6 vanlige spørsmål som du svarer på «autisme

Del på Pinterest

Det anslås det 1.5 millioner mennesker I USA har de en autistisk spektrumforstyrrelse (ASD), mens en nylig CDC-rapport Indikerer en økning i autismeprisene. Det er mer avgjørende enn noensinne å øke vår forståelse og bevissthet om denne lidelsen.

En måte å gjøre det på er å forstå hindringene som autisme presenterer, ikke bare for de som mottar en diagnose, men for hele familien. Vi undersøkte tre leger som delte og reagerer på noen av de vanligste spørsmålene som er plassert på «8217; autisme.

Fra hvordan et barn er diagnostisert, som autismen kan påvirke familiedynamikken, les videre for å finne ut hva de måtte si.

Dott.SSA Geraldine Dawson

Duke Autism Center

Hvordan diagnostisert L’autisme i små barn?

Diagnosen av autisme er basert på de oppmerksomme observasjonene til et barns oppførsel av en erfaren lege. Legen innebærer barnet i en rekke lekeaktiviteter som er utformet for å sonde symptomene på autisme og diagnosen er basert på antall symptomer som er tilstede.

En rekke symptomer i to kategorier er påkrevd: Vanskeligheter i # 8217; sosial interaksjon og kommunikasjon med de andre og tilstedeværelsen av begrenset og repeterende oppførsel. Dessuten er observasjon av atferd, generelt oppnås også annen medisinsk informasjon, for eksempel genetiske tester.

Hva er de første tegn på autisme?

Symptomene på autismen kan observeres allerede på 12-18 måneder. Symptomene inkluderer:

 • Redusert interesse for mennesker
 • Mangel på bevegelser som indikerer og viser
 • Mangel på engasjement i sosiale spill, som for eksempel Tortino Cake & # 8221;
 • Manglende evne til å orientere deg konsekvent når barnets navn kalles

For noen barn er symptomene ikke tydelige til de er i mer krevende sosiale situasjoner, som for eksempel på og # 8217;. Noen barn kan samhandle lettere med familie voksne som foreldrene sine, men de har problemer med når de samhandler med jevnaldrende.

Bio: Geraldine Dawson er en praktiserende og forsker klinikk psykolog i # 8217; autisme området. Han er professor i psykiatri og atferdsvitenskap og direktør for Duke senter for autisme og hjerneutvikling På Duke University. Han har utgitt mye på tidlig diagnose og behandling av autisme.

Dott. Sam Berne

Optometrist Behavioral

Fordi folk med diagnose av autistisk spektrumforstyrrelse (ASD) noen ganger har problemer med å etablere visuell kontakt?

Forskere har nylig oppdaget at ASDs diagnostiserte mennesker har problemer med å etablere visuell kontakt. I en studie, har vist seg at hjernens subkortical system viser en høy aktivering, at forskerne tror kan være grunnlaget for personer med autisme som unngår visuell kontakt i hverdagen. Denne ruten er involvert i anerkjennelsen og deteksjonen av ansiktet.

I nyfødte, jo mer denne banen brukes, desto bedre utvikler den visuelle cortexen. Dette kan bidra til at personen som er diagnostisert med autisme og sine kjære, en bedre evne til å gjenkjenne sosiale signaler og kommunisere med hverandre.

Hvordan Mote L’Visuell behandling påvirker noen med ASD?

Forskere har oppdaget at L’læring er mer effektiv når vår visjon er knyttet til informasjon som kommer til hjernen. Fordi visjon er vår dominerende forstand, kan forbedre vår behandling av visuell informasjon, kan hjelpe oss med bevegelse, L’orientering og forståelse av forholdet mellom våre øyne, hjerne og kropp.

Folk med ASD, spesielt barn, kan eller ikke kunne kommunisere sine visuelle vanskeligheter. Noen kan imidlertid [vise visse] atferd, som kan være indikativ for bredere visningsproblemer. Disse oppføringene inkluderer, men er ikke begrenset til:

 • Tic i øynene eller øyenvippe slår
 • utvidede pupiller
 • Uregelmessige okulære bevegelser
 • knappe øyekontakt eller unngå kontakt med øynene
 • Unngår visuell oppmerksomhet, særlig lesing og nærhet til arbeid
 • Hyppig tap av sted under lesing
 • Bakre bokstaver eller ord
 • Lukk eller lås øye under lesing
 • Ser på halen av & # 8217;
 • Vanskelighetsgrad å kopiere langt unna
 • Holder en bok for nær øynene
 • Overdreven interessert i skygger, motiver eller lys
 • Slå eller trykk objekter
 • Forvirring stiger eller går ned trappene
 • rocking

Bio: Dott. Sam Berne Det er en atferdsmessig optometrist. Bruk synets helhetlige protokoller og terapi for å forbedre atferdsforholdene, som ADHD og # 8217; autisme, og står overfor årsakene ved roten av øyevilkår som katarakt, makuladegenerasjon og glaukom.

Dott. Raun Melmed

Fremtidige horisonter, inc.

Hvordan brødre kan inkluderes i omsorg for barn med tilhørende autisme og funksjonshemninger?

Brødrene til et barn med nedsatt funksjonsevne eller sykdommer føler seg ofte forsømt, flau, sint og kan til og med ha sine egne adferdsproblemer. Så hva kan gjøres? Inviterer sin bror til besøkene på kontoret sammen med sin bror eller søster. Gi dem beskjed om hvor glad du skal delta i besøket og oppfordre dem med følelsen av at de også har en stemme i omsorgen for sine brødre.

La ham få vite at negative og forvirrede tanker på deres brødre med autisme er vanlige. Spør dem om de ønsker å høre hva de kan være noen av disse. Hvis de er D’enighet, fortell dem at noen brødre opplever vrede for den tiden foreldrene bruker med barnet med funksjonshemninger eller sykdom. Noen føler seg flau av oppførselen til sine brødre eller søstre, mens andre selv kan være redd for at de en dag må ta vare på broren sin.

Understreker at noen av disse følelsene og # 8220; forvirret & # 8221; de er normale. Spør dem om de noen gang har prøvd denne typen følelser og gjør deg klar til å gjenkjenne det. Foreldre [skal kommunisere] til sine barn som [forstår] hva de går gjennom, er vanskelig, og at negative følelser er normale. Dedikere tid til å åpne kommunikasjon og ventilasjon av disse følelsene.

Hva kan jeg gjøre fordi min sønn aldri lytter til, og jeg ser alltid ashar?

Dette er en veldig vanlig bekymring for foreldre til barn med autisme og # 8211; Og faktisk for alle barn. I & # 8220; hemmelige signaler & # 8221; Jeg er et favorittintervensjonsverktøy som kan brukes til mange situasjoner. Barnet læres et signal som et forslag til ønsket oppførsel. Etter å kombinere to eller tre ganger en verbal spørring med & # 8220; Signal & # 8221; det verbale stimulansen samles og signalet brukes alene.

Disse signalene jobber mer eller mindre på samme måte som en mottaker advarer krukken i et baseballspill: med en PO & # 8216; av trening, kan du bygge et hemmelig ordforråd. Disse signalene hevder både foreldre og barnet fra irritasjoner, lusting og advarsler. I stedet for å gjenta de samme forespørslene, rapporterer foreldrene til et barn, advarsel om en bekymring. Barnet må stoppe og tenke på det jeg må gjøre nå?& # 8221; Dette gjør at barnet kan bli en mer aktiv deltaker i atferdsmessig læringsprosessen.

For barn som snakker for høyt hjemme eller i det offentlige, kan du lage et tegn og # 8220; v & # 8221; stående for & # 8220; stemme & # 8221;. For å suge tommelen, spis neglene dine eller til og med rive håret ditt, til et barn kan bli vist & # 8220; som et tegn på å telle opptil tre og gjøre tre puster. Og for barn som berører seg uhensiktsmessig i det offentlige, viser dem en & # 8220; P & # 8221; for & # 8220; Private & # 8221; kan brukes til å oppmuntre barnet til å stoppe og tenke på hva de gjør.

Disse hemmelige signalene oppmuntrer ikke bare tankenes uavhengighet og # 8217; selvkontroll, men de er også mye mindre pinlige eller påtrengende for barn som ellers ville sjenert fra’verbal oppmerksomhet fokusert på dem.

Bio: Dott. Raun Melmed er en utvikling barnelege, direktør for Melmed Centerog medstifter og medisinsk direktør for Southwest Autism Research and Resource Center. Er forfatteren av & # 8220; autisme og den utvidede familien & # 8221; og en serie bøker som står overfor bevissthet hos barn. Disse inkluderer & # 8220; S Monster Diary & # 8211; ADHD Attacks & # 8221; og & # 8220; S Monster Diary: Screen Time Attacks!& # 8221;