6 tegn på at barnet snart vil gå og hvordan å oppmuntre ham til å gå

Del på Pinterest

Fra opptaket av det første smilet og vri på delingen med stolthet på’dyktighet til barnet ditt til å sitte og kathon, du er på kanten av din gyngestol venter på neste bevegelse av babyen din.

Og en av de mest revolusjonerende milepæler kan snart nærme seg: oppfylle de første søte wobbling trinnene.

Turgåing er et veldig ventet barn erobring. Det er et sikkert tegn på at babyen din går inn i barnas område (og i din neste fremtid C’er en alvorlig beskyttelse for barn).

Men du kan også spørre deg om du går tidlig eller # 8220; sen & # 8221; Det er relatert til intelligensen og til og med fysisk ytelse i fremtiden.

Mens A 2015 transnasjonal studie Relatert L’Lære å gå med L’Fremme språkkunnskaper i # 8217; barndommen, være trygg på: Forskning tyder på at det ikke er noen og # 8217; prøvde forening mellom å gå tidlig og bli den neste Isaac Newton eller Serena Williams.

Faktisk, ifølge dette Swiss Study i 2013, Barn som begynte å gå snart, har ikke oppnådd bedre resultater i intelligensprøver og motoriske ferdigheter mellom 7 og 18 år sammenlignet med barn som ikke har gått snart. Hva denne studien konkluderte med, er dette imidlertid:

De Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) Erkjenner at disse fysiske målene knyttet til gange er generelt nås med 1 år gammel: 1 år gammel:

 • trekker opp for å stå opp
 • gå mens du klamrer seg til møbler
 • Du må kanskje kjøre noen uavhengige skritt
 • Stående klamrer seg og kan være alene

Vi vet at du vil fange de første trinnene i hjertet ditt (og på video) for alltid, så vi gir et dypere titt på disse og andre signaler som indikerer at travelheten er nært forestående.

1. Trekk opp for å stå opp

Raising på møbler til standing står er et av de første tegnene på tilgjengelighet å gå.

Dette øker benmuskulaturen og koordinasjonen av barn: Tenk bare på hvor mange squats gjør! Over tid påvirker mini-treningsøktene barnet ditt å stå uavhengig og deretter for å bevege seg fremover med noen wobbling-trinn.

Du kan oppmuntre det ved å modellere sine bevegelser mens du sier & # 8220; opp!& # 8221; Mens de trekker opp og # 8220; ned!& # 8221; mens du henter igjen.

2. Bli en dristig eventyrer

Hvis, med halen av øyet, ta din søte Houdini som står plutselig plutselig på sofaen og smiler mens den er klar til å slå, kan det være et tegn på at deres indre tillit skinner.

Selv om dette setter deg på varsel for ulykker og # 8211; og mottakerens plikt og # 8211; Det er et godt utviklingsskilt at barnet ditt er sikker på å prøve nye ting (selv om farlig kan). Å gå uavhengig, må barna ha selvvirkning i deres evne til å gjøre det.

Så hvis du overrasker deg å flytte fra # 8217; helikopter, prøv å finne din Zen og la din lille utforsker presse sine fysiske ferdigheter, i et trygt miljø.

3. Gå rundt

& # 8220; cruise & # 8221; Beskriver et barn som går mens du holder på objekter. De kan bruke salongbordet til å flytte eller bøye seg fra et objekt til rommet for å jobbe i rommet.

Dette viser at din lille sport lærer å flytte vekt og # 8217; balanse mens du tar skritt. Det forbereder også muligheten til å gå videre, trengte å gå.

For å fremme cruiset, opprett en vei med trygge objekter for barnet ditt å holde og flytte rundt.

Men vær forsiktig med møbler, planter og andre gjenstander som ikke er sikkert festet til veggene eller jorden. De kunne vende seg, forårsaker en høst eller utilsiktet skader.

4. Gråte, whimper og endre hvilemodeller

Hvem ville noen gang tro at masete og den ekstra lange lur kan være et forslag om at barnet ditt snart vil vende deg på tiptoe?

Vel, gå er en milepæl av så stor utvikling som ofte ledsages av andre evolusjonære hopp. Barnets hjerne og kropp kan jobbe to ganger tiden, og etterlater en litt mindre tolerant baby.

Disse øyeblikkene av foreldre er vanskelige, så ta et dypt pust og finnes komfort og vite at (vanligvis) ting kommer tilbake til normal etter å ha nådd en milepæl av utvikling.

5. Gå med hjelp

Tilbyr trygge og passende trykkleker til alderen (ikke vandrere & # 8211; mer på dette nedenfor) kan inspirere barnet ditt til å gå mens du tar hastighet.

Handlekurver for barn eller musikalske leker med hjul og håndtak kan bringe glede og hjelp til nybegynnere. Du kan også holde barnets hånd eller gi ham et teppe for å holde mens du holder’andre ender og går.

6. Stå alene

Utsikten på et barns ansikt når han er alene for første gang, er ofte en av realiseringen (og kanskje til og med en whit av frykt).

Akkurat nå har barn balansen og stabiliteten til å stå alene. Ofte test vann i noen sekunder, så de står gradvis i lengre perioder, øker tilliten til å ta et ytterligere skritt fremover.

Gjør det til en «8217, morsom læringsaktivitet som teller sakte til sønnen din står.

Hvordan oppmuntre til å gå i babyen din

Hvis barnet ditt viser tegn på beredskap, bør du vurdere disse aktivitetene for å øke selveffekten og styrken.

Å fremme turen:

 • Gjør ros. Se babyens signaler som er klare til å fremme og ros hvert resultat. Hjelpe ham når det trengs og sitte med et smil når du ser det glimt av selvbestemmelse i deres øyne.
 • Trøst en høst. Fossen er uunngåelig i barndommen, så vær der for å hjelpe deg med å stå opp og konsolere noen tårer. Barns beskyttelse er viktig på dette stadiet for å skape det sikreste miljøet som mulig for å utforske for barnet ditt.
 • Skape utfordringer. Hvis barnet ditt har lært å gå på flate overflater, utfordre det ved å gå opp og ned for en rampe eller på en trygg og uregelmessig overflate. Dette bidrar til å bygge mer balanse, koordinering og muskelkraft.
 • Tegn en hånd. Oppfordrer barnet ditt til å komme til deg mens du strekker hendene mot ham. Du kan også be dem om å følge deg mens du går inn i A’andre rom.

Hva kan hindre prosessen

Du vil kanskje at barnet ditt utfordrer all statistikk, men det er viktig å oppmuntre ham til å gå på en positiv, sikker og hensiktsmessig utviklingsvei. Her er noen ting å unngå.

Unngå følgende:

 • Ikke bruk barnevogner. De American Academy of Pediatrics Jeg anbefaler ikke bruk av vandrere, citerer at de er en forebyggbar og farlig årsak til barns skade i USA. Disse lesjonene oppstår vanligvis i hodet og nakken etter et fall fra trappen. Sentrene for faste barndomsaktiviteter (som en jumperoo eller en excersaucer) er sikrere spill.
 • Unngå å presse dine grunnleggende mål. Husk å presse barn for å nå målene før de er klare til å gjøre det selv. Dette kan forårsake negative erfaringer eller skader som kan forsinke å gå videre.

Når du skal bekymre deg for barnets tur

Hvis barnet ditt ikke når disse fysiske målene i sin første bursdag, bør du være bekymret? Ikke egentlig.

CDC anbefale Snakk med sønns barnelege hvis du ikke går i det hele tatt innen 18 måneder og ikke går hele tiden i en alder av 2 år, så du har mye tid, selv om barnet ditt ikke har begynt å vise tegn alle & # 8217 ; 1 år.

Du kan også bekymre deg for at selv en liten forsinkelse i turgåing kan indikere flere forstyrrelser av nevrologisk utvikling og utvikling, for eksempel autisme.

Mens resultatene av en liten 2012 studie konkludert med at de første motorforsinkelsene kan være en risikofaktor for fremtidige forsinkelser i kommunikasjon hos barn i fare for autisme, for barn med lav risiko for autisme, bør foreldrene ikke hoppe til denne hypotesen.

Det er mange grunner til å gå sent hos barn. Noen er fysiske (og ikke vanlige), som:

 • dysplasi av’hip av utvikling
 • Myke eller svake bein (såkalte medisinske rickets)
 • forhold som påvirker muskelen (for eksempel muskeldystrofi eller cerebral parese)

Andre ganger kan forsinkelsen være bare personlighet.

L & # 8217;

Selv om det kan virke enkelt å sette en fot foran # 8217; andre, for et barn er et monumentalt resultat som krever fysisk styrke, sikkerhet og et trygt sted å trene.

Og selv om barnet ditt er smart nok til å komme til dette målet alene, gjør en støttebuss sikkert ikke vondt, ikke engang deg (du er deg!).

Noen av disse tegnene kan fortelle deg at barnet ditt er klart til å gå, men G & # 8221; av hvert barn er din egen.

Til slutt, hvis du er bekymret for barnets fysiske utvikling, snakk med barnelege for en profesjonell guide og støtte.