7 enkle tips for avtaler for personer med diabetes

Det er allerede ganske vanskelig å finne din sjelefrende i de beste omstendighetene. Når du har en kronisk sykdom som diabetes, blir avtaler enda mer komplisert.

Prøv å forklare til avtalen din fordi du må løpe på toalettet for å teste blodsukkeret før et måltid, telle karbohydrater under middagen eller spise før du går en tur. Det er en god sjanse for at de ikke forstår det.

Dette betyr imidlertid ikke at du ikke kan komme ut med hell. Her er noen forslag til å gjøre «8217 opplevelsen av avtaler mer kompatibel med tilstanden din.

1. Avslutt med noen med diabetes

Hvis du er bekymret for at din potensielle partner ikke forstår din diabetes, se etter i samfunnet av potensielle diabetes følgesvenner. Møt noen som vet nøyaktig hva det betyr å leve med nivåer av blodsukker opp og nede kan være en stor lettelse.

Det er mer sannsynlig at du finner noen som forstår deg umiddelbart hvis du er på utkikk etter en partner på et nettsted som er ment for personer med diabetes. To nettsteder hvor du kan møte andre med diabetes er diabetes.som Diabetesdatingsite.com. Du kan undersøke profilene til andre singler med diabetes på begge disse nettstedene gratis. Hvis du vil koble til og angi datoene, må du betale en månedlig hastighet.

Disse nettstedene gjør ikke mye når det gjelder kontroll av de forrige, så vær oppmerksom på svindlere som byttes medlemmer av samfunnet av avtaler. Vær forsiktig i bakgrunnen som ikke gir mening, for folk som nekter å møte deg personlig og til de som gir L’illusjonen om å være veldig rik eller vellykket. Og hvis noen spør deg om penger, er det definitivt et rødt flagg. Når du fikser en avtale gjennom disse eller andre møtersider, organiserer du alltid et møte på et offentlig sted. Og ikke dele personlig informasjon før du føler deg sikker på at personen er legitimt.

2. Vær ærlig & # 8230;

Det er opp til deg å bestemme om du vil være klar over diabetes med personen du forlater. Og du har absolutt ikke # 8217; forpliktelsen til å avsløre tilstanden din i de første datoene.

Men når du føler at du har etablert en forbindelse, har L & # 8217 ærlighet noen fordeler. Du trenger ikke å skjule blodsukkerkontrollene under måltider, og du vil ikke være redd for å fortelle personen om for eksempel blodsukkernivået minker mens du er en avtale og trenger å spise noe.

Selv om nyheten om sykdommen din kunne slå av noen mennesker, vil du i det minste ikke kaste bort tiden din for å gå videre med et forhold som aldri ville gå hvor som helst.

3…. men ikke avslør for mye på en gang

Ærligheten er fantastisk, men du trenger ikke å presentere en komplett avhandling på diabetes under din første avtale. Når du snakker alt’annen person i din tilstand, lagre på detaljer til du kan vurdere svaret ditt. Hvis de gjør mange spørsmål, tilbyr du flere detaljer. Hvis de virker overveldet, fortsett sakte.

4. Ikke gjør alt på diabetes

Vær helt åpen på din tilstand, men ikke fokus på det. Påminn avtalen hvert femte minutt har du diabetes, eller at blodsukkernivået ikke er under kontroll, eller at hendene dine er prikkende fordi du har skade på nervene, kan få ham til å miste interesse. Del detaljer om diabetes kun når det er nødvendig. Du vil at avtalen din skal vite det for deg C & # 8217, det er mye mer enn dine medisinske forhold.

5. Hold ting lys

Diabetes er en alvorlig tilstand, spesielt hvis komplikasjoner er utviklet som skade på nerver og øyeproblemer. Men du vil ikke bekymre deg for avtalen din, snakke om disse tingene, spesielt hvis du bare møtte deg. Prøv å holde samtalen lyset. Hvis du kan lære å le av situasjonen din fra tid til annen, vil du leve en «8217; mye mer morsom opplevelse.

6. Uttrykke dine behov

Diabetene dine vil ikke passere i bakgrunnen fordi du er ute på en konsert, gjør windsurf eller spis i en restaurant. Hvis A’aktivitet er for mye for deg å administrere og trenger å ta en pause, gi deg beskjed til avtalen din.

Diskuter restaurantene som tilpasser deg dine behov med datoen din. Stedene som bare serverer stekte matvarer eller har en fast multi-retters meny, kan ikke tilpasse seg kostholdsbehovene dine. Forbli stille kan kompromittere helsen din, som ikke er verdt det.

7. Forbered deg på datoer

Møte diabetes krever en liten ekstra planlegging. Her er noen forslag:

På en aktiv dato

Hvis du skal gjøre noe aktivt som en «8217; utflukt for en avtale, dør med harde candies, juice eller en annen rask handling karbohydrat i tilfelle blodsukkeret reduseres.

Strategier å spise ute

Behandle karbohydratinntaket er en av de viktigste tingene du kan gjøre når du administrerer diabetes, men ikke la deg motvirke når du føler deg nye restauranter. Se på menyene på forhånd og vær oppmerksom på karbohydratdelene, uavhengig av hva du bestemmer deg for å bestille.

Nyt en’salat som en forrett og bestille en forrett som inkluderer magre proteiner og mange grønnsaker. Dette kan bidra til å forhindre for mange karbohydratforbruk i en enkelt økt, noe som kan forårsake problemer med blodsukkeret.

Diskuter restaurantens alternativer med din dato på forhånd og planer tilsvarende.

Drikker alkohol

Hvis du drikker alkohol for en avtale, unngår blanderne rik på karbohydrater som vanlige brus, tonet vann eller juice. Velg vann eller brus med sitron eller kalk som blender. Vi anbefaler også å velge lett øl enn vanlig øl og tørr vin med respekt for søt eller glitrende vin.

Vær også forsiktig med lavt blodsukkernivå når forbruksalkohol og sørg for at du kontrollerer blodsukkernivået oftere.

Ta insulinen

Hvis du trenger insulin, må du sørge for at du tar mer enn nok, hvis datoen varer lenger enn forventet. Ekstreme temperaturer kan gjøre det mindre effektive insulinet, så ta det til et kjøleskap, om mulig. Ta testforsyningene med deg også.

Kontroller også at du har et sted å teste blodsukkeret og injisere insulinet privat. Trekke ut en nål foran noen du nettopp har møtt kunne skremme det, spesielt hvis de aldri har sett noen tester deres blodsukkernivå før.