeg gjorde denne tatoveringen i stedet for å ha på seg et medisinsk alarmarmbånd. Selv om C & # 8217, det er faktisk en behandling for diabetes i mitt liv, er denne sykdommen en stor del av min identitet og min styrke, så jeg er stolt av å ha den på huden min & # 8220;. & # 8211; Kayla Bauer

Del på Pinterest

& # 8220; Jeg kommer fra Brasil. Jeg er en type 1 diabetiker, og jeg ble diagnostisert da jeg var 9 år gammel. Nå er jeg 25 år gammel. Jeg gjorde min tatovering etter at foreldrene mine så kampanjen på fjernsyn, og jeg likte også # 8217; ideen. For å være litt «forskjellig fra det vanlige, bestemte jeg meg for å lage det blå diabetes-symbolet med akvarelldetaljer & # 8220;. & # 8211; Vinícius J. Rabelo

Del på Pinterest

«Denne tatoveringen er på beinet mitt. Min sønn designet ham i blyant 10 dager før han døde. Han ble diagnostisert med type 1 diabetes alle’alder av 4 og døde alle’alder 14. 25. mars 2010. & # 8221; & # 8211; Jen Nicholson

Del på Pinterest

«Denne tatoveringen er for datteren min Ashley. Jeg ble diagnostisert med type 1 diabetes 1. april 2010. Det er så modig og ekstraordinært! Dens diagnose reddet bokstavelig talt livet mitt. Ikke bare har vi forandret våre spisevaner som en familie, men tre dager etter diagnosen, mens det viste at det ikke gjør vondt, oppdaget jeg at blodsukkernivået mitt var høyere enn 400. En uke senere ble jeg diagnostisert type 2. Siden da mistet jeg 136 pounds, slik at du kan gi EKSEMPEL MENNESKER, være bedre helse og nyt mange år med min fantastiske datter som inspirerer meg hver dag for å gjøre det bedre, vær bedre og å bli sterk. & # 8221; & # 8211; Sabrina Tiorce

Emily Rekstis er en skjønnhets- og livsstilsforfatter basert i New York som skriver for mange publikasjoner, inkludert storist, racked og selvtillit. Hvis du ikke skriver til datamaskinen, vil du sannsynligvis finne den på en Mafia-film, spise en burger eller lese en New Yorks historiebok. Se på noe annet arbeid på Sin nettsideeller følg den Twitter.