6 triks for hverdagen i multippel sklerose

Å leve med multippel sklerose kan være en daglig kamp. Enkle oppgaver som var enkle å gjøre før de kan nå se gode bedrifter. Her er noen forslag og triks for å gjøre disse rutinemessige aktivitetene mer håndterbare.

1. Samle alle ingredienser og aksjer før du begynner å lage mat. Så sitte på en kjøkkenstol og begynn å forberede alt på en gang for å redusere tiden du går.

Del på Pinterest

2. Hold notatbøker og penner rundt hjemme. Det er mindre sannsynlig å glemme noe hvis du noterer det, som vil øke din kognitive sikkerhet. Velger også brede verktøy for å lette å skrive.

Del på Pinterest

3. Bruk et boblebad og et svømmebasseng (også kalt Luffa) eller et håndkle i stedet for en glatt såpe. Og tenk på installasjon av håndtak eller en dusjbenk for å hjelpe deg med å holde balansen;.

Del på Pinterest

4. Hold deg selvstendig ved å gi bilens adaptive utstyr. Den vidvinkelen bak-visningsspeilet, den manuelle kontrollene til den mekaniske akseleratoren og den mekaniske bremsen og rattknappene kan gjøre tiden på veien enklere og tryggere.

Del på Pinterest

5. Kjøp klær lett å bære og fjerne. Fyll klærens garderobe med velcro-lukninger, tåre lukninger eller hengsler. Du kan også finne elegante velcrobånd eller papillonklipp.

Del på Pinterest

6. Når du kjøper sko, se etter noe å være praktisk. Herre, øyet ditt kunne gå til det paret rødt décolleté og menn, du vil kanskje ha et par uformelle flip-flops, men føttene vil takke deg for å kjøpe noe med en lav hæl og en mer robust base.

Del på Pinterest