7 beste tørkede sjampo for hvert budsjett

Del på PinterestALYSSA KIEFER DESIGN

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Tørket sjampo bruker stivelse eller alkohol til å absorbere olje, svette og smuss fra håret. Jeg er et fantastisk verktøy for å avkjøle håret mellom en vask og # 8217; Annet, for å gi låsene et kult blikk etter trening eller å gjenopplive låsene dine for en avtale av # 8217; siste minutt etter en lang dag.

Mens de Ditt daglige destinasjon bør ikke nødvendigvis være, Jeg er en’ekstraordinær lagt til hårpleie arsenalen.

De tørre sjampoene i denne listen er de beste blant forbrukerne som stoler på den tørre sjampoen for å holde dem vakre og føle det beste. Disse produktene kommer alle av respektable produsenter, bruk kvalitets ingredienser og er tilgjengelig for kjøp på en relativt rimelig pris.

Prisklasse

Tørket sjampo bør ikke være dyrt å være effektive. Men det er en kostnadsvariasjon mellom varemerker og produkttyper.

Det kan hende du finner at din favoritt er plassert i høy eller lav rekkevidde, basert på forskjellene i parfyme av produktet, brukere eller til og med lojalitet til merkevaren. Vi vil indikere hvor hvert produkt på prisskalaen faller som følger:

  • $. (Lavere prisklasse, fra $ 4 til $ 7)
  • $$. (Litt dyrere, fra $ 8 til $ 15)
  • $$$. (Dyrt, fra $ 16 til $ 20)
  • $$$$. (Maksimumlinjen, fra $ 21 til $ 50)

Den beste tørre fete håret sjampo

Tørket Klorane Shampoo All’Nettle

Klorane Dry Shampoo med Nettle er formulert for normalt fetthår. Absorberer overflødig olje til roten og forlater ikke en klebrig eller kollosans følelse.

Brukere elsker glansen som gir håret og setter også pris på mangelen på floral duft. Noen sier at det gjør at håret ser ut, lukter og føles bare vasket i maksimalt 2 dager.

Hvis du har fetthår, vet du at røttene dine kan virke våte innen noen få timer med vask, enn si en dag eller to. Dette gjelder spesielt for fetthår som er fine eller subtile.

Den tørkede sjampo linjen av klorane Inkluderer mørke hårformuleringer som bruker jernoksid for farge, dessuten er produkter veganer og hypoallergenic.

Pris: $$$

Kjøp Klorane Dry Shampoo online med Nettle.

Beste tørre krøllete hår sjampo

Dry Cleanser for uvasker rik

Unwash Curls Dry Cleanser er designet for å oppdatere og bevare krøllete hår og beveger seg. Det er veldig lett og legger ikke vekt som kan trekke ned eller flate krøllete. Legg til volum og bidrar til å redusere den frizzy effekten og er flott for løs eller stramme krøller og tykt hår.

Hvis håret ditt er tynt og krøllet, kan du finne dette produktet for tungt.

Pris: $$$$

Kjøp Unwash Curls Dry Cleanser online og i butikkene.

Den beste tørre naturlige hårsjampoen

Cantu Refresh Dry Co-Wash med Epler Cider eddik og # 8217; te treet

Cantu Refresh Dry Co-Wash gir en betydelig dose fuktighetsgivende shea smør og stivelse som absorberer oljen. Den inneholder også eple eddik og meleuca olje, som kan være nyttig for hodebunnen.

Denne tørre sjampoen er egnet for enhver frisyre, inkludert teksturer, utvidelser, fletninger og hår strukket. Etterlater ingen hvite rester, som er en stor fordel for mørkt hår.

Brukere av dette produktet rapporterte at det ikke er irriterende for hodebunnen og har også en fantastisk parfyme som ligner på noen hårføner. Det er flott for tykt hår, men hvis håret ditt er veldig tynt, kan de forlate røttene dine litt og # 8216; gummy.

Pris: $

Kjøp Cantu Refresh Dry Co-Wash Online og i butikkene.

Den beste tørre mørke hårsjampoen

Guddommelig tørr tørr sjampo batiste

Guddommelig mørk Er svaret på Batiste for å tørke sjampo laget spesielt for mørkere hårskygger. Mest tørkede sjampoos spray på hvitt eller grått, som krever rikelig børsting hvis du har mørkt hår.

Batiste’s guddommelige mørke tørre sjampo er laget for farget og ikke farget hår, fra mahogny til brun sjokolade i svart svart.

Sørg for at du kraftig rist flasken før du vil eliminere hvite pulverrester. Noen brukere elsker det faktum at dette produktet dekker tynn eller skallet områder i hodebunnen. Det har også en deilig duft som minner om hvitt fiske, bergamot og vanilje.

Hvis håret ditt er lysebrunt eller rødt, velger du Batista vakker brunette, som har en klarere fargetone, i stedet for guddommelig mørk.

En ting å merke seg: Fargen må vaskes forsiktig når du gjør sjampoen eller migrerer på håndkleet ditt.

Pris: $

Kjøpe for DIVINE DARK DRY BATISTE ONLINE SHAMPOO Og i butikkene.

Det beste tørre håret sjampo for fint hår

Dry Shampoo Dove Volum og Fullness

Hvis håret ditt er super fint eller retter og ser etter en tørr sjampo som legger til volum, hvor og fulle shampoo er for deg.

Fra deres oppdatering + tørket sjampo oppdateringslinje, er dette gjort for å legge til volum og glans, samt gi hår en virkelig frisk og ren parfyme.

Men kan legge en god mengde hvit rest i håret hvis du mettet med for mye produkt. Løsningen? Pass på at du bare sprayer den på røttene, fra minst 10 tommer unna. Det er også trygt for farget hår.

Pris: $

Kjøpe for Hvor volum og fullhet tørr online sjampo og i butikkene.

Den beste tørre farget hår sjampo

Suave Professionals Keratin Infusion Color Care Dry Shampoo

Suave Professionals Fargehjelp bidrar til å legge til volum og skinne til hår, det forlater ikke vått hår, klebrig eller sprø.

Hvis du farger håret ditt, vet du at en overdreven sjampo kan fade fargen raskere. Bruk en tørr sjampo kan bidra til å eliminere den.

Pris: $$

Kjøpe for Suave Professionals Keratin Infusion Color Care Dry Online Shampoo og i butikkene.

Den beste tørre pulver sjampo

Bumble og bumle klar for pulveret

Hvis du foretrekker kontrollen du kommer fra et pulver i stedet for en spray, vil du ha det gøy med denne tørre sjampoen, som får entusiastiske vurderinger.

Det er greit for de fleste typer hår, fra jevn til bølgete, og det fungerer også for fint eller tykt hår. Gir volum og mykhet, den kan også brukes på farget hår. Går på transparent og etterlater ingen hvite rester.

Pass på at du bruker den sparsomt. Noen brukere får de beste resultatene ved å sprøyte pulveret på børsten i stedet for å bruke den direkte på håret.

Pris: $$$$

Kjøpe for Bumble og Bumble Ready-to-Powder Online og i butikkene.

Hvordan velge

Når du tenker på hvilken tørr sjampo kjøpe, husk disse forslagene:

  • Vær oppmerksom på brannfarlige ingredienser. Mange tørkede sjampoer bruker brannfarlige kjemikalier hvis det er vått, som propan og butan. Fordi? Disse kjemikaliene virker som et stabilt drivmiddel i sprøyter som fordamper raskt.
  • Kjøp for hårtype. Den hvite resten forårsaket av mange tørkede sjampo kan være irriterende for å fjerne på mørkere hår. Hvis dette er et problem, må du alltid velge produkter laget ved å tenke på mørkt hår.
  • Kjenn produsenten og selgeren. Kjøp kun produkter som kommer fra pålitelige produsenter og selgere.
  • Les etikettene. Hvis du er allergisk mot visse ingredienser, må du alltid sjekke etiketten til hver tørr sjampo enn å kjøpe. Hvis det er viktig for deg å bruke økologiske, equosolidale eller biologiske ingredienser, må du kontrollere at du kontrollerer L & # 8217;.
  • Test A & # 8217;. Hvis du har sensitiv hud eller en skalp-tilstand som hodebunnspsoriasis, gjør du en testoppdatering eller snakk med hudlege før du …
  • Sjekk datoen for bruk. Kontroller utløpsdatoen for produktet for å sikre at du ikke kjøper noe som kunne ha gått til maksimum.

L & # 8217;

Tørr sjampo kan hjelpe håret til å virke friskt og rent mellom en vask og # 8217; andre og minimere følelsen av fett på hodebunnen.

Ulike formuleringer kan være det beste for noen typer hår, som krøllete, fint eller farget hår. Før du kjøper, sørg for at du sjekker ingrediensene.

Kjøp kun produkter fra produsenter og selgere du kjenner og stoler på deg.