6 typer spill viktig for utviklingen av barnet ditt

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Pablo Neruda skrev en gang: Et barn som ikke spiller, er ikke et barn & # 8221;.

Foreldre er stadig mer oppmerksomme på ulempene ved en generasjon som det får for lite tid til å spille. OG Barneleger anbefaler nå aktivt spillet Som en viktig del av sunn hjerneutvikling.

Men kickball er ikke den eneste aktiviteten som teller som et spill. Her er en sammenbrudd av De 6 typer spill av parten, Et klassisk verktøy utviklet av den amerikanske sosiologen Mildred Parten Newhall. Det gjelder for barn fra 2 til 5 år.

For foreldre, har en Generell ide om hvordan barns lekene utvikler seg, kan bidra til å lindre stress, i tillegg til å lede deg mot leker og aktiviteter som passer for # 8217;.

Personlig er jeg en supporter av’tilnærming & # 8220; lat & # 8221; På spilletiden, noe som betyr at du lar sønnen din kjøre og følge deg med på turen. Men å ha en General Idea for aktiviteter, kan hindre deg i å miste hodet etter flere uker med peekaboo.

1. Unoccupied

Del på Pinterest

Parten definerte ham som et barn som ikke var engasjert i spillet. Men du kanskje tenker på dette som L & # 8216; & # 8221; barndommen & # 8221; av spillet. Her beveger barnet ditt eller barnet ditt kreativt kroppen din uten noe formål enn det som gjør at du føler deg bra og interessant.

Det er den enkleste typen spill: barnet ditt er helt gratis å tenke, flytte og forestille seg. Hele verden er ny, så når du tenker på rekreasjon, ikke bekymre deg for å organisere noe. Jeg satte babyen min på en myk ape-pute i rommet sitt og la ham sparke ham og gi ham en bok eller en rattle og la ham gjøre sine ting.

Selv den mindre gjenstanden er full av rart hvis du aldri har sett noe lignende før. Velg noe med mange teksturer og farger og unngå intense lys eller overraskende lyder, siden de kunne skremme den lille.

Anbefalte leker / aktiviteter:

 • Innenlandske babyobjekter
 • Teksturert Multi-Ball Set Infant
 • Manhattan Toy Whoozit
 • 2. Uavhengig eller ensom spill

  Del på Pinterest

  Dette er når barnet ditt spiller alene, med liten eller ingen referanse til hva andre barn eller voksne gjør.

  Dette stadion nyter alltid meg, for hvis du fødte litt, som meg, kan du tro at dette stadiet aldri har kommet helt. Dette stadionet har alltid blitt beskrevet for meg som «, høres stille i et hjørne & # 8221;, og dette har aldri vært som barnets godkjenning. Men i virkeligheten kan det være aktivt eller stille da det pålegger ditt barns temperament. Rundt sin første bursdag begynte min sønn å spille uavhengig, når han var i stand til å løpe ut. Natur: Din første og beste spill følgesvenn.

  Når det er sagt, er det en utrolig viktig fase. Som mange voksne vet, kan du ikke knytte deg tilstrekkelig til nye mennesker hvis du ikke føler deg komfortabel alene. Begynn å oppmuntre denne oppførselen av unge vil sikkert gjøre livet enklere og evnen til å bosette seg for oppdagelsen din, vil tjene dem hele livet.

  Hvis de får denne typen spill gjennom søket etter pinner under en tur eller leser en bok i stillhet, er det helt avhengig av dem.

  Anbefalte leker / aktiviteter:

 • Bøker som passer for barn, spesielt interaktive som «8220; Kjære dyrepark & ​​# 8221; O & # 8220; fra hode til tå og # 8221;
 • en pappkasse, farfar av lekene uten grenser og uten grenser
 • Spill kjøkken, tog og andre fantasifulle leker
 • 3. Viewer Play

  Del på Pinterest

  Dette er når sønnen ser på spillet av andre barn, mens faktisk ikke spiller seg selv.

  Mye av denne spillfasen er inaktiv, men det er fortsatt betydelig. Evnen til å leke med andre barn er grunnleggende for å gå d’avtale på skolen og utover. Dette er den første fasen av barnet ditt for å lære hvordan.

  Selvfølgelig er det ikke begrenset til andre barn. Når voksne spiller, realiserer selv barnet. L’Andre helg trakk mannen min ut sin lange forsømte gitar og begynte å spøk med noen sanger. Barnet mitt ble hypnotisert, han løp til Dada og presset akkordene for imitasjon.

  Selv om du blir hjemme som meg, er det mange muligheter til å vise barnet som du liker å spille.

  Anbefalte leker / aktiviteter:

 • Vis barnet hva du liker å gjøre, enten det er hagearbeid, spiller et verktøy eller et puslespill.
 • Ta barnet til den lokale parken og la barna leke i sandkassen, selv om de ikke vil la deg komme inn. Er det perfekte lukkede området for et mindre barn å observere andre og se hvordan de spiller.
 • Hvis barnet ditt har brødre, oppfordrer dem til å se de største bevegelsene. Selv om barn under 3 generelt ikke forstår begrepet deling, kan de fortsatt begynne å lære å være en spill følgesvenn for ditt større barn senere.
 • 4. Parallell spill

  Del på Pinterest

  Selv om de bruker de samme lekene, spiller barnet ditt neste, i stedet for med andre barn.

  Husk at læring å spille betyr å lære å forholde seg til andre. I denne forstand er parallellspillet den endelige fasen før barnet ditt forbinder med en annen.

  Leker som kan deles enkelt, er det ideelle, siden denne perioden er ofte fulle av barns sammenbrudd for Gruen til & # 8220; ikke deres & # 8221;. Husk at ideelle leker er begge ubrytelige og lett rengjørbare.

  Men det styrer det faktum at dette betyr at barnet ditt er et skritt nærmere å forstå hvordan du kommer i kontakt med folk utenfor familien sin.

  Anbefalte leker / aktiviteter:

 • Stacking og sortering blokker
 • Klistremerker bøker
 • tunneler eller lave klatrere med myke materialer (du kan alltid lage din egen og hoppe over kjøpet;
 • 5. Associative spill

  Del på Pinterest

  Her spiller din sønn med andre barn, men barn organiserer ikke sitt spill mot et felles mål.

  Omtrent 3 år vil førskolen din oppleve En større evne til oppmerksomhet, og de vil virkelig sette pris på det sosiale aspektet av andre barn som noen gang før D’nå. Selv om det forsettlige spillet fortsatt er en sjeldenhet, er det et helt tilgjengelig mål (minst ifølge forskere, selv om mange foreldre sier det motsatte).

  Nå er det en flott tid å introdusere mer kunstnerisk materiale i barnets spillrom, spesielt den rotete typen lidelse. Rundt 3 år blir barn generelt mer i stand til å håndtere små leker og kan stole på bedre enn Lego og Erektor sett. Mange av disse prosjektene har forhåndsbestilte resultater, som er perfekt for perioden for assosiert spill.

  Anbefalte leker:

 • Goldieblox eller andre ingeniør leker
 • Pebbles og andre uinteresserte kunstneriske forsyninger
 • SET LEGO DUPLO CREATE-A-SCHOOL-BUS
 • 6. Kooperativ spill

  Del på Pinterest

  Her kan du se starten på samarbeidet. Din sønn spiller med andre for en felles hensikt.

  Når det gjelder spillmål, er dette den endelige fasen av utviklingen, fordi det er det samme grunnleggende prinsippet både at du lager et skoleprosjekt, og stiller en recitering eller praktiserer en sport. Et barn du kan innebære i et samarbeidspartner, kan håndtere en klasse. Interagere, sosialisering og kommunikasjon plasserer grunnlaget for sosial suksess gjennom livet.

  Er et utrolig frigjørende og spennende skritt for hver familie.

  Anbefalte leker:

 • Sett med Swing Games & # 8216; n lysbilde
 • En klassisk dukketeater
 • Fotballkule, tee-ball eller ballbar
 • Kommende trinn

  Spilletiden for barn når noen alvorlige mål: kognitivt, sosialt og fysisk. Sikre at det ikke er strukturert tid til å utforske det er viktig for utviklingen av barnet ditt, så vel som å bygge et unikt foreldre-barns forhold. Tross alt var du også et barn også. Hva en strålende mulighet til å huske hvordan det føles!