6 tips for en aktiv livsstil

Å leve et aktivt liv er viktig å holde seg i god helse. Forbli aktive bidrar til å redusere risikoen for sykdommer som hjertesykdom, diabetes og hjerneslag. L’Øvelse har også vært knyttet til en forbedring i psykisk helse og kognitiv funksjon.

Du trenger ikke å være en løper unna for å forbedre helsen din. Det viktigste er å forbli aktivt. Hjelp A:

 • trene ditt hjerte
 • Vær sterk
 • Hold en sunn vekt

Trikset for å holde seg aktiv er å finne noe du liker å gjøre. For noen betyr dette å ha en venn som å gjøre trening. Det spiller ingen rolle om du går på treningsstudioet, går rundt # 8217; isolert, danser sammen med en aerobic-DVD i privat eller kommer ut for en rolig sykkeltur: flytte og nok.

Det kan være vanskelig å finne treningsstilen din. Kan hjelpe deg med å blande det nå og da. Du kan finne at du liker å prøve noe nytt. Her er noen enkle strategier du kan bruke til å bli aktiv og forbli aktiv.

Start: 5 Perfekt Yoga Posisjoner for nybegynnere »

1. Fortsett rolig

Hvis du ikke er aktiv i flere år, starter det sakte. Snakker alltid med legen din før du starter et treningsprogram, da det kan være forholdsregler du bør ta.

Generelt anbefaler vi deg å starte med økter på bare fem eller 10 minutter. Du kan gradvis øke varigheten av øktene dine over tid.

2. Få din 30

Målet ditt for den fysiske aktiviteten skal være 30 minutter hver dag. I følge Harvard skole av folkehelse, Tre 10-minutters økter er verdt så mye som en lengre. For eksempel, på en dag kan du gjøre:

 • 10 minutters dans før arbeidet
 • 10 minutters gange rundt parkeringsplassen til lunsj
 • En 10 minutters spasertur til nabolaget så snart du kommer hjem

Selvfølgelig er mer mosjon bra! Ta imidlertid forholdsregler for å unngå skade, som muskelmasse. Det er bedre å trene litt og # 8216; minus en dag hvis det vil hjelpe deg med å gjøre det igjen.

3. Tren musklene

Du trenger ikke bare aerobic trening. Også L’motstandstrening eller vektløfting er viktig. Denne typen trening bidrar til å styrke muskler og bein og forbedre balansen og koordinasjonen. Dette reduserer risikoen for osteoporose. Det bidrar også til å forhindre skader eller faller.

Du vet ikke hvordan du skal begynne? Ta en trener for en engangsøkt. Hvis du noterer rutinen, kan du referere nedenfor.

Fortsett å lese: L’Viktigheten av styrketrening for kvinner »

4. Bland den

Mange treningsstudioer og sosiale sentre tilbyr gratis leksjoner med et månedlig abonnement. Dra nytte av disse mulighetene. Du kan oppleve noen av de nyeste og varmere treningsutviklingene. Du vet aldri hva du kan bli forelsket i. Du er ikke klar for treningsstudioet? Se på dine lokale sportsartikler for gruppevirksomhet Alle & # 8217;.

5. På grunn av pengene dine

Du kan gjøre en flott trening hjemme for noen få cent. Fitness DVDer er en fin måte å trene, og mange lokale biblioteker har kopier som du kan låne. Å sjekke forskjellige DVDer kan være en fin måte å finne nye typer øvelser du liker.

A’Et annet alternativ er tune inn til en fitness show kringkasting på TV. På internett er det leksjoner av alle forskjellige typer for folk av alle forskjellige treningsnivåer.

Andre hjemmelagde treningsøkter som krever få eller ingen spesialutstyr inkluderer:

 • gå eller jogging
 • hoppetau
 • danse
 • knebøy
 • Trening med vekter med funnet gjenstander (bønneposer, en tung bok, en flaske D’vann)
 • Jack
 • løfte

Se de beste gratis treningsvideoene på mindre enn 20 minutter »

6. Tøye ut

Stretching etter en treningsøkt bør alltid være en del av rutinen din. Stretching forbedrer fleksibilitet og bevegelsesfrihet. Det kan også redusere risikoen for muskelskade eller kramper. Endelig forbedrer strekk sirkulasjonen gjennom hele kroppen.

Hvis du trenger en guide på de beste måtene å strekke, spør en trener en kort opplæring.

For å lære mer: 5-minutters daglige strekkrutinen »

Ta bort

Forbli aktiv er en av de viktigste ingrediensene i et sunt liv. Dette blir spesielt viktig med L’alder av alderen. Du kan være kreativ i # 8217; tilpasse 30 minutters aktivitet om dagen. Du kan danse mens du hører på nyhetene, og handler eller ta en kort spasertur etter middagen. Det er alt du trenger!

Hvis du ikke klarer å gå, kan du fortsatt trene. Prøv en video av øvelser på stolen, be noen om å hjelpe deg med vannet i bassenget eller spille ball med noen fra stolen din. Prøv noen muskeloppgraderingsøvelser for å styrke bein og forbedre balansen; balanse og du vil være på den rette veien for en sunn livsstil.

Pass på at du konsulterer legen din før du starter et nytt driftsregime for å sikre at det passer for dine fysiske forhold.