7 Daglige måter å beskytte tennene dine

Ta vare på tennene dine

Noen sier at øynene er vinduet på # 8217; Soul. Men hvis du virkelig vil vite hva noen snakker om, sjekk smilet ditt. Et koselig skuespill av perler gjør en’utmerket førsteinntrykk, mens en lepper smiler strammet eller et dårlig ånde pusten gjør det motsatte.

Fortsett å lese for forslag til hvordan du sørger for at du gir tennene den omsorgen de fortjener.

1. Børste to ganger om dagen i to minutter

Vask tennene i to minutter, to ganger om dagen, sier American Dental Association (ADA). Dette vil holde tennene til toppen av skjemaet. Vask tennene og tungen med en myk børste tannbørste og en fluorid tannkrem renser maten og bakteriene fra munnen. Pørst partiklene som korroderer tennene og forårsaker kariet.

2. En morgen børste kamper l’morgen pusten

Munnen er på 98.6 ° C (37ºF). Varmt og fuktig, det er fullt av matpartikler og bakterier. Disse fører til innskudd som kalles plaque. Når akkumulerer, kalsifikke eller herdes på tennene for å danne tartaren, også kalt tartar. Tartaren irriterer ikke bare tannkjøttet, men kan forårsake gingivalsykdommer og forårsake halitose.

Sørg for å pusse om morgenen for å bli kvitt plakettet som har akkumulert om natten.

3. Ikke børste over

Hvis du vasker deg mer enn to ganger om dagen, i totalt fire minutter, kan du konsumere emaljelaget som beskytter tennene dine.

Når tennene emalje ikke er til stede, utsetter det et lag med dentin. Dentin har små hull som fører til nerveender. Når disse er aktivert, kan du prøve alle slags smerte. Ifølge sentre for sykdomskontroll og forebygging, nesten 20 prosent Amerikanske voksne har opplevd smerte og følsomhet overfor tenner.

4. Ikke-turbo

Det er også mulig å pusse for sterkt. Vask tennene som om du polerer et skall D & # 8217;. Hvis tannbørsten ser ut som noen som sitter på den, søker du for mye press.

Emaljen er sterk nok til å beskytte tennene dine fra alt som skjer i munnen, fra å spise og drikke alt’Start av fordøyelsesprosessen. Barn og tenåringer har Mykere emalje enn voksne, Forlater tennene mer utsatt for karies og alle «Erosjoner fra mat og drikke.

5. Pass på at du bruker tanntråd hver dag

Du vil unngå den minste skrapende din neste kontroll? Den interdentale tråden løser partiklene som børsting mister. Fjerner også plakk og gjør det så forhindrer tartarakkumuleringen. Selv om det er lett å pusse bort plaketten, er det nødvendig med en tannlege for å fjerne tartaren.

6. Uansett når du gjør det

Du har endelig svar på det gamle spørsmålet: «som kommer først, interdental wire eller børsting?& # 8221; Uansett, ifølge Ada, forutsatt at du gjør det hver dag.

7. Hold deg unna bruset

& # 8220;Sip hele dagen, laget for å forfalle& # 8220; er en kampanje av Minnesota Dental Association for å advare folk på farene ved ikke-alkoholholdige drikker. Det er ikke bare sukkerholdig brus, men også dietten for å skade tennene dine. L’Soda Acid Attacks Tenner. Når syren forbruker emaljen, skaper det hulrom, forlater flekker på tannens overflate og Herodes den indre strukturen av tannen. For å unngå karies på grunn av alkoholforbruk, begrense brus og ta vare på tennene dine.