6 versjoner som er kompatible med diabetes av klassiske Thanksgiving retter

Ensom tenkning på kalkun lukten, røde blåbær fylling, potetpuré og gresskar Pie dør til en’bølge av gledelige minner om tid brukt med familien. Men hvis du bor med diabetes, er det en god sjanse for at du allerede teller karbohydrater i ditt Thanksgiving måltid.

For folk som bor med type 1 eller type 2 diabetes, kan måltider i løpet av ferien representere litt & # 8216; en utfordring når det gjelder å håndtere blodsukkernivået.

Gode ​​nyheter? Med noen små tilpasninger og noen kreative oppskrifter for diabetes, kan du slappe av og nyte denne dagen av takk.

Del på Pinterest

1. Lavt karbohydrat gresskar brød, pølse og feta fylling

Dette fylling oppskrift fra Pusten jeg er sulten Bruk lavt karbohydrat gresskarbrød (oppskrift på # 8217; liste over ingredienser) som en base for å holde antall karbohydrater lavt. Svinekjøttpølse, salvie og fetaost bidrar til å fylle et snev av smak mer.

Estimerte karbohydrater per porsjon: 8.4 G

Forbered oppskriften!

Del på Pinterest

2. Krydret pølse og fylling av cheddarost

Kjøttelskere gleder seg! Din tradisjonelle fylling fornyes med denne diabetikeren oppskrift fra Hele dagen drømmer jeg om mat.

Estimert karbohydrater per porsjon: 6 g

Forbered oppskriften!

3. Lav karbohydrat bønne gryte

Grønne bønner, sopp og løk er i midten av denne tradisjonelle Thanksgiving-parabolen. Og med bare åtte gram netto karbohydrater per porsjon, kan du nyte det Lekkert kasserolle fra Fredelighet og lav carb uten feil.

Estimert karbohydrater per porsjon: 7 g

Forbered oppskriften!

Del på Pinterest

4. Spicy gresskar kake med brun smør iskrem

Denne appetittvekkende takk dessert Fra hele dagen drøm om mat, vil sikkert være en glede for alle dine gjester. Og den beste delen? Hver del inneholder bare 12 gram karbohydrater og 5 kommer fra fiber!

Estimert karbohydrater per porsjon: 12 g

Forbered oppskriften!

5. Quinoa salat med stekt butternut gresskar

L’Høst er den perfekte tiden for å prøve noen nye oppskrifter med gresskar Butternut. Dette oppskrift fra Master Diabetes Det er en flott side rett for Thanksgiving Party.

Estimert karbohydrater per porsjon: 22.4 G

Forbered oppskriften!

Del på Pinterest

6. Krydret gresskarkaker uten mel

Helligdagene kan være vanskelig når det gjelder desserter (kaker, kjeks og mange paier), men dette betyr ikke at du må miste muligheten til å gi deg. Hvis gresskarkaken er en av dine favorittfest, kan du vurdere å erstatte den med disse Gresskar krydderkaker fra Ernæring av melk og honning.

Estimert karbohydrater per porsjon: 9.6 G

Forbered oppskriften!

Sara Lindberg, Bs, M.Ed, det er en freelance og fitness forfatter. Han har en grad i motorvitenskap og en mastergrad i rådgivning. Han tilbrakte sitt liv med å utdanne folk på helse, velvære, mentalitet og mental helse. Det spesialiserer seg på kroppsforbindelse, med særlig vekt på måten vår mentale og følelsesmessige velvære påvirker vår fysiske og helseform.