7 fantastiske bruksområder for aloe vera

Beskrivelse

Aloe Vera Gel er allment kjent for å lindre brannsår og hjelpe helbrede sår. Men du visste at favorittpotten din kan brukes til mye mer enn å lindre solbrenthet og å dekorere huset?

Sukkulent har en lang historie med bruk for medisinske formål, som dateres tilbake til det gamle Egypt. Anlegget er opprinnelig fra Nord-Afrika, Dell’Sør-Europa og Kanariøyene. I dag, l’aloe vera dyrkes i tropiske klima rundt om i verden. Fra # 8217; lindre mageforbrenning til den potensielle nedgangen i spredningen av brystkreft, begynner forskerne bare å låse opp fordelene med denne universelle anlegget og dets mange biprodukter.

Lettelse fra mageforbrenning

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) er en fordøyelsesforstyrrelse som ofte forårsaker mageforbrenning. I 2010 å gjennomgå foreslo at forbruket fra 1 til 3 gram aloe gel under måltider kunne redusere gravitasjonen av GERD. Det kan også lindre andre problemer knyttet til fordøyelsen. Den lave toksisiteten til planten gjør det til et trygt og delikat middel for mageforbrenning.

For å lære mer: Du kan bruke aloe vera juice til å behandle syre refluks? »

Hold produktene friske

TIL 2014 Studio Publisert på nettet fra Cambridge University Press undersøkt aloe gel tomat planter dekket. Rapporten har vist at belegget har blokkert veksten av mange typer skadelige bakterier på grønnsaker. Lignende resultater ble funnet i En annen studie Epler. Dette betyr at aloe gel kan hjelpe frukt og grønnsaker forbli friske og eliminere behovet for farlige kjemikalier som forlenger varigheten av bevaring av produkter.

Kjøp Aloe Gel

A’alternativ til munnvannet

I en 2014 Studio Publisert på’Etiopisk Journal of Health Sciences, oppdager forskerne at Aloe Vera Extract er A’trygt og effektivt alternativ til kjemiske base-innringere. De naturlige ingrediensene i anlegget, som inkluderer en god dose av vitamin C, kan blokkere plaketten. Det kan også gi lettelse i tilfelle blødning eller hovne tannkjøtt.

Lavere blodsukkernivå

L’Svelging av to spiseskjeer av Aloe Vera Juice per dag kan redusere blodsukkernivået hos personer med type 2 diabetes, andre en studie I fytomedisin: Internasjonal Journal of Phytoterapi og Phytopharmacy. Dette kan bety at L’Aloe Vera kunne ha en fremtid i behandlingen av diabetes. Disse resultatene er bekreftet av en annen studie Publisert i fytoterapiforskning som brukte masseutdraget.

Kjøp aloe vera juice

Men folk med diabetes, tar medisiner for å senke glukose, bør være forsiktig når de forbruker l’aloe vera. Juice sammen med diabetes-legemidler kan senke antall glukose på farlige nivåer.

En naturlig avføringsmiddel

L’Aloe Vera regnes som et naturlig avføringsmiddel. En håndfull studier undersøkte fordelene med saftige for å hjelpe fordøyelsen. Resultatene ser ut til å være kontrasterende.

Utført av et team av nigerianske forskere en studie På rotter og funnet at gelen er basert på typiske planter d’aloe vera leilighet var i stand til å lindre forstoppelse. Men en annen studie Fra de nasjonale instittene til helse undersøkt forbruket av hele blader ekstrakt av aloe vera. Disse resultatene avslørte veksten av svulsten i # 8217; tarm av laboratorierotter.

I 2002 ba den amerikanske mat- og narkotikaadministrasjonen at alle avføringsvirksomhetene i Aloe Da Banco ble fjernet fra det amerikanske markedet eller ble omformulert.

Mayo Clinic anbefale Le’Aloe Vera kan brukes til å lindre forstoppelse, men sparsomt. De anbefaler at en dose på 0 er tilstrekkelig.04 til 0.17 gram tørket juice.

Hvis du har Crohns sykdom, kolitt eller hemorroider, bør du ikke konsumere l’aloe vera. Det kan forårsake alvorlige abdominale kramper og diaré. Du bør avbryte L’aloe vera ansette hvis du antar andre stoffer. Det kan redusere kroppens evne til å absorbere rusmidler.

Hudpleie

Du kan bruke L’Aloe Vera for å holde huden ren og hydrert. Dette kan skyldes det faktum at anlegget trives i tørre og ustabile klima. For å overleve de harde forholdene, lagrer planten av planten vannet;. Disse tette bladene D’vann, kombinert med spesielle vegetabilske forbindelser kalt komplekse karbohydrater, gjør det til en effektiv hydrantisator for ansikt og smertestillende middel.

Tilleggsinformasjon: 9 Helsemessige fordeler med å drikke Aloe Vera Juice »

Potensial til å bekjempe brystkreft

TIL Ny studie Publisert på bevisbasert komplementær og alternativ medisin undersøkte de terapeutiske egenskapene til hemodia aloe, en forbindelse i plantens blader. Forfatterne antyder at saftige viser potensialet i å bremse veksten av brystkreft. Imidlertid er det behov for videre studier for å videreutvikle denne teorien.

L & # 8217;

Det er flere måter å bruke Aloe Vera-planten og de forskjellige gelene og ekstrakter som kan fås fra det. Forskere fortsetter å oppdage nye metoder for å bruke denne saftige. Pass på at du konsulterer legen din dersom du forventer å bruke medisinal Aloe Vera, spesielt hvis du tar medikamenter.