6 spørsmål for å spørre en lege om Covid-19 og din kroniske sykdom

Del på Pinterest

Som noen som bor med gjentakende multippel sklerose-remittent, har jeg en Høyere risiko av alvorlig sykdom fra Covid-19. Som mange andre som lever med kroniske sykdommer, akkurat nå er jeg redd.

I tillegg til å bare følge sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC) anbefalinger, Det kan være vanskelig å se så’en annen burde gjøre for å holde oss trygge.

Den beste måten å begynne å gjøre noe hjemmefra mens du praktiserer fysisk avstand, også kjent som sosial fjerning, er å kontakte legen din.

Din lokale lege (som vet situasjonen i samfunnet ditt), vil kunne hjelpe deg med å takle dine helsemessige utfordringer i løpet av denne globale krisen.

Her er noen spørsmål for å komme i gang:

1. Jeg må gå til person avtaler?

I et forsøk på å hindre at sykehusene blir overveldet og for å holde høyrisiko folk, kansellerer mange kontorer ikke-essensielle avtaler eller overføringsbesøk i person til telemedisinavtaler.

Hvis leverandøren din ikke har kansellert eller omprogramet dine avtaler i person, spør om avtalen kan gjøres via et videobesøk.

Noen tester og prosedyrer ville være umulig å oversette til en virtuell avtale. I dette tilfellet vil legen veilede deg gjennom det som er best for ditt spesifikke tilfelle.

2. Jeg må avbryte # 8217; rekruttering av mine stoffer?

Du kan bli fristet til å forstyrre stoffene som undertrykker immunforsvaret på et tidspunkt da immuniteten er veldig viktig. Men en av legenes mål under denne pandemien holder forholdene dine stabile.

De modifiserende immunosuppressorene sykdommen jeg antar jobber, så legen min har ikke anbefalt en endring. Legen din kan snakke med deg om hva som er best for deg basert på din helse og medisiner du tar.

På samme måte, hvis du har bivirkninger eller tilbakefall, kontakt legen din før du forstyrrer medisinene dine noen av stoffene dine.

3. Jeg bør umiddelbart starte en ny behandling?

Snakk med legen din om risiko og fordeler med nye behandlinger. De kan foreslå at du fortsetter hvis du forlater din ukontrollerte tilstand for en lengre periode, ville være farligere for deg enn Covid-19.

Hvis du er ivrig etter å endre dine vanlige medisiner på grunn av bivirkninger eller andre grunner, snakk med legen din.

Hvis behandlingen virker, vil legen sannsynligvis ikke vil starte en ny behandling under denne krisen.

4. Det er trygt å gå videre med en programmert kirurgi?

Avhengig av staten der du bor, kanselleres mange ikke-akutte kirurgiske inngrep for å øke kapasiteten til sykehus for Covid-19 saker. Dette gjelder spesielt for valgfrie kirurgiske inngrep, som avbestilles i noen stater et sykehus om gangen.

Kirurgi kan undertrykke immunforsvaret ditt, så det er viktig å diskutere risikoen for Covid-19 med legen din å utføre prosedyren hvis intervensjonen ikke kanselleres.

5. Jeg vil ha tilgang til omsorg som denne pandemien vokse?

I mitt tilfelle, L’personens hjelp er begrenset akkurat nå, men legen min forsikret meg om at telemedisinbesøk er tilgjengelige.

Hvis du bor på et sted hvor personen ikke er avbrutt, er det en god ide å ha en’ide om hjemmepleie typer til din disposisjon.

6. Hva er den beste måten å kontakte deg hvis jeg har et presserende problem i de kommende ukene?

Fordi flere medisinske fagfolk kalles for å støtte Covid-19s innsats, kan kommunikasjon med leverandøren bli vanskelig.

Det er viktig at du åpner kommunikasjonslinjene nå for å vite den beste måten å kontakte legen din i fremtiden.

Ikke send en’legen din e-post i nødsituasjoner. Ring 911.

Bunnlinjen

Disse spørsmålene for å spørre legen er bare eksempler på ting du bør tenke på mens du reparerer deg. Den viktigste måten å hjelpe det folkehelsesystemet på er å holde deg frisk.

God kommunikasjon med legen er like viktig som den fysiske trening og en «8217; sunn mat.

Molly Stark Dean Han jobbet i redaktører for å optimalisere strategien for sosialt medieinnhold i over et tiår: Coindesk, Reuters, CBS Nyhetsradio, MediaBistro og Fox News Channel. Molly uteksaminert fra New York University med en mastergrad i kunstnerisk journalistikk i rapporteringen av nasjonalprogrammet. På NYU jobbet han som praktikant for ABC News og USA i dag. Molly lærte offentlig utvikling på den kinesiske journalistikkskolen i Missouri og MediaBistro. Du kan finne den på Twitter, LinkedIn, eller Facebook.