7 Fordeler for helse på & # 039; balsamicoeddik å gå ned i vekt, hud og andre

Beskrivelse

L’balsamicoeddik er en mørk brun eddik hentet fra juice d’ikke gjærede druer. Det er kjent å ha særegne, dristige, komplekse smaker og en sur tilbake. Den virkelige balsamicoeddik er alderen i tønner i flere måneder eller til og med år og kan være ganske dyrt. L’balsamicoeddik har blitt en populær ingrediens i matpreparater, særlig salat og marinert krydder. Folk bruker det som et lite fettadditiv og en del av et sunt kosthold for hjertet.

Noen tror at balsamisk eddik er god alene. Det har blitt foreslått at balsamisk eddik kan bidra til vekttap, lavt kolesterol og til og med en lett hudfarge.

Hjelper lavere kolesterol

Av alle fordeler med balsamiced eddik, dette er kanskje det mer godt dokumentert. Balsamical eddik er en’utmerket valg for de som prøver å opprettholde eller senke kolesterolnivået. Antioksidanter som er tilstede i # 8217; Balsamical eddik målretter «Scavenger-cellene» 8221; At de er giftige for kroppen din og svulmer nivåene av LDL (usunnt kolesterol). Krevende balsamicoeddik som krydder eller glasur, kan du konsumere nok Hjelp kroppen din til å beskytte deg selv Mot arteriene hindret.

Hjelp en sunn fordøyelse

Hovedforbindelsen er aktiv i # 8217; balsamicoeddik er eddiksyre, som inneholder stammer av probiotiske bakterier. Disse probiotika er ikke begrenset til å bevare mat, men de kan også tillate en sunn fordøyelse og forbedre helsen til & # 8217;. Det er også positive fordeler for immunforsvaret i # 8217; å ha disse sunne bakteriene kalt intestinal bioma. De probiotiske forbindelsene i # 8217; eddiksyre kan være en del av grunnen til at noen mennesker sverger at balsamisk eddik får dem til å føle seg fulle.

Støtter vekttap

Familien til’eddik er kjent Dets anti-fedme funksjonerog l’balsamicoeddik er ikke noe unntak. Som nevnt ovenfor inneholder balsamical eddik probiotiske forbindelser som hjelper deg med å føle deg mer full, lengre tid. I motsetning til andre smaksstoffer som smør og majones, # 8217; balsamicoeddik er fri for fett. Selv om det ikke er en magisk potion å gå ned i vekt, C’grunn til å tro som inkorporerer balsamicoeddik i kostholdet ditt, vil hjelpe deg med å oppnå dine vekttapsmål.

Den er egnet for diabetes

Balsamico eddik Det er en anti-glykemisk. I en gjennomgang av 2006, studier også angitt At etter å ha brukt eddik, folk med motstand alle «8217; insulin opplever et blodsukkerplatå i maksimalt fem timer. Bruk balsamical eddik som en krydder kan gjøre måltidene dine mer egnet for diabetes og hjelpe deg med å unngå topper av blodsukker som oppstår etter å ha spist.

Forbedrer blodsirkulasjonen

L’Balsamicoeddik inneholder polyfenoler, som er under etterforskning For hvordan de hjelper ditt kardiovaskulære system. Du kan ikke tenke ofte, men balsamisk eddik er et fruktbasert produkt fordi det er oppnådd fra # 8217;. Drue Det har blitt funnet For å forhindre blodet blodplateaggregering, som kan forhindre hjertesykdom. Dette kan være en av grunnene til at middelhavskulturer har brukt balsamicoeddik i århundrer i århundrer; «helbredende» ingrediens og «antioctorism».

Kan hjelpe med hypertensjon

Fordelene med balsamisk eddik for ditt kardiovaskulære system strekker seg også til blodtrykket. Et laboratorie studio på 2001 avslørt at rotter med hypertensjon hadde et bedre blodtrykk etter å ha brukt eddik i lang tid. Forbruker fra 1 til 2 ts balsamicoeddik som krydder eller marinade, ikke bare gjør du maten mer deilig, men du hjelper også hjertets helse.

Kan forbedre huden din

Andre typer eddik, som eple cider eddik, kan være mer interessant som aktuelle rettsmidler for akne; akne fordi eller # 8217; balsamico eddik er ganske skarp. Den mørke fargen og en tendens til flekker på’balsamicoeddik kan også hindre deg i å bruke den direkte til ansiktet. Men balsamisk eddik inneholder både eddiksyre og antimikrobielle forbindelser, så vel som antioksidanter. Forbruket av balsamicoeddik som en del av ditt vanlige kosthold kan gjøre huden din klarere og din lysere hudfarge.

Risiko og bivirkninger

Risikoen for Balsamico eddik er lave sammenlignet med potensielle helsemessige fordeler, Ifølge en gjennomgang av litteratur.

Hvis du drikker rå balsamicoeddik, kan halsen flamme og din esophagus kan bli skadet. Det er tilfeller der å drikke eddik kan forårsake magesmerter eller skade magebelegget. Vær forsiktig med å overvåke mengden eddik du bruker. Slutte å bruke balsamicoeddik umiddelbart hvis du tror det bidrar til magebrennende eller gastriske problemer.

Oppskrifter

Balsamisk ising

En balsamisk glasur er en enkel måte å begynne å påbybeting av balsamicoeddik i kostholdet ditt. Alt du trenger er sukker, salt og en flaske høy kvalitet balsamicoeddik.

Bland 16 gram (oz.) Av balsamicoeddik i en gryte med 1/2 kopp sukker og 1 teskje hakket havsalt. Vri gryten over middels varme og koke. Blandingen skal lage mat opp til ca 8 gram. Mens han blander det fra tid til annen. Den resulterende glasur vil være tett og sirupaktig. La avkjøles og behold i en lufttett beholder.

Caprese salat

For en dose antioksidanter, vitamin C og vitamin K, prøv denne klassiske oppskriften på forretter. Du vil trenge:

  • 2-3 fjerning tomater av biff
  • 8 oz. mozzarella ost
  • 2-3 spiseskjeer. balsamico eddik
  • 2-3 spiseskjeer. Olje d’oliven
  • Friske basilikumblader
  • Havsalt

Skjær bifftomatene i lengderetningen. Blant tomatskivene, legg til fersk mozzarella kuttet i tynne skiver. Fordel basilikumet på tomater og mozzarella. Sesong med olje D’oliven, havsalt og balsamicoeddik til smak.

Ta bort

L’balsamico eddik er et trygt matadditiv som ikke inneholder fett og svært lite naturlig sukker. Det har blitt vist effektivt å senke kolesterolet og stabilisere blodtrykket. Noen undersøkelser tyder på at det også kan fungere som en glad suppressor; appetitt og inneholder stammer av probiotiske bakterier. Det er også enkelt å legge til maten din og har en deilig smak.

Selv om helsemessige fordeler av balsamicededdik fortsatt er under studier og ikke helt forstått, er det få grunner til ikke å prøve å legge til balsamicoeddik til kostholdet.