7 Fordeler med Te All & # 039; Echinacea

Hva er echinacea?

L’Echinacea er en plante hvis røtter og blader har blitt tradisjonelt brukt til medisinske formål. Echinacea planter kalles også & # 8220; lilla echinacea & # 8221; Og tre arter av planter i Echinacea-klassifiseringen brukes som urte kosttilskudd. Echinacea planter kan bli funnet i Nord- og Mellom-Amerika, så vel som i Europa.

Echinacea har blitt identifisert Den har antiinflammatoriske egenskaper, antioksidanter og antiviraler og som en immunforsterkningsmiddel. Dette gjør det til et veldig populært urte supplement tilgjengelig i mange kommersielle produkter. En av de vanligste måtene å bruke L’Echinacea er å drikke den i en te.

Mengden echinacea te som du må drikke for å forstå fordelene varierer avhengig av teen selv og den styrke som du forbereder den på. L’Echinacea er også funnet i flytende fargestoffer, tabletter, salver, kapsler og ekstrakter. Det er viktig å kjøpe L’Echinacea bare fra A’sammenlignbart og etablert selskap og verifisere kvaliteten sin.

1. Bekjempe innflytelsen

For noen av oss er kontrakt påvirkning bare et ulempe, men for andre kan det faktisk være farlig for livet. Det er derfor leger anbefaler å gjennomgå en årlig influensavaksine. Drikk Echinacea te Det har blitt funnet Å være effektiv i # 8217; forkort varigheten av symptomene. Studier har vist at echinacea kan redusere sjansene for å utvikle forkjølelse 58 prosent og redusere varigheten på 1-4 dager. L’Vanlig ansettelse av echinacea kan også påvirke påvirkningsvaccinen som er mer effektiv i # 8217; fjern sykdommen, andre en studie.

2. Hjelper til med å kontrollere glukose

Antioxidantegenskaper på’Purpurea Echinacea er unike. En 2017 studere har vist at blodet Echinacea kan bidra til å holde blodsukkernivået fra topper hvis du er diabetiker eller prediabetisk. Det kan også forhindre at blodsukkernivået faller hvis du er hypoglykemisk. Det erstatter absolutt ikke insulinterapi eller andre behandlinger for diabetes, for eksempel karbohydratstyring. Men drikker te all’echinacea eller forbruker det i form av et supplement er en måte å kontrollere blodsukkernivået på.

3. Hjelp helse av sunne celler

Enhver urtemedisin eller mat som inneholder antioksidanter kan hjelpe til med å reparere celler. Antioksidanter ødelegger toksiner (frie radikaler) som aldring og for tidlig skader cellene i kroppen vår. På grunn av antioksidanter som er tilstede i # 8217; echinacea, drikk te all’echinacea eller leie et høy kvalitet supplement det kan bidra til veksten av sunne celler i kroppen din.

4. Reduserer potensielt risikoen for brystkreft

L’Echinacea er et godt supplement for de som leter etter behandlinger for ulike typer kreft. Behandlinger mot kreft har en tendens til å svekke immunforsvaret og drepe noen av våre sunne celler, så drikker Echinacea-te kan hjelpe deg med å motvirke noen av disse bivirkningene.

Echinacea har også Staten studert Som en behandling for kreft selv. Studien konkluderte med at Echinacea ekstrakter reduserte veksten av ondsinnede kreftceller, blokkerte kreftvennligheten for å spre seg. Noen kan tyde på at Echinacea inntak er et godt forebyggende tiltak for kvinner med en familiehistorie av brystkreft. Videre forskning er nødvendig for å konkludere med det sikkert.

5. Hjelper med å håndtere angst

Echinacea Det har blitt testet Som et anxiolytisk supplement og funnet effektivt. Echinacea Extract hjelper til med å justere synapsene som hjelper kommunikasjon mellom kropp og hjerne. Selv om det ikke kan deaktivere & # 8220; frykt refleksjon & # 8221; som opplever folk som har angstangrep, kan begrense de fysiske effektene av frykten din og hjelpe deg med å føle deg mer rolig. L’Echinacea kan være et utmerket gress for de som kjemper i angst.

6. Senker blodtrykket

Søket i Echinacea som et supplement for å senke blodtrykket pågår, men det er også lovende. Det er fornuftig at A’gress med høye mengder antiinflammatoriske og antioksidantforbindelser kan hjelpe blodtrykksnivåer. L’Angst spiller også på høyt blodtrykk, så effektene av Echinacea-effektene bidrar til blodtrykkskontroll på andre måter.

7. Reduserer betennelse

På grunn av hans Klinisk demonstrert Antiinflammatoriske egenskaper, L’Echinacea har blitt foreslått som behandling for revmatoid artritt, sår, Crohns sykdom og andre forhold som er forårsaket eller forverret av Betennelse av & # 8217;. Echinaceas biologisk aktive forbindelser fungerer med kroppen din for å holde din inflammatoriske respons lav. Dette bidrar til helbredelse og lettelse for mange problemer knyttet til betennelse.

Former og doser

L’Echinacea er tilgjengelig i tabletter, fargestoffer, salver, kapsler, ekstrakter og selvfølgelig te. Fire gram (to teskjeer) tørket echinacea rotkokt i åtte gram vann betraktes som en PLADE & # 8221; Echinacea te fra Mayo Clinic. Vi anbefaler fra to til tre porsjoner om dagen for å holde immunsystemet sunt; Opptil fem porsjoner er akseptable når du allerede er syk.

Hvis du tar Echinacea for å lindre blodtrykk, blodtrykk eller # 8217; angst, bør en kopp eller to te per dag være tilstrekkelig til å se resultatene. Du vil kanskje også eksperimentere med den tørkede echinacea-rotet i sin komprimerte form, noe som gir større kontroll over mengden av echinacea faktisk inntatt.

Potensielle risikoer

Noen mennesker tar echinacea-opplevelsen bivirkninger. De vanligste bivirkningene er kvalme og små magesmerter. Det er folk som er allergiske alle’echinacea. Fordelene med å drikke Echinacea-te overskrider ikke risikoen for en allergisk reaksjon for personer med allergier kjent for Echinacea-anlegget. Folk med autoimmune sykdommer De er motet fra # 8217; bruk av Echinacea, fordi Echinacea har en så sterk effekt på immunreaksjoner.

Det er generelt ansett som trygt for barn over 2 år for å ansette Echinacea kosttilskudd og drikke Echinacea te e utdanning De ble også utført på’Effekasen av Echinacea i å styrke barnas immunsystem. Det er også antatt at det er Sikker for gravide kvinner. Hvis du ammer eller du er gravid, bør du alltid konsultere legen din før du begynner å eksperimentere med kosttilskudd som L’Echinacea.

gjør det selv

Lage te alle’echinacea er ganske enkelt. Den tørre echinacea-rotten kan kjøpes i form av tabletter i nesten alle apotek eller bestilt online. Du kan også velge å dyrke din echinacea og samle og tørke bladene for teen din. Når du har et tørket echinacea blad på fingertuppene:

  • Måle to ts i en tom tepappe eller i din favoritt te diffusor.
  • Dyp i åtte gram kokende vann i 2-3 minutter før du fjerner echinacea og la for å avkjøle vannet;.
  • Legg til lokal honning for en superimune og underholdt trykkstur.