7 enkle strekkøvelser og øvelser for å lindre smerter fra revmatoid artritt

Med RA, er det viktig å flytte

Hvis du har den reumatoid artrittet (ra), vet du at øvelsen er god. Men finn tid, L’energi og motivasjon til å flytte, faktisk kan være vanskelig. Dette gjelder spesielt når du lider.

Men Undersøkelser viser at pasienter med ars som gjør trening, har mindre smerte enn andre pasienter med AR. L’Trening kan bidra til å forbedre humøret ditt, forbedre fellesfunksjonen og forebygge muskelatrofi og svakhet.

Her er syv spesifikke øvelser for pasienter med AR.

Vannøvelse

Sekund Sentre for sykdomskontroll og forebygging, Personer med revmatoid artritt viser flere helseforbedringer etter å ha deltatt i hydroterapi, trene i varmt vann, sammenlignet med andre aktiviteter. utdanning Vis at folk med AR som deltok i hydroterapi hadde mindre smerte og leddsmerter. L’Hydroterapi har også forbedret humøret og det generelle trivsel.

De vannbaserte øvelsene; vann, som svømming og # 8217; AcquaMyM, også forbedre bruken av berørte ledd og redusere smerte.

Tai chi

Tai Chi (noen ganger kalt «8220; Motion Meditation & # 8221;) er en tradisjonell kinesisk kampsport som kombinerer sakte og hyggelige bevegelser med mental konsentrasjon. Denne øvelsen forbedrer muskelfunksjonen og stivheten og reduserer smerte og stressnivåer hos pasienter med AR. Deltakere i en studere Han rapporterte å føle seg bedre etter å ha praktisert Tai Chi og har en kortere generell syn på livet.

Du kan kjøpe DVDer for å starte eller gå til et kurs i ditt område.

sykkel

Hvis du har L & # 8217, er det viktig å gjøre hjerteslaget ditt. Dette skyldes at de med AR har større risiko for kardiovaskulær sykdom og komplikasjoner. Sykkelen er en utmerket lav-støtstrening som er lettere for ledd enn andre aerobiske øvelser.

Sykkelen bidrar til å opprettholde kardiovaskulær helse, øker styrken på bena og reduserer morgenstivheten. Du kan sykle til en gruppe syklister eller bruke et treningsstudio eller ditt hjemmesykkel.

Turer

En tur i parken kan virke for enkelt, men det er en av de enkleste og praktiske treningsformene. I tillegg til å øke hjertefrekvensen, kan det gå opp å gå oppløse leddene og bidra til å redusere smerte. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han fant ut at selv 30 minutters gange om dagen kan forbedre humøret ditt.

Hvis du har balanseproblemer, prøv å bruke pinnene for å stabilisere deg. Hvis tiden blokkerte deg inne, gå til et innendørs spor eller salter på tredemølle.

Yoga

Yoga, som kombinerer stillinger med pust og avslapning, bidrar også til å forbedre symptomene på & # 8217;. utdanning Vis at yngre mennesker med AR som har praktisert Yoga, har opplevd forbedringer i smerte og # 8217; humør. Forskere fra. Johns Hopkins University Lignende resultater: Pasienter med revmatoid artritt hadde færre ømme og hovne ledd i forhold til før du praktiserer yoga.

Yoga eller Stretching Yoga kan hjelpe pasientene til å forbedre fleksibilitet og bevegelsesområde & # 8221; sier Dott. Mario Siervo, direktør for medisinsk personelloperasjoner på Leon medisinske sentre.

Andre typer strekk

Helsepersonell anbefaler ofte å strekke seg for pasienter med AR. ; Stretching bør inkludere armer, rygg, hofter, foran og baksiden av lårene og kalvene og sier Dr. Philip Conwisar, ortopedisk kirurg i California. Gjør strekkøvelser som før om morgenen, ta en strekkpause i stedet for en kaffepause eller strekke på kontoret i noen minutter.& # 8221;

Dr. Naheed Ali, forfatter av & # 8220; Arthritis og You & # 8221;, anbefaler å bøye fingrene, litt bøy håndleddet og strekk tommelen.

treningsstyrke

L’AR fører ofte til svekkede muskler, som kan forverre ledsmerter. L’Styrketrening bidrar til å redusere smerte og øke muskelstyrken. De sterkeste musklene bedre støtter leddene og gjør hverdagslige aktiviteter mye lettere.

Prøv å løfte vekter hjemme to eller tre ganger i uken. Du kan også prøve motstandsbandene, så lenge fingrene og håndleddene er i god form. Snakk med legen din og vurder muligheten for å jobbe med en personlig trener hvis du er ivrig etter å løfte vekter eller bruke motstandsbandene alene.

Tilpasset til forholdene dine

Uansett trening du velger, og # 8217, er viktig å beholde den. Noen dager er du sannsynlig at du føler deg mer smerte enn andre. Greit. Utøves med mindre intensitet i disse dager, prøv en annen form for trening eller ta en gratis dag.

Hvis hendene dine ikke kan ta en vekt, bruk et motstandsbånd rundt # 8217; underarm. Hvis alt du kan gjøre er å gå, så gå en tur ut. Selv om det er et sakte tempo, vil du sannsynligvis føle deg mye bedre etter.