7 forskjellige typer rynker og 4 tips for å behandle dem

Del på PinterestDesign av Brittany England

La oss tilbringe våre liv for å avverge linjene, men rynker kan være en ressurs

Vi kjøper serum og kremer for å holde brettene i sjakk. Men bunnlinjen er at vi til slutt får, vel, noen linjer.

Og det er greit, kanskje til og med en bonus.

Tross alt kan tynne linjer være like vakre som ungdomsutseendet med runde kinn. C’Det er noe fengslende i en latterlig tur og noe ekte i en fold av øynene.

Vi har detaljene på typer rynker, hva som kan forårsake dem, hvordan å bremse og hvorfor vi skal tenke på de som til slutt vises som kunst i stedet for ufullkommenhet.

Linjene i våre liv

Noen av oss vil oppleve de vertikale rynkene på pannen som kan få oss til å se ut som om vi alltid er i dyp refleksjon & # 8211; Også på hvilke krydder vi vil ha på vår Froyo. Andre vil ha de mest fremtredende hønebenene, noe som gir oss utseendet til et fullt liv med intense følelser, spesielt glede.

Plager som kan oppstå

 • Frontlinjer: De løper horisontalt langs den øvre delen av T-området.
 • Bekymringslinjer: Lag en & # 8220; elleve & # 8221; øyenbrynene
 • Kaniner: Grave nesebroen horisontalt blant øynene
 • Gallina ben: de utstråler fra de ytre øynene i øynene
 • Laughing Lines: Også kalt nese-labial folder, skape parenteser rundt overleppen
 • Lips linjer: Form vertikal luke rundt omkretsen av munnen
 • Dukkelinjer: Rammer haken vertikalt, og når kinnene faller, dannes kinnrynkene

Pleats eller furrows som kunne pryder våre ansikter divide i to kategorier: Dynamikk og Statisk.

Del på Pinterest

 • Dynamiske rynker. Disse utvikler seg fra gjentatte ansiktsbevegelser. For eksempel, hvis du ofte bretter leppene dine rundt et halm, kan du ha rynker.
 • Statiske rynker. Disse kommer fra et tap av elastisitet og fra # 8217; oppkjøp av tyngdekraften. Rynkene som kommer med kinnene er statiske.

Dynamiske rynker kan bli statiske rynker over tid. De subtile rynkene i smilet blir forvandlet til mer fremtredende nese-labielle folder når kinnene våre mister rundhet og rush litt i middelalderen, for eksempel.

Hva å avsløre rynker på deg

Selv om vi kan kartlegge hvilke rynker som kan vises, vil vi reformere historien om rynker på en litt annen måte. Vårt eksklusive sett med linjer sier noe til resten av verden. Så i stedet for å fjerne våre tomter, bør vi først tenke på hva de sier.

Del på Pinterest

Forskerne var forpliktet til å studere hvordan folkets fold kan påvirke måten folk oppfatter oss. Avhengig av rynker du begynner å danne, kan de hindre pokers ansiktet eller forbedre det. Eller hvis du aldri har vært typen for å skjule hvordan du føler, kanskje dine tynne linjer forsterker måten du uttrykker følelser på ansiktet ditt.

De reflekterer vårt generelle arrangement

Selv når ansiktene våre er i ro eller nøytrale, gir vi fortsatt signaler til våre følelser og rynker som danner er en del av det som forstiger oss, en nylig studere viser.

Dette gjelder spesielt for personer med positive bestemmelser. Hvis du vanligvis er strålende og som et resultat, utvikler rynker av latter eller kyllingben fra smiler som når øynene, vil du sannsynligvis bli oppfattet som et lykkelig eller gledelig individ.

Kan imitere forakt eller rbf

På samme måte som nøytrale ansikter av noen kan indikere positivitet, kan avslappede kopper av andre mennesker indikere misnøye, men uten denne hensikten. I de siste årene, uttrykket & # 8220; tispe ansikt i ro og # 8221; (RBF) ble født på nettet for å beskrive dette ansiktet fra # 8217; lunatic aspektet.

Forskere Faktisk har de studert fenomenet RBF, i dag brukt som vitenskapelig begrep, gjennom en teknologi som leser hundrevis av poeng på ansiktet for å bestemme sitt følelsesmessige uttrykk. Teknologien registrerer en større prosentandel forakt for å være tilstede på bildene av noen mennesker.

Noen rynker, som dukkene, kan fremheve RBF som gir utseendet til en munn som vender ned. Selv pannen, bekymring og rynker av leppene kan indikere anger. For å avgjøre om du har RBF, kan du ta forskere og # 8216; test.

Hvis du gjør det, har du. Du har ingen forpliktelse til å smile for andre. Mange kjendiser viser utseendet D’stål. Og noen som har rbf vurdere dem deres hemmelige våpen for å lykkes.

Men hvis du bryr deg om enhver situasjon, skyv tilbake munnens hjørner. Dette vil fremkalle et nøytralt ansikt eller rynke eller smil. For noe mer, prøv en mikrostrabismo.

Kan fremheve oppriktighet

Høne ben er ingenting å skrike. De kan være en indikasjon for andre enn du er ekte, sier en nylig studere.

L’Rippling av øynene som vi noen ganger skaper når vi uttrykker følelser, både positive og negative kalles Duchenne Marker og er koblet til måten andre oppfatter intensiteten av våre følelser.

Og siden rynker kan indikere uttrykkene du gjorde i løpet av livet ditt, kan et par høneben få deg til å se mer autentisk. Det samme gjelder kaninene, siden vi ofte krøller nesen under et stort smil eller når vi vokser opp for smerten.

Rynker kan avsløres

 • hvilket humør er vanligvis
 • Hvordan ansiktet ditt hviler
 • Ekthet og oppriktighet

Hvordan forsvare deg fra folder

Linjene som til slutt vil påvirke ansiktet ditt, vil avhenge av ulike faktorer, inkludert gener og livsstil. Vi kan ikke forandre våre gener eller tyngdekraftens virkninger over tid, men vi kan gjøre vårt beste for å motvirke skaden på huden som kan føre til tidlig eller fremtredende rynker.

4 Regler for å fjerne rynker

 • Beskytte og reparere
 • Gjøre sunne livsvalg
 • Velg produktene basert på hudforhold
 • Juster de forårsaker puter

1. Beskytte og reparere

Den lyse sfæren som stiger på himmelen hver dag er en av de viktigste destruterene i hudskader, men vi kan ikke bruke våre liv som bor under en stein. Tanker med solkrem med minst SPF 35 eller topp, gjør hatter en del av dine daglige klær og # 8217; sportsutstyr og iført solbriller som beskytter mot UV-stråler.

Husk at selv det utilsiktede showet i solen teller og legger til. Så vær oppmerksom på solbeskyttelsen mens du går med hunden, akkurat som du ligger i bassenget.

UV-stråler og andre frie radikaler som atmosfærisk forurensning forårsaker oksidativt stress på kroppen vår, som i sin tur kan forårsake rynker. Vi kan bidra til å kjempe og til og med reparere den daglige skade på huden som sprer seg på et antioksidantserum som vitamin C.

2. Gjør sunne livsvalg når det er mulig

Nei, du trenger ikke å gi opp håndverkere øl eller sove 12 timer om natten med agurker på øyelokkene for å gjøre det bra på huden din. Men du kan finne at folk sier at du ser yngre ut enn årene dine hvis du selvfølgelig innlemme de positive valgene for deg på dagen din.

La rom for fleksibilitet, moro og behov og personlig smak, åpenbart.

Livsstil som reduserer rynker

 • Spis et sunt kosthold
 • Redusere sukkerinntaket
 • Hold deg hydrert
 • Lavere alkoholforbruk
 • Ikke røyking
 • Trening
 • Hvile
 • Reduserer stress

Vår hud kan dra nytte av det vi legger i kroppen vår, men dette betyr ikke at nachos er en nei nei.

Små endringer, for eksempel tillegg av disse anti-aging matvarer til snacks og måltider, kan hjelpe. Sukker og alkoholforbruk kan akselerere huden aldring, så gi deg en viss moderering.

Unngå å røyke, noe som er en alvorlig helserisiko og kan få deg til å se mer gammel ut enn du er, både for kjemiske effekter og for de gjentatte foldene som trengs for å ta et skudd.

L’Øvelse, hvile og reduksjon av stress, D & # 8217, en annen del, kan reduseres og potensielt til og med reversere synlige og usynlige tegn for å stå opp gjennom årene.

3. Velg produktene i henhold til forholdene i huden din

Livet kan være hektisk noen ganger, slik at det sover nok og reduserer det lettere stresset å si enn å gjøre. Og kronisk sykdom og andre situasjoner kan hemme eller hindre evnen til å trene.

Også, en diett rik på supercibi er ikke alltid den enkleste eller billigste tingen å finne. Det er derfor Kontakt Noen få kraftige produkter kan hjelpe.

 • Ingen rynkeformasjonsskilt fortsatt? Hold arsenalen av enkle produkter, hvis du ønsker det. L’Canine Rose Oil kan være en multi-purpose kamp hest i hudpleie rutine, som virker som fuktighetsgivende, lysende, antioksidant, kollagen booster og mer.
 • Begynn å føle seg litt og tørk med l & # 8217;? Tegninger Alle’styrking av virkningen av’Hyaluronsyre;. Dette vil være din beste venn, vil holde huden din bortskjemt og kjøttfull.
 • Du føler deg innkommende kollaps? Vitamin C retinoider og serum er gode krigere mot folder. Disse dårlige gutta vil kjempe sammenbrudd før den starter og reduserer de tynne linjene og mørke sirkler. Søk etter et produkt som kombinerer disse ingrediensene sammen.
 • Ikke glem å hydrere. Produktene som inneholder karitésmør er et vinnende anti-rynkevåpen. De beroligende og utjevende egenskapene til SB reparerer skade fra oksidativt stress for å hindre ytterligere folder. Og myker og glatte eksisterende linjer.

4. Juster de forårsaker puter

Vær oppmerksom på visse rynkeformasjonsbevegelser og inkorporeringsendringer kan bidra til å holde huden din jevnere.

Innsats for å redde huden

 • Ikke knuse ansiktet ditt på puten.
 • Slutte å støtte haken, kinnene eller pannen i hendene dine.
 • Unngå å gni øynene dine.
 • Redusere øynene halvfiusi eller bølget pannen.

Sov på ryggen, for eksempel, kan bidra til å forhindre folding formasjon. Prøv dette trikset. Og vær forsiktig med å holde ansiktet i hendene når du bøyer deg frem til pulten eller liggende på magen ned. Disse stillingene kan unødvendig smuldre huden din.

Slapp av pannen og pannen mens studier, les eller arbeid. Du kan finne at utgivelsen av disse musklene også lindrer hodepine.

Hvis du har kløe i øyet på grunn av allergi eller et annet problem, kan du konsultere dokumentet på de beste løsningene, slik at du ikke stadig skraper på ansiktet ditt. Hold solbrillene for de lyse dagene på fingertuppene, og hvis du rippler for å observere ting nærmere, la øynene dine sjekke om du trenger briller, kontaktlinser eller en oppdatert oppskrift.

Rynker er et kart over livet ditt

Ikke hold tilbake uttrykket av glede eller andre følelser. Våre fine linjer kan representere øyeblikk verdig liv som uhemmet latter og smiler som strakte seg ut på våre ansikter. Embrace rynker for hva de er: Tegnet av våre år bodde mest og uten angrer. Hva c’er vakrere enn det?

Jennifer Chesak er en Freelance Book Editor basert i Nashville og Writing Lærer. Det er også forfatter av opplevelser, fitness og helse for forskjellige nasjonale publikasjoner. Han mottok Master of Science i journalistikk på Northwestern’s medill og jobber med sin første fiksjons roman, satt i sin julestate, North Dakota.