7 fordeler med te te for helsen din

Fordeler med te-te

Gurkemeie er en lys gul-oransje krydder som vanligvis brukes i karri og sauser. Kommer fra roten av gurkemeie. La Spezia ble brukt til sine medisinske egenskaper, antioksidanter og antiinflammatoriske egenskaper i tusenvis av år.

Turcuma te er en populær form av gurkekonsum. Den har en unik, men subtil smak. Te er også en fin måte å samle inn følgende gurkemeie helsemessige fordeler.

1. Forenkler symptomene på leddgikt

Sterk te te-antiinflammatoriske egenskaper kan bidra til å lindre betennelse og hevelse hos personer med leddgikt. Dette reduserer smertefulle symptomer. En studere Han fant at en aktiv forbindelse i gurkemeie, kalt curcumin, var effektiv for å redusere smerte hos pasienter med slitasjegikt.

2. Bidrar til å forhindre Alzheimers sykdom

Mens forskningen fortsatt ser etter hva Alzheimers sykdom forårsaker nøyaktig, ser det ut til at Curcumuminated i gurkemeie kan bidra til å forhindre det. Gurkemeie antioksidanter forhindrer skade som kan føre til Alzheimers # 8217. Enda viktigere, Noen søk Viser gurkemeie kan redusere tapet av synaptiske markører og Akkumuleringen av amyloider knyttet til utviklingen av utviklingen av veksten.

3. Bidrar til å forhindre kreft

De mange medisinske egenskapene til Turcuma Tea, inkludert antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper, kan bidra til forebygging av kreft. National Cancer Institute har anerkjent curcumin som et effektivt anticancerogen eller substans som bidrar til å forhindre kreft.

4. Opprettholder remisjonen av ulcerøs kolitt

Den ulcerative kolitt (UC) er en kronisk tilstand som forårsaker sår alle «8217; nedre ende av mage-tarmkanalen. Gurkemeie kan bidra til å opprettholde remisjon fra symptomer. I følge University of the Maryland Medical Center, En studie fant at pasienter med CU i remisjon hadde betydelig lavere tilbakefallshastigheter hvis de konsumerte gurkemeie.

5. Øk immunforsvaret

De medisinske egenskapene til gurkemeie kan være i stand til å styrke immunforsvaret, selv hos personer med immunforstyrrelser. En studere Den har teoretisert at gurkemeie kan moderere immunsystemet.

6. Senker kolesterolet

Senk LDL-kolesterolet (O & # 8220; dårlig & # 8221;) kan bidra til å redusere risikoen for å utvikle noen alvorlige forhold, inkludert hjertesykdom og hjerneslag. Det er tegn på at gurkemeie er effektiv i dette. For eksempel a 2008 studio som fant at en lav dose curcumin var forbundet med reduserte nivåer av LDL og totalt kolesterol.

7. Kan hjelpe deg med å kurere uveitt

L’uveite er en Irid betennelse. Noen snart Undersøkelser Det indikerte at curcumin i gurkemeie kan faktisk være effektiv som kortikosteroidbehandling, men uten bivirkninger.

Hvordan lage te te

For å forberede te på gurkemeie hjemme, følg disse trinnene:

 • Kok 3-4 kopper D’vann på ovnen.
 • Legg til 2 ts gurkemeie og bland.
 • Smør i ca 5-10 minutter.
 • Filtrer te i en annen beholder.
 • Legg til honning, sitronsaft eller D’oransje bare klemmet og melk å smake.
 • Kjøp gurkemeie.

  Potensielle risikoer og komplikasjoner

  Gurkemeie er generelt trygt hvis forbruket i moderasjon. Du bør konsultere legen din til å drikke te til gurkemeie hvis du hadde:

  • Betennelse i galleblæren eller galleblæren
  • Gile Streets obstruksjon
  • Magesår
  • Diabetes (gurkemeie kosttilskudd kan senke blodsukkeret)

  Men ta for mye gurkemeie kan forårsake bivirkninger. Disse inkluderer:

  • Øk Dell’magesyre, som kan forårsake sår
  • En fluidifiserende blod effekt

  Siden gurkemeie kan fluidifisere blod, bør du slutte å drikke gurkemeie te to uker før’intervensjon. Ikke engang ta teen til gurkemeie hvis du tar antikoagulanter.

  Hvem skal drikke te til gurkemeie?

  Gurkemeie te anses å være trygt å drikke for de fleste. Det kan lindre smerter og # 8217; betennelse uten bivirkninger som til og med benk-toppmedikamenter kan forårsake, for eksempel indre blødninger, sår og reduksjon av antall hvite blodlegemer.

  Nesten alle kan ha nytte av å drikke te til gurkemeie, spesielt fordi det kan styrke immunforsvaret og fungere som et antitumormiddel. Personer med smerte forårsaket av # 8217; betennelse kan kanskje ta maksimal fordel. Men folk som har diabetes eller antar at antikoagulanter skal snakke med sine leger før de prøver noe gurkemeie supplement.

  Kjøp te teen.