7 benkbehandlinger for den hyperaktive blæren

Hjelp på hyllene

Selv om urologiskomsorgsgrunnlaget estimerer 33 millioner Folk i USA bor med den hyperaktive blæren (OAB), ekte tall kan være mye høyere. Mange kan være for flau for å snakke om symptomer som plutselig og presserende behov for å urinere urinfrekvens og ulykker.

Det er ikke nødvendig å leve med oversiktsadresseboken eller holde den hemmelig. L’hjelp kan være tilgjengelig på nærmeste apotek, men først finne ut hva du trenger å vite før du velger et middel.

Plukke opp ting

Det ossibutininære stoffet kan brukes til behandling av den offline adresseboken. Er tilgjengelig fra disken i form av en lapp, som gir 3.9 mg oksybutinin om dagen gjennom huden. Benken er imidlertid bare tilgjengelig for kvinner. Menn kan ta ossibutinin i patch eller oral form, men de trenger resept.

Det er viktig at kvinner snakker med legen din om symptomer før du bruker benk-topplappen. Legen din kan teste urinen for å sikre at det ikke er tegn på infeksjon og vil kanskje ekskludere en nyrebund eller andre lidelser.

Korrekt bruk av lappen

Plasser oppdateringen ALLE’Ossiffutinin på tørr hud og # 8217; Abdomen, # 8217; hofte eller skinker. Husk å ikke bruke oljer, lotioner eller parfymer i det området. Hold deg unna livet, hvor klærne kunne bryte seg bort fra lappen.

La oppdateringen stå i fire dager. Endre oppdateringen etter fire dager og velg et annet punkt for å unngå hudirritasjon. For konsistens, bruk oppdateringen i de samme to dagene i uken. Notater dagene på kalenderen eller på narkotikaspakken.

Hvordan virker det

L’Ossibutinin er et antikolinergisk legemiddel. Dette betyr at stoffet blokkerer den kjemiske acetylkolinen, som styrer sammentrekningen av glatt muskulatur. I blæren virker oksybutininen på reseptorcellene i # 8217; acetylkolin i muskeldetrusoren, den store blæremuskelen som klemmer urinen. Reduksjonen i antall dedudere-spasmer gjør det mulig for blæren å fylle opp med urin før du provoserer følelsen av å måtte gå.

Forvaltning av bivirkninger

Selv om bivirkningene kan være mindre intense med lappen med hensyn til den orale oksybutinin, kan de forekomme tørre munner og øyne. Bruk kunstige tårer og spis en hard candy uten sukker kan bidra til å lindre tørrhet. Siden stoffet også kan være forstoppelse, som kan forverre symptomene på den offline adresseboken, er det viktig å spise mye frukt og grønnsaker med høyt fiberinnhold.

Lappen kan få deg til å sove, så vær oppmerksom på at alkoholen øker denne effekten. Inntil den har brukt lappen lenge nok til å evaluere effektene på deg, kjører du ikke eller bruker maskiner. Dette kan være en betydelig begrensning hvis du kjører til jobb eller utfører en jobb som inkluderer bruk av maskiner.

Herbal kosttilskudd for OAB

A’overflod av urteprodukter hevder å gi deg deg & # 821; gjør & # 8220; beste & # 8221; din blære eller hjelpe deg med deg / # 8221;. Men vitenskapen bak disse uttalelsene er veldig tynn. Noen dyreforsøk viser en potensiell effekt av noen urter på blæren, men studier er små og har ikke blitt gjentatt storskala i mennesker, om ikke helt.

Grønn teekstrakt

Det er ingen tilstrekkelige data for å støtte bruken av grønn teekstrakt for å minimere symptomene på den offline adresseboken. Dyr studere Rotter involvert i blæreskader forårsaket av fjerning av eggstokkene. Rotter behandlet med grønne tekatekiner, en flavonoid med antioksidantegenskaper har hatt færre ufrivillige sammentrekninger i blæren i forhold til rotter som ikke har mottatt supplementet.

Men ingen studio på’mannen måler l’grønn te katekiner effekt på blæren. Også, l’# 8217 etikett; grønn te ekstrakt kan ikke fortelle deg hvor mye koffein er tilstede i produktet. Koffein er en irriterende av blæren som kan forverre symptomene på den offline adresseboken.

Asiatiske urter

L’Japansk Gosha-Jinki-Gan Supplement kombinerer 10 urter. Litt studere Ved å involvere 44 kvinner med OAB i Japan viste en reduksjon i urinfrekvensen og en forbedring på en kvalitetsskala i de som tok 7.5 g Gosha-Jinki-Gan om dagen i åtte uker. Storskala studier bør bekrefte resultatene.

Hachi-Mi-Jio-Gan & # 8211 kinesisk urter blanding; Han kort og nr. 8211; Inneholder mange av de samme urter som finnes i Gosha-Jinki-Gan. Ifølge en japansk kan den hemme sammenhengen i blæren forårsaket av kjemisk acetylkolin studere Laget på rotter. Ingen studier ble utført på & # 8217;.

Menaie og mais silke

Klyvende, Sticky Willy & # 8221;, er en plante som klamrer seg til alt, som navnet antyder. Cleavers te markedsføres som & # 8220; avgiftende & # 8221; og gir & # 8220; lymfatisk støtte & # 8221;, men ingen testdokumenter bruken for å redusere symptomene på den offline adresseboken.

Kornet silke, trådene som samler seg fra mais før du spiser den, brukes også til å forberede en te. Det sies at denne teen lindrer symptomene på urinveiene, men ingen data bekrefter denne utsagnet. Det er heller ikke vitenskapelig bevis på at mais silke ville hjelpe OAB.

Buchu og din blære

Original Blomsteranlegg av fjellområdene i Sør-Afrika, Buchu har en lang historie med tradisjonell bruk. Legenden har at Buchu bidrar til å helbrede alt, fra feber til hoste til urinveisinfeksjoner.

Buchu Tea har ingen koffein, og erstatt deretter morgenkaffe eller svart te med Buchu vil redusere koffeinforbruket. Dette kan være nyttig for å lindre symptomene på den offline adresseboken, men forvent ikke en panacea. Ingen studio måler L’Buchu-effekt på oversiktsadresseboken.

Nei på hestetail, tranebær

Equiseto (Equiseto), en gammel plante som ligner en histhale når den tørkes, kan produsere en liten vanndrivende effekt. L’OBs mål er kontrollen av tilfeldige blærespasmer, ikke L’økning i urinstrømmen. L’Diuretisk effekt og mangel på studier betyr at du bør kansellere Equisetus fra listen din hvis du er på utkikk etter hjelp for oversiktsadresseboken.

Det samme gjelder for tranebær. Frukten er veldig syre, som kan forverre symptomene på den offline adresseboken. Cranberries kan endre måten bakteriene holder seg til blæren i en infeksjon på 8217, men bakteriene er ikke involvert i ufrivillige sammentrekninger som forårsaker adresseboken av nettet.

RTX: Ingen resultater av Offline Adresseboken ennå

Resinferatoksin (RTX) kommer fra harpiksen av en plante som ligner en kaktus som vokser i Marokko. Dette toksinet treffer nevronene som sender meldinger om hjernens smerte. Teoretisk, l’analgetisk effekt kan fungere på blæren, men ingen forskning på folk med OAB bekrefter denne ideen.

Dyr studere av RTX og blæren har gitt dårlige nyheter: Rottene som RTX hadde blitt injisert i blæren, hadde mer smerte og urinert mer, det motsatte av det du vil ha i behandlingen av offline adressebok.