7 av de beste probiotika for barn

Mens probiotika ofte annonseres som potensielt fordeler for voksne, Undersøkelser har også vist at probiotika også kan ha nytte av barn.

Akkurat som hos voksne kan probiotika hjelpe deg med å støtte et barns fordøyelses- og immunhelse, eller å ta opp spesifikke forhold som forstoppelse og sur refluks. Hvilket probiotisk velger for barnet ditt, men det vil i stor grad være basert på dine behov.

Hvis du vurderer probiotika for barna dine, er det viktig å snakke først med deres barnelege.

Når du begge bestemte seg for at probiotika bare er for dem, bør du vurdere disse syv alternativene.

Del på Pinterest

Nå matvarer Berrydophilus Kids

 • Type: Tuggbare tabletter
 • Prisklasse: $

Designet for barn i alderen 2 år opp, kombinerer disse tuggbare Berrydophilus 10 probiotiske stammer for å støtte helsen til ypesestivsystemet og et sterkt immunsystem. Barn vil sette pris på de morsomme former for dyr og den naturlige smaken av bær (selv om du holder disse sukkerholdige tabletter med xylitol bort fra kjæledyr).
Kjøp nå Foods Berrydophilus Kids Chewable Tablets Online.

Forny livet barn probiotisk

 • Type: Tuggbare tabletter
 • Prisklasse: $

Laget med tre milliarder avlinger og seks stammer, er dette probiotiske innebygde bærtilskudd designet for å redusere sporadiske fordøyelsesbalanser og støtte immunhelse. Forny livet Kids Probiotics er ingen sukker, meieriprodukter og gluten. Den inneholder også kunstige aromaer, fargestoffer eller søtningsmidler. Til slutt er dette probiotiske stabilt på hyllene, så kjøling er valgfritt.
Kjøp tuggbare tabletter av probiotika forny livet barn.

Daglig probiotisk barn av fordøyelsesfordelen

 • Type: Gummy Candies
 • Prisklasse: $$

Disse naturlige gummy candies med frukt smak har ikke kunstige aromaer og forsøker å gi daglig støtte og fordøyelsessystemet ditt og til det generelle en av barnet ditt. Fordøyelsesfordel Kids Daily Probiotic inneholder BC30, et probiotisk som kan overleve L’magesyre mer effektivt enn yoghurt og andre typer probiotika. Dette tillegget er hensiktsmessig for voksne og barn, fra 3 år oppover.
Kjøp Digestive Advantage Kids Daily Probiotic Gummies Online

Del på Pinterest

Pedia-LAX probiotiske yums

 • Type: Tuggbare tabletter
 • Prisklasse: $$

Disse jordbær tygge gir mange avlinger lever som en del av yoghurt. Uten sukker, gluten, konserveringsmidler, kunstige fargestoffer, egg, soya og peanøtter, kan Pedia-LAX probiotiske yums støtte den naturlige fordøyelsessaldoen ved å stimulere gode bakterier hos barn fra 2 til 11 år gammel.
Kjøp Pedia-LAX probiotiske yums tyggbare tabletter online

Culturelle barn pakker daglig probiotisk supplement

 • Type: Single-dose sachets
 • Prisklasse: $$

For barn i alderen ett år eller mer, inneholder disse enkeltdosepakker Lactobacillus rhamnosus gg og tar sikte på å støtte fordøyelsen og immunhelsen. Denne pakken med probiotiske kosttilskudd kan blandes i kalde mat eller drikke en gang om dagen, og er fri for gluten, meieriprodukter, laktose, melk, ekstra fargestoffer, konserveringsmidler, gjær og soya.
Kjøp pakker med daglige probiotiske kosttilskudd Kultur Kids Packs Online

Garden of Life Raw Probiotics Kids

 • Type: Pulver
 • Prisklasse: $$$

Dette probiotiske har en liten banansmak og er spesielt utviklet for å støtte en sunn fordøyelsesbakteriell vekst i barnet ditt. Hage of Life Raw Probiotics Kids er egnet for barn fra tre måneder opp og inneholder fem milliarder probiotiske celler, 23 rå og økologiske frukter og grønnsaker, samt prebiotiske inulin. Du bør sørge for at du gradvis introduserer det i barnets mat og drikkevarer som starter med en fjerdedel av en teskje og passerer til en komplett del hver dag.
Kjøp online probiotisk pulver til barns hage i livet rå.

Biocodex Floraster Kids

 • Type: Single-dose sachets
 • Prisklasse: $$$

Naturligvis søtet med all-fruit aroma, vil biocodex florastor barna mål å fremme en sunn fordøyelse hos barn fra to måneder opp med å opprettholde balansen mellom intestinal flora. Bland innholdet i en pakke med kaldt vann, fruktjuice eller myke matvarer som eple saus to ganger om dagen for å få de beste resultatene. Merk, dette probiotiske bør ikke kjøles og er fri for gluten.
Kjøp Biocodex Floraster Kids Packages Online.

Vurder tillegget av probiotika til barnets kosthold

Probiotika for barn kan tilby helsemessige fordeler som ligner på de voksne, for å støtte en sunn fordøyelsesbakteriell vekst for å styrke immunforsvaret.

Før han introduserer det inn i barnets kosthold, snakker han imidlertid med barnelege for å forstå om probiotika er egnet for dem. Etter å ha mottatt det grønne lyset, bruk denne listen over syv probiotika for barn som utgangspunkt.

Jessica Timmons er forfatter og utgiver i over 10 år. Han skriver, beslag og gir råd til en stor gruppe stabile og voksende kunder som en mor til fire barn som jobber hjemme, engasjerer seg i en sekundær konsert som en co-direktør for Fitness for A’Martial Arts Academy.