7 Daglig tonics som bidrar til å berolige stress og # 039; angst

Beskrivelse

Vi var alle der, følte seg som om det manglet bare en liten & # 8216; av energi i vårt trinn. Heldigvis, C’er en naturlig løsning (og velsmakende!) I ditt pantry.

Vi er stor fan av forberedelsen av Intragli sunnere, enten det er kaffe & # 8220; kaffe & # 8221; å sopp stimulere godnattsimmunsystemet eller melk mot søvnløshet.

Så i stedet for å ta den tredje koppen kaffe til en utbrudd av energi eller en natthett for å eliminere stress, har vi samlet syv naturlige tonikere full av daglige ingredienser kjent som kraftige rettsmidler for å bekjempe tretthet, l’angst og stress. Tenk: Apple eddik, matcha, ingefær og gurkemeie for å nevne noen få.

Les videre for å oppdage din nye favoritt, velsmakende drikke.

Drikk ingefæren for å forfinne hjernen og bekjempe stress

Ginger har fordeler i tillegg til smak av favorittoppskriften i en panne eller for å lindre magesmerter. Denne kraftige planten inneholder 14 unike bioaktive forbindelser og antioksidantegenskaper. Disse forbindelsene ble funnet Avgrens den kognitive funksjonen I middelaldrende kvinner og kan til og med beskytte hjernen, Ifølge en studie på rotter, Mot oksidativ stress skade.

Dyrestudier har også indikert at ingefær kan påvirke serotoninnivåene og kan behandle og redusere angsten så suksess som benzodiazepiner.

Gingerfordeler:

 • Forbedring av cerebral funksjon
 • Antioxidantstøtte
 • Behandling for stress

Prøv det: BREW Denne sunne ingefæren tonic (varmt eller kaldt) for en dose kraftige antioksidanter. Den friske ingefæren er veien å gå, men hvis du har tenkt å integrere den, varierer de anbefalte dosene.

Forbered Maca for å balansere hormonene dine

Roten til Maca blir stadig mer populært i det siste, og med en god grunn. Denne peruanske innfødte anlegget har vist seg å øke Seksuell lyst hos menn (og muligens Seksuell funksjon, potetmos). Det er også vist Lovende resultater Å øke fysisk ytelse i mannlige syklister.

Denne hormonelle balansen er også en sterk stress supporter. Planteforbindelsene til Maca (kalt flavonoider) kan fremme en tilstand av en positiv sjel og # 8217; Reduser blodtrykk og depresjon (Som vist i postmenopausale kvinner).

Fordeler med Maca:

 • Energi øker
 • balansert humør
 • Reduksjon av blodtrykk og depresjon

Prøv det: det blander bare Maca pulver I din daglige smoothie, kopp kaffe eller varm sjokolade (Her er en velsmakende oppskrift!). Du kan også prøve dette God energidrink rot. For å virkelig se en effekt, må du kanskje drikke 3.3 gram Hver dag i 8-14 uker.

Du trenger en ny stimulus? Gå til Matcha

Sip matcha for en ren humming og jitter. Matcha inneholder flavonoider og L-teanine, som er Historisk kjent for Dets avslappende effekter. L-teanin øker alphafrekvensbåndet i hjernen, slappe av uten å forårsake døsighet.

Kombinert med koffein, kan L-Teanina ha Positive effekter på’humør Kognisjon. Tatt i betraktning at matcha er også rik på antioksidanter, vitaminer og næringsstoffer, kan være en kraftig tonic for å beseire tretthet og forbedre din generelle helse.

Matcha-fordeler:

 • Positive effekter på’humør
 • Fremmer avslapning
 • Gir vedvarende energi

Prøv det: Forbered en Matcha Tea Cup med Praktiske teposer Eller forberede dette Magic Matcha Tonic Bruker matcha pulveret. Koffein i matcha er sterk nok! Du kan kanskje føle effektene i en & # 8217;.

Prøv Reishi for å lindre L’naturlig angst

Del på Pinterest

Reishi sopp, kallenavn & # 8220; xanax av naturen & # 8221; Jeg er en stor naturlig måte å eliminere stress på. Denne soppen inneholder triterpen-blandingen, kjent for sine beroligende egenskaper. Det eier også Kvalitet antitumorals, antiinflammatorisk, ansiolitisk og antidepressiv.

Denne magiske sopp kan også favorisere en bedre søvn (som vist i Studier på rotter), forlater deg mer hvilet og konsentrert hele dagen.

Reishi fordeler:

 • Fremmer en mer avslappet søvn
 • Den har antidepressiva og anxiolytiske egenskaper
 • Den har kraftige beroligende midler

Prøv det: bruk en spiseskje av Reanshi pulver varm, Healing tonn eller te.

Ta eplene eddik for å øke energien;

L’epler eddik bruker over den velsmakende vinaigrette. Denne eddik kan ha en direkte innvirkning på deg Blodsukkernivåer, Bidrar til å holde til og med energien og forhindre tretthet og # 8217;. Den inneholder også epleeddik essensielle mineraler Som kalium, som har direkte korrelasjon med våre energinivåer.

Fordeler med’Apple eddik:

 • Kontroller blodsukkeret
 • Det opprettholder også energinivået
 • kan bidra til å fremme generell helse

Prøv det: bare bland eplene eddik eddik i varmt eller kaldt vann eller prøv å gjøre det Tonic Alle’Apple eddik. Etter å ha drukket 1 gram, Du kan føle effektene innen 95 minutter.

Mulige bivirkninger

Store doser av eple eddik kan forårsake noen bivirkninger, inkludert fordøyelsesproblemer, skadet tenner emalje og brenner til halsen. Det kan også samhandle med stoffene dine, så snakk med legen din hvis du har tenkt å drikke den regelmessig.

Prøv gurkemeie for mental helse generelt

Del på Pinterest

Meieriprodukter til gurkemeie er overalt på Internett, men de støttes av vitenskap eller er ganske enkelt fasjonable? Vi er glade for å rapportere at gurkemeie motstår sin popularitet, spesielt når det gjelder mental helse.

Curcumin, den bioaktive forbindelsen i gurkemeie, har vært forbundet med behandlingen angst, Depresjonog mer, kanskje på grunn av dette Øke serotonin og dopamin nivåer. Undersøkelser han foreslo som faktisk kan være så effektiv som prozac med mange færre bivirkninger.

Fordeler med gurkemeie:

 • Øke serotoninnivåene
 • kan bidra til å lindre angst og depresjon
 • de kan være like effektive som antidepressiva

Prøv det: prøv dette forfriskende Tonic anti-inflammatorisk gurkemeie For noe litt annerledes. Resultatene kan ikke være umiddelbare, men hvis du drikker det Milligram 1000 Hver dag i seks uker, kan du begynne å høre en forskjell.

Ashwagandha: Ditt nye adaptogen

Hvis du ikke er kjent med dette adaptogen, er det en god tid å lære. Adaptogenes er substanser som er tilstede i naturen som hjelper kroppen vår og tilpasser seg stress.

Spesielt Ashwagandha er en superstjerne som kjemper stress. Dette adaptogenet har vist seg å hjelpe lettelse fra # 8217; angst, Bekjemp tretthet E Redusere kortisolnivåene.

Fordeler med Ashwagandha:

 • Reduserer kroppens stresshormon
 • lindrer l’angst
 • Hindrer stress-på grunn av tretthet

Prøv det: nippe Denne Ashwagandha Tonic Sov fredelig og oppløs stress. To kopper kan være nødvendig om dagen (med 150 milligram Ashwagandha) I en måned før du føler effektene.

Som alltid, kontakt legen din før du legger til noe i din daglige rutine. Selv om de fleste av disse urter, krydder og te er trygge å konsumere, kan drikke for mye på en dag kan være skadelig.

Så, med alle disse fantastiske anti-stress tonics å velge mellom, som du er mer entusiastisk om å prøve først?

DIY bitter for stress

Tiffany The Forge er en profesjonell kokk, oppskrift utvikler og matforfatter som kjører bloggen Pastina og bakverk. Hans blogg fokuserer på ekte mat for et balansert liv, sesongmessige oppskrifter og tilgjengelige helsetips. Når han ikke er på kjøkkenet, elsker Tiffany Yoga, utflukter, reise, organisk hagearbeid og går ut med sin Corgi, Cocoa. Besøk det på bloggen din eller opp Instagram.