6 tegn på arbeidsdetektorer

Del på Pinterest

Tegn på Travaglio

Enten du er to uker fra utløpsdatoen eller på flere dager for sent, kan du spørre deg hva du kan forvente med hensyn til Travaglio. Hver kvinne er annerledes, og de modaliteter av arbeidskraft kan variere sterkt fra fødselen til et barn til All & # 8217;.

Samtidig er det noen vanlige avslørende tegn som rapporterer at barnet snart kommer.

1. Diaré

Du kan ha diaré når som helst under graviditeten. Endringer i kostholdet, hormonelle variasjoner eller prenatal vitamin kan føre til diaré.

Hvis du nærmer deg utløpsdatoen, kan det imidlertid være et tegn på at arbeidskraft er bak hjørnet. Hvis symptomene er milde, opprettholdt hydrert og ta hensyn til andre første tegn på travaglio.

Ring legen din hvis du har feber, sterk magesmerter eller diaré som varer i mer enn en eller to dager.

2. Lightening

Du har kanskje hørt kvinner snakke om deres barns fall. Prosessen de beskriver kalles lynning. Lightening er når barnet ditt senkes i bassenget for å gjøre seg klar for levering.

Etter at barnet flyttet til bassenget, vil du sannsynligvis føle deg mer press på blæren og livmorhalsen, og du må urinere oftere.

3. Moden livmoderhals

Legen din kan være i stand til å gi deg en god indikasjon på hvordan ting går ved å undersøke livmorhalsen. Denne eksamenen utføres vanligvis ikke før veldig sent i svangerskapet. Din livmoderhals kan dilateres (åpen) og til og med kansellert (fortynnet og langstrakt).

Noen kvinner kan gå i uker med det dilaterte livmorhalsen av noen få centimeter uten travers. Uansett dette, er det et tegn på at leveringsdagen nærmer seg.

4. Større nedlasting

Du kan Begynn å se stykker og stykker av din cervical mucushett som faller mellom 37 og 40 uker. Det ser ikke bra ut, men at barriere bidro til å beskytte barnet ditt mot utallige bakterier og bakterier.

Pluggen kommer ut av kroppen når livmorhalsen har myknet og den åpnes nok til å la den gå. Spotting (også kalt blodig show) kan følge pluggen og er vanligvis normal. Selv om fødsel kan være nært forestående, kan det ta noen uker før travaglio starter med full kapasitet.

5. Sammentrekninger

Braxton-Hicks sammentrekninger kan øke frekvensen og intensiteten. Disse praktiske sammentringene forbereder livmoren for fødsel, de er generelt indolor og følger ikke en vanlig ordning.

Hvis de blir sterke eller skadet og spiser, drikker vann eller løgn ned, ikke roen dem, dine sammentrekninger kan være den virkelige røverkjøp. Begynn å holde oversikt over tiden mellom en og # 8217; Annet og informer legen din når jeg er tre eller fem minutter unna.

6. Break av vannet; vann

Du kan være bekymret for å gå spontant etter arbeid etter vannet. Du er sikker på at du sannsynligvis ikke vil skje med deg. Alene 8 prosent 10 Kvinner vil oppleve brøt av membranene før Travaglio starter faktisk.

Kontakt legen din dersom du merker en jakke eller til og med en dråpe med noen av de andre tegnene. Arbeidet kan være bak # 8217;. Legen din vil at du skal forlate sønnen din i de neste 24 timene hvis du er nok fremover i svangerskapet ditt.

Lytt til kroppen din

Travaglio utvikler seg til forskjellige rytmer og intensitet, avhengig av den enkelte kvinnen. Mens du ser på kroppen din forandret og forbereder seg på å bringe barnet ditt inn i verden, må du merke noe nytt og uvanlig.

Du kan oppleve de fleste tegn over og fortsatt ha litt & # 8216; Tid til å gå. Alternativt kan vannet ditt bryte og du kan levere om noen timer.

L’Usikkerhet kan gjøre deg ubehagelig, men når det virkelig starter, er gjennomsnittlig varighet for arbeid for mødre for første gang mellom 12 ved 24. For spørsmål og tvil, hold kommunikasjonslinjene med leverandøren åpen. Lykke til!