7 deler av kroppen som folk alltid mister med solkrem

Hvilke kroppsdeler er lettere å miste med solbeskyttelse?

C’Det er alltid det irriterende området i huden som mangler når det gjelder å bruke solkrem om sommeren. Og dessverre, når du skjønner det, kan huden din være uløselig, og du må møte konsekvensene: en skarp og desequant burn.

Også flere grundige solskrempapplikatorer kan ende opp med en merkelig eller uventet brenning. Vanligvis er det ikke fordi noen ikke bryr seg om solkrem, men heller fordi det er noen områder av kroppen som er lett forsømt og glemt.

Som alle hud som brennes av solen, er disse områdene i fare for skade på huden eller å utvikle unormale celler senere.

; Jeg har definitivt sett noen poeng i utviklingen av hudkreft som kan skyldes det faktum at de ikke brukes daglig av’anvendelse av solbeskyttelse, men også områder som pleier å være lett å fjerne og ikke så effektiv hvor folk glemmer å bruke på nytt og # 8221; Michael Kassardjian, Do, Dermatologist sertifisert av styret i Los Angeles.

Generelt, med solfiltre, bør folk forsøke å bruke bredspektret solfiltre med SPF 30 eller høyere per dag, og nøkkelen er å bruke dem hver annen time & # 8221; legger til.

Mens linsen til slutt forhindrer forekomsten av en smertefull solbrent, tenker på det lengste begrepet, er målet med en «8217; tilstrekkelig solbeskyttelse er å forhindre hudkreft. Her er noen av de vanligste områdene vi savner, og hvordan å beskytte dem:

Point N. 1: sider og baksiden av nakken

Folk kan være gode til å bruke solkrem på ansiktet, men et område som ofte kan overses er nakken og sier Dr. Kassardjian.

Mens L’hele halsen krever SPF, inkludert forsiden som vanligvis er alle «8217 skyggen av kjeven, sidene og baksiden av nakken er spesielt sårbare for solens skadelige stråler.

Han bemerker at hvert år så mange penger blir brukt til fast krem, injeksjoner og lasere i Quest’område, som er et svar på solen og # 8217; hud aldring.

; Jeg fjernet kirurgisk mange hudtumorer av basale celler, squamousceller og til og med melanom fra sidene og baksiden av nakken, som kunne forebygges med den vanlige bruken av solkrem & # 8221; sier Dott. Kassardjian.

& # 8220; sidene av nakken, spesielt i byen som Los Angeles (venstre side av retten generelt) kan påvirkes gjennom årene av guiden, siden dette er et vanlig sted som solen treffer dag etter dag.& # 8221;

Forebygging

For å hindre halsen i brenning, begynner med en solkrem med en 30 eller høyere SPF og ideelt sett en som er vanntett hvis du planlegger å svette eller svømme.

«Påfør solkremet på nakken fra forsiden, deretter til sidene av nakken og opp til # 8217; hår som henger i ryggen. Dette vil sikre at du dekker godt området & # 8220;, sier Dr. Kassardjian.

Også, du kan ha en bredbørstehue eller en med nakkeklaff for ekstra beskyttelse i området.

# 2 Spot: Den øvre delen av brystet

Vi snakker om’brystområdet rett over hvor din t-skjorte slutter å dekke deg, rett under begynnelsen av nakken eller hvor kragebenet er plassert.

& # 8220; For mine venner og pasienter kjører, er dette et område som synes å være oftere oversett & # 8221; sier Rajani Katta, MD, sertifisert dermatolog og forfatter av & # 8220;Glow: Dermatologens guide til en yngre hud diett av hele matvarer. & # 8220;

«Selv om de vanligvis husker å gjøre en god jobb med solkrem på ansiktet, kan det være vanskeligere å huske å beskytte nakken og den øvre delen av brystet. Selv om du har på seg en skjorte, forlater dette fortsatt den øvre delen av brystet & # 8220; sier Dr. Katt. Dette gjelder spesielt hvis du har en V-hals T-skjorte eller rund hals.

Forebygging

For Quest’område, du må spre et ekstra lag med solkrem eller ha en beskyttende t-skjorte fra High Collar Sun, sier Dr.Katt. Du kan til og med få T-skjorter med SPF (mindre sol trenger i stoffet) som tilbyr ekstra beskyttelse.

Spot N. 3: LIPS

Leppene er ofte et område som ikke er oppdaget når de beskytter mot solen og er kronisk utsatt for UV-stråler & # 8221; sier Dr. Kassardjian. Hvis du noen gang har brent leppene dine først, vet du at det er en smertefull og irriterende helbredelse.

Dessverre ser vi en fin po & # 8216; av hudtumorer på leppen og disse hudtumorene kan bli mer aggressive [og] kreve kirurgisk behandling, så forebygging er fundamental & # 8221;. Kassardjian.

Heldigvis er det mange solfiltre eller balsammer for leppene som er opprettet spesielt for å gå til leppene og # 8211; Og noen av dem har også en god smak!

Forebygging

Dr. Kassardjian antyder å bruke en solkrem for lepper som inneholder sinkoksid. Noen av dine favoritter er:

Tips: Hvis du har en grov, skumlet eller et pestpunkt som ikke forbedrer med typiske lepper-produkter, er det viktig å gjøre det.

# 4 Spot: øvre deler av hendene

De øvre delene av hendene er spesielt utsatt for langsiktig skade på UV-stråler og risikoen for hudkreft og for tidlig aldring på grunn av kjøring & # 8221; sier Dr. Kassardjian. Selv på en overskyet dag, er det viktig å beskytte hendene, spesielt under aktiviteter Alle & # 8217;.

Beskyttende hender kan forhindre skadelige solbrentheter og forhindre utvikling av tidlig aldringsskilt som solseng og fregner.

Forebygging

«Før du går ut, kan din normale daglige solkrem påføres på baksiden av hendene, spesielt for å gni det godt for god grunnleggende beskyttelse. Denne grunnleggende anvendelsen av solkrem om morgenen vil bidra til å dekke alle områder godt før de starter dagen, men reapplikasjonen er der andre tips kommer til en enklere bruk & # 8220; sier Dr. Kassardjian.

Siden du stadig bruker hendene dine om dagen, kan du bruke solkrem på Quest’området er grunnleggende, siden det lett kan gni eller vaske bort. Av denne grunn anbefaler Dr. Kassardjian en solpinne eller pulverisert.

& # 8220; uansett folk vil mest sannsynlig bruke (for eksempel følelse, enkel transport, etc.), Jeg vil anbefale det. Jeg liker spesielt solfilter. L’Stick-applikasjonen kan gjøre det lettere, spesielt for reapplikasjonen som du kan bruke på nytt pent på den øvre delen av hendene før du returnerer og er lett å bære & # 8220;.

Dr. Kassardjian anbefaler merker som Neutrogena, Avène, Supergoop Og La Roche-Posay Anthelios & # 8211; Men gjerne velge et produkt som passer best til dine behov og budsjettet ditt.

Hvis du bruker pulverformet solkrem, bør dette påføres etter den første grunnleggende solkrem. & # 8220; Pulverisert solfiltre er et annet alternativ som kan hjelpe folk å huske å bruke på nytt, spesielt hvis slikt støv brukes på ansiktet / # 8221; sier Dr. Kassardjian. Farge Escience Det er din anbefaling for en solkrem basert på støv.

«Pulveret er veldig enkelt å gjenta på den øvre delen av hendene og tørker opp. Grunnen til at det ikke ville være mitt førstevalg om å bruke den på baksiden av hendene først og fremst & # 8230; Det skyldes det faktum at med pulvere kan du være mer sannsynlig å miste noen områder under søknaden, så min personlige preferanse er at den er utmerket for reapplikasjonen . & # 8220;

Trinn 5: Øveren

Et populært utilsiktet brennpunkt, den øvre delen av ørene er spesielt sårbar.

Dessuten er dette en’Dessverre ser vi mange hudtumorer utvikler seg og er et område i området som er glemt når solbeskyttelsen er påført & # 8221; sier Dr.. Kassardjian. & # 8220; Ikke bare ørene selv, men også bak ørene, spesielt bak venstre øre for de som kjører lange avstander daglig (som nevnt med nakken) fordi de vil bli stadig utsatt for de UV-strålene og # 8221;.

Og mange mennesker kan ikke tenke på å legge til ekstra beskyttelse hvis de bærer en baseballhette, som ikke dekker og beskytter ørene som en bredbørstehue.

Forebygging

Du bør alltid sette solen på toppen av ørene, men legg til en lue betyr ekstra beskyttelse & # 8211; Og også for ansiktet ditt.

«Det er veldig viktig å finne en bred brimmed lue du liker og ha på seg, om det er en fiskehatt, en lue, en cowboyhatt eller en» 8217; andre opsjoner & # 8221; sier Dott. Katt. & # 8220; Hvis du ikke kommer til å ha på seg en lue, må du være veldig sjenerøs med solen din på toppen av ørene.& # 8221;

Trinn 6: Den øvre delen av føttene

O vært i denne personen, eller du så denne personen med abbroid føttene. Det kan gjøre det smertefullt eller umulig å ha på seg noen form for sko.

At du slapper av på stranden eller tilbringer dagen på en båt eller en tursti, kan det være lett å glemme å beskytte den øvre delen av føttene, spesielt hvis du allerede har flip-flops eller andre sandaler. Men dette området av huden er viktig for å beskytte akkurat som enhver annen del av kroppen.

Forebygging

& # 8220; Hvis du bruker sandaler, er regelen først solbeskyttelsen, deretter Sandals & # 8221;, sier Dr. Katt.

Prøv å bruke en tykkere og vanntett solkrem, spesielt hvis du bader dine føtter, eller du blir sandy. Og hvis du er inne og utenfor vannet, sørg for at du bruker på nytt etter hvert dykk eller hver 2 timer.

Trinn 7: navlen

Hvis din avling øverste forlater din navlestrøm utsatt for solen, kan den også sizzle.

& # 8220; Med nåværende motetrender ser jeg flere kvinner iført topper som oppdager navlen om sommeren & # 8221; sier Dr. Katta. Mens pasientene mine er generelt ganske forsiktige når de bærer bikini på stranden, kan de ikke tenke på deres eksponerte navle når de er i en bygate & # 8221;.

Forebygging

Dette er A’område hvor solkrem er grunnleggende & # 8221;, sier Dott. Katt. Bruk en solkrem med minst SPF 30 og bruk hvert 2. timer hvis du er ute.

Emily Shiffer er en’ex-produserende digital web for menns helse og forebygging, og er for tiden frilansskribent spesialisert på helse, ernæring, vekttap og fitness. Bor i Pennsylvania og elsker antikviteter, koriander og amerikansk historie.